Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , מחפש רכב קטן וחסכוני כמו שכבר רשמתי .... תחזוקה זולה וכמובן ידני ..

חשבתי על פונטו ...

אשמח לתגובות תודה ..

פורסם

חשבתה נכון, אכן פיאט פונטו היא בחירה מצויינת אם אתה מעוניין לחסוך בטיפולים ודלק.

רק צריך למצוא אחת שמורה ובתקציב הזה תוכל למצוא אחת משנתון די מתקדם ועוד ישאר לך לישור קו.

פורסם
חשבתה נכון, אכן פיאט פונטו היא בחירה מצויינת אם אתה מעוניין לחסוך בטיפולים ודלק.

רק צריך למצוא אחת שמורה ובתקציב הזה תוכל למצוא אחת משנתון די מתקדם ועוד ישאר לך לישור קו.

אוקיי תודה רבה , יש לך עוד כמה רכבים להציע שעומדים על אותו סטנדרט?

פורסם

אני יכול להגיד לך שמהונדה סיויק אתה תהנה הרבה יותר, גם אני רציתי בהתחלה לקנות פיאט פונטו ספייס, אבל למזלי בסוף לקחתי הונדה סיויק במצב מצויין ואני מאוד נהנה לנהוג עליה, חוץ מהקטע של הפלסטיקה בפנים היא מצויינת, אבל אתה יכול גם למצוא אחת ששמורה גם מבפנים וגם מבחוץ, לא חסר שוק להונדה סיויק.

אני ממליץ לך על רכב שאני כבר רוצה למכור כדי להתחדש, אבל אני רואה שאתה מחפש רכבים כמו פונטו ספייס אז סיויק הרבה יותר מהנה זה בטוח.

מדובר על מנוע 1600, ה 1400 לא כל כך מומלץ והמחירים דיי זהים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הסיוויק אולי יותר מהנה, אבל גם הרבה יותר יקרה לאחזקה. אין מה להציע משפחתית למי שמעוניין בסופר מיני.

emotion of motion

פורסם
אני יכול להגיד לך שמהונדה סיויק אתה תהנה הרבה יותר, גם אני רציתי בהתחלה לקנות פיאט פונטו ספייס, אבל למזלי בסוף לקחתי הונדה סיויק במצב מצויין ואני מאוד נהנה לנהוג עליה, חוץ מהקטע של הפלסטיקה בפנים היא מצויינת, אבל אתה יכול גם למצוא אחת ששמורה גם מבפנים וגם מבחוץ, לא חסר שוק להונדה סיויק.

אני ממליץ לך על רכב שאני כבר רוצה למכור כדי להתחדש, אבל אני רואה שאתה מחפש רכבים כמו פונטו ספייס אז סיויק הרבה יותר מהנה זה בטוח.

מדובר על מנוע 1600, ה 1400 לא כל כך מומלץ והמחירים דיי זהים.

אבל צריכת דלק של סיויק גבוהה וגם אחזקתה גבוהה בהרבה לא ככה ?

פורסם

כן יש את הפורד פיאסטה, פיז'ו 206.

יש גם את הסיאט איביזה/קורדובה אבל האחזקה שלהם קצת יותר יקרה מאחזקה

של פיאט פונטו.

פורסם
כן יש את הפורד פיאסטה, פיז'ו 206.

יש גם את הסיאט איביזה/קורדובה אבל האחזקה שלהם קצת יותר יקרה מאחזקה

של פיאט פונטו.

חחח אז מה אתה ממליץ ? אני מכיר את כל הרכבים האלה ..

פורסם
אבל צריכת דלק של סיויק גבוהה וגם אחזקתה גבוהה בהרבה לא ככה ?

על מה אתם מדברים תגידו אתם בסדר? סיויק יקרה לאחזקה? ממש לא

צריכת דלק יפה מאוד 1.10 לאוטומט אז ילדני זה יהיה עוד יותר טוב.

הוא יכול גם ללכת על סיויק קופה אם ימצא אחת שמורה

או הונדה הצ'בק, ואין מה להשוות לפיאט פונטו בכלל, זה עולם אחר, הסיויק הרבה יותר חזקה ומהנה, סמוך עלי לא תצטער לרגע, מה גם שהמנוע מאוד אמין ובכלל אוטו אמין בניגוד לפיאט שלא כל כך אמין.

פורסם
חחח אז מה אתה ממליץ ? אני מכיר את כל הרכבים האלה ..

תראה מה יותר מוצא חן בעיינך, אם אתה צריך יותר מקום בתא המטען אז הייתי ממליץ על הקורדובה אם לא

אז תחפש פונטו או פיאסטה שמורות עם היסטוריית הטיפולים הכי ארוכה ,בהצלחה!!!:wink:

פורסם
מה לגבי יונדאי גטס 2008? הם נעים סביב ה 30K?

הגטס די אמינה וזולה לתחזוקה,עדיף לקנות גירסאות GLI/GLS,היא די זריזה בגירסה הידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...