Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצרות שלי עם הנתיב המהיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לצערי בשבוע האחרון נתקלתי בחוכמת החלם של מדינת ישראל הידועה לשמצה בחוקיה והבירוקרטיה שלה.

בתור אזרח תמים, לפני שבועיים נסעתי כפעמיים בנתיב המהיר, בתאריכים 4/06 ו-6/06, עם חיוב דומה של 7 שקלים.

לאחר הנסיעה, קיבלתי 2 מכתבים מהנתיב המהיר עם קנסות על כך שאני לא מנוי אצלהם.

קנס ראשון - 27 שקל, וקנס שני 82 שקל.

היום יצא לי לדבר עם נציגת שירות של הנתיב המהיר, לדבריהם הייתי אמור להיות רשום כמנוי שלהם ובכך לא הייתי מקבל את הקנסות האלו.

מה שמציק לי הוא:

1) למה אני אמור להיות מנוי ורק אז לא לקבל את הקנס? אי אפשר להיות מנוי מההתחלה? מה זה השטויות האלה?

2) השלטים בכניסה לא מספיק ברורים ולא אומרים שאפשר לקבל קנס

3) למה המדינה סוחטת מאיתנו כספים בצורה כזו? זה נראה למישהו הגיוני?

4) במידה ואני נוסע תמים ונכנס לנתיב המהיר תוך יומיים, אני לא מקבל מספיק בזמן את הקנס הראשון בשביל להימנע מהשני

אני בטוח שישנם עוד אנשים כמוני שזה קורה להם ביום יום ומשלמים על זה הרבה כסף, פשוט מסחטה של כספים.

בקיצור,

הנתיב המהיר מציע לי לפנות לערר על הנושא, השאלה אם כדאי לי?

האם מישהו התנסה בנושא זה?

אודה לכם על העזרה!

IMG_0858.jpg

Polo 2012

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער אבל יש שילוט ברור עוד לפני הכניסה לנתיב המהיר "לרשומים בלבד" (או משהו בסגנון). גם כשנכנסים לנתיב עצמו יש שילוט לרישום או להמשך הנתיב. עם פתיחת הנתיב היו הסברים מפורטים בתקשורת ותירוצים בסגנון "לא ידעתי" הם קצת מגוחכים בקונטקסט הזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע שאתה צודק, אבל מי אמר לי שאני מקבל על זה קנס? במילים אחרות לא אינטואיטיבי, מצטער.

במילים אחרות: מסחטת כספים על גב הציבור התמים.

Polo 2012

פורסם
מצטער אבל יש שילוט ברור עוד לפני הכניסה לנתיב המהיר "לרשומים בלבד" (או משהו בסגנון). גם כשנכנסים לנתיב עצמו יש שילוט לרישום או להמשך הנתיב. עם פתיחת הנתיב היו הסברים מפורטים בתקשורת ותירוצים בסגנון "לא ידעתי" הם קצת מגוחכים בקונטקסט הזה...

לבן אדם שלא מכיר אכן השלטים בכניסה אינם ברורים.

רשום "למנויים או למשלמים במזומן".

אתה יכול להבין מזה (ובצדק רב) שיש שתי אפשרויות תשלום. לדוג' במנהרות הכרמל יש נתיב למנויים ובנוסף עמדות תשלום ביציאה/כניסה (תלוי באיזה קטע נכנסת למנהרה). בנתיב המהיר "המזומן" אומר שאו שיש לך מנוי, או שתעצור במרכז השרות שלהם באמצע הדרך ותיגש לשלם שם ורק אז תמשיך בנסיעה. לא מוזכר קנס/ תשלום במזומן בעמדה X וכו' בשום קטע בכביש עד כמה שאני זוכר.

בכביש 6 גם מי שלא מנוי (נהג מזדמן) מקבל הודעת תשלום לביתו ללא שום קנס.

לדעתי יש פה חוסר בהירות בשילוט ולכן נסה לערער.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אותי זה ממש מקומם, אתם לא חושבים שיש פה סוג של ניסיון להטעות את הציבור?

אני זוכר שהיו כמה תלונות לגבי הנתיב המהיר שהם עושקים את העם, מישהו יודע האם זה באותו נושא?

Polo 2012

פורסם

התלונות היו בעיקר על העובדה שבשביל הנתיב המהיר הצרו את כביש 1 בנתיב אחד לאורך כמה מאות/עשרות מטרים והתוצאה היא פקקי ענק למי שלא לוקח את הנתיב המהיר. בקיצור - הפכו את הבעיה לחמורה יותר כדי שאנשים ישלמו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, יש בעייה אחרת.

