Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות ידידיי.

לאחרונה חבר הביא לי סאב ששכב אצלו מספר שנים. מדובר בסאב דיי ישן (לא שנתיים שלוש..) של סוני מסדרת XPLODE האדום.

הסאב נראה כך : sub5.jpg

אח של הבחור אומר שלמיטב זכרונו הסאב היה 700W אבל הוא לא ממש בטוח ואכן מצאתי תמונה של הסאב הזה עם הכיתוב MAX INPUT 700W (על הסאב שלי לא כתוב כלום בדיוק כמו בתמונה הראשונה) אבל אותו סאב שרשום עליו 700W הוא 10' ושלי לפי מה שנראלי 12'.

הבעיה היא שהסאב נמצא בתוך התיבה (תיבה פורטד בצורת טרפז אגב) ואין לי מידע עליו בכלל. לא אם הוא טוב, גרוע, SPL, HQ, נצילות, איזה מגבר לשדך לו אם בכלל יש טעם.

אשמח לכל מידע שתוכלו לרשום בנושא.

תודה רבה :-)

פורסם

קודם כל סחתיין על הזיהוי, מקווה שקלעת בול כי לפי התמונה זה אכן זה.

אשמח למעט הרחבה עליו.

האם מדובר בסאב SPL?

כמה הוא נציל?

כמה הוא שווה השקעה? חשבתי ללכת על מגבר פשוט לסאב פשוט : או הפולס אודיו 4400 הג'נרי המפורסם, או משהו טיפה יותר נורמאלי ה GTO1004. (פשוט מפחד להשקיע על משהו שלא שווה השקעה).

הרעיון למגבר 4 ערוצים הוא כמובן מעצם העובדה שיש לי קומפוננטים חביבים של אודיהובאן שעם הגברה ישמעו יותר טוב (לא רמקוליים מקוריים של הרכב) ול HU הפשוט שלי יש יציאה למגבר למיטב ידיעתי.

אם אני משווה אותו לסאבים מהיום, ניתן להשוות אותו לדוגמא ל COMP C12? ל CRV? (שיהיה לי קנה מידה עליו)

פורסם

לאיזה SQ הוא נופל פה בדיוק?! בחיי שאתם לא מבינים כלום!!

זה לא SPL ולא SQ.זה סאב ישן ופשוט שיעשה קצת רעש ואולי אפילו ישמע טוב בתיבה הנכונה, וזה. הוא יעבוד על 300 וואט, הוא יעבוד גם על 50 וואט.

כל אחד נהיה פה פרופסור רושם שטויות.

פורסם

מסכים עם REZO.

מדובר בסאב מאוד פשוט ולא איכותי שיעשה את הבום-בום-בום המתבקש ממנו.

אולי הוא יספק אותך ואולי לא, רק אחרי חיבור וכיוון תוכל לדעת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש דרך להוזיל עלויות או קניה של של ה gto1004 מתבקשת כאן? אני אומר את זה מכיוון שאתם אומרים שמדובר בסאב פשוט ויש סיכוי שפשוט חבל להשקיע הרבה ומגבר פשוט וזול יותר יעשה עבודה דומה.

כמו כן בשביל לקבל קנה מידה, לאיזה סאב הייתם משווים אותו?

פורסם
יש דרך להוזיל עלויות או קניה של של ה gto1004 מתבקשת כאן? אני אומר את זה מכיוון שאתם אומרים שמדובר בסאב פשוט ויש סיכוי שפשוט חבל להשקיע הרבה ומגבר פשוט וזול יותר יעשה עבודה דומה?

מה אתם חושבים?

פורסם

קניתי, תודה רבה לכם!

רק חבל שבאתי לא מוכן לשם מבחינת ידע על ערכת התקנה ספציפית שאני רוצה והמוכר הצליח אשכרה לעבוד עלי ולהגיד לי שהערכה הזאת היא 8 גייג' ושהיא מתאימה למגבר שלי כשבפועל מדובר בערכה שעולה אצלהם מחיר מופרז של כ200ש"ח ומדובר בערכה של 10G! הוא גם טען בתוקף שהערכה מתאימה למגבר הנ"ל כשבפועל יש לה יכולת ספיגה של עד 300W. באמת אבסורד..

יש למישהו נסיון עם החנות הזאת? אלכסנדר בת"א :http://www.alexsander.co.il/

• תוכן חדש...