Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על פז (תחנת דלק)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-3 שבועות תדלקתי בתחנה דלק פז כרמיאל מערב, נפלתי על משאבה תקולה ומה שקרה בעצם זה שהיא לא קפצה, נשפכו כ-6 ליטר דלק 95 על הרצפה ועל האוטו שלי, למזלי אחד המנהלים היה בדיוק בתחנה ובדיוק שניה אחרי שכל זה קרה הוא ראה מה קרה, הוא הפנה אותי למספר של השירות הארצי שלהם, התקשרתי וביקשו ממני לשלוח פקס עם חשבונית + מספר פניה.

היום, שבוע וחצי לאחר שליחת הפקס, קיבלתי מכתב התנצלות עם