עקב ההצרה שהם עשו וגרמו לפקקים עוד יותר עצומים.

המחיר שהם מציבים בעומס הוא פשוט מופקע.

אני לא חושב שהגיוני שעל 7 ק"מ של נסיעה בנתיב המהיר, הנהג אמור לשלם 57 עד 72 ש"ח בשעות העומס, בכדי לקצר לעצמי את זמן הנסיעה. במיוחד שהעומס הזה נגרם בגלל יצירת המסלול הזה, זה פשוט מחיר לא ריאלי,

עם הנתיב המהיר ועומס לאיזור קיבוץ גלויות עלה בממוצע של בין 10- 20 דקות מימה שהיה לפני.

במחירים האלו אני חושב שאפשר לעשות כפעמיים את כביש 6 מצפון לדרום.

ועכשיו נהג מזדמן, שאולי לא בעל מנוי,כזה שביום מסויים ממש מאחר לפגישה, עבודה, תור לרופא, או טיפול במוסך, ( ואני מאמין, שיש הרבה שפשוט לא ראו את הכתבה, או לא קוראים עיתון, או מסיבות כאלו ואחרות לא יצא להם), שרוצה לקצר את זמן הנסיעה, בכדי להגיע לפגישה, ואומר נספוג את ה- 50 או 70 ש"ח האלה, במידה ולא עוצר בעמדת הקבלה ולא כהקטנת ראש, מתאר לעצמו שפשוט ישלח לו בדומה לכביש 6 חשבונית עם התשלום, לא מתאר לעצמו שנסיעה לת"א עלולה לעלות לו 100 ש"ח.

המטרה של הנתיב המהיר מובנת, ואף טובה, אבל הביצוע עצמו, ממש לקוי , ופשוט כמו שאמרת.. "בשביל הנתיב המהיר הצרו את כביש 1 בנתיב אחד לאורך כמה מאות/עשרות מטרים והתוצאה היא פקקי ענק למי שלא לוקח את הנתיב המהיר. בקיצור - הפכו את הבעיה לחמורה יותר כדי שאנשים ישלמו"

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון טרי:

לאחר הגשת ערר עם הפרטים הנ"ל, קיבלתי טלפון שעליי לשלם רק את הכניסות לנתיב המהיר, כלומר 14 שקלים.

ביטלו לי את כל הקנסות המיותרים והמוגזמים האלה.

יום טוב!

Polo 2012

פורסם
עדכון טרי:

לאחר הגשת ערר עם הפרטים הנ"ל, קיבלתי טלפון שעליי לשלם רק את הכניסות לנתיב המהיר, כלומר 14 שקלים.

ביטלו לי את כל הקנסות המיותרים והמוגזמים האלה.

יום טוב!

היום גם אני קבלתי מכתב דומה. מהו התהליך ומה עלי להגיש להם על מנת לערער?

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

על פי מה שקרה לי זה לדעתי היה אמור להיפתר ככה או בעמק השווה של שני הקנסות.

מי שמעוניין שאשלח לו את תוכן המכתב שלי, שישלח לי הודעה בפרטי עם המייל שלו.

Polo 2012

פורסם

הטענה שרוני העלה היא הטענה המוצדקת היחידה בשרשור.

אולי הם אמורים לגבות את המחיר בהוראת קבע - ועוברם גבייה פרטנית כרוכה בהוצאות נוספות? אז הם מעבירים את אותם ההוצאות אלייך... (סתם ניחוש...).

בפועל - אני מתנצל אך ישנו שילוט מאוד מאוד ברור, שחור על גבי צהוב :lol:

הכיתוב - לרשומים בלבד - אפילו מופיע פעמיים!

מעבר לכך, לכשפנית אליהם עוד ביטלו לפנים משורת הדין את הקנסות.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

שוב,

לא אמרו שמי שלא רשום צפוי לקנסות, או רישום ראשוני דרוש.

לכתוב מעומעם גם אני יודע, לערבב גם אני יודע.

מצטער, אני לא מתכוון להיות זה שסוחטים אותו כי הם לא יודעים לכתוב או להביע את עצמם, בשביל זה לומדים הבעה בתיכון.

חוצמזה, אני מאמין שאם הם לא גרמו לי לשלם את הקנסות, כנראה שיש אמת וצדק בדבריי, או שיש הרבה מקרים כאלו.

Polo 2012

• תוכן חדש...