Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת איזה רכב ניתן לקנות עד 70K ובאיזה סוכנות

אני מחפש רכב חדש וקטן הייתי שמח גם שייקחו ממני את הרכב הישן שלי

יש לי פורד פיאסטה 96, נראה כמו גרוטאה אבל נוסע מצויין (אפילו המזגן מעולה)

מישהו יכול להמליץ על רכב ו\או סוכנות?

תודה מראש

פורסם

בנוסף אני מחפש רכב יד שניה שיהיה אמין וטוב תקציב של עד 25000, אז אם אתם מכירים היכן ישנה אפשרות לעשות קנייה של 2 רכבים אחד חדש ואחד ישן + טרייד אין אשמח אם תספרו לי...הלכתי כבר לכמה סוכנות רכבים לא מצאתי את מה שחיפשתי

פורסם

בכסף שיש לך אתה יכול לקנות פיאט גרנדה פונטו חדשה מהסוכנות. תנסה לגשת לסוכנות משנה, כמו הסוכנות בעכו - הם יהיו אולי מוכנים לקנות את הרכב שלך ב-2000 ש"ח ואת היתרה תוסיף למחיר של הגרנדה.

כמו כן יש לך אפשרות לרכוש את הפנדה החדשה ב-65K כמדומני ואפשר את הפנדה הישנה לקנות ב-59K.

כל אלה רכבים עם מנוע 1200 נעים, מוצלח וחסכוני. בכוונה לא המלצתי לך על רכבים עם מנוע 1000 3 צילינדרים כי בתקציב שלך אתה יכול להשיג משהו טוב בהרבה.

פורסם

מחזק את ההמלצה על גרנדה פונטו בתקציב הזה.

לדעתי כדאי לך לקנות את הרכב החדש בתקציב שיש לך, ללא טרייד אין.

את עניין הטרייד אין תנצל לרכישת הרכב השני. משומש כנגד משומש - יהיה קל יותר וכנראה גם כדאי יותר.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

את הפיאסטה ניראה לי לא יקחו עקב היותו ישן,ב70K תוכל לקנות רכבים ידניים בלבד (חדשים),הכוונה לקטן היא רכב מיני או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב החדש צריך להיות רק אוטומט...אין סיכוי להשיג משהו בתקציב של 70K?

אם אתה מחפש אוטומט חדש בתקציב הזה, אז יש לך אפשרות לקנות סיטרואן C1 ב 68000 ש"ח, פיגו 107 ב 71000 או את המקבילה שלהן, טויוטה אייגו ב 70000 (מבצע רק בחודש יוני)- שתיהן אוטומטיות (גיר רובוטי).

רכבים קטנים (קטגוריית מיני), חסכוניים מאוד, דיי זריזים, אביזרי בטיחות מלאים (6 כריות אויר).

אני הזמנתי עבור חברה שלי את האייגו.

• תוכן חדש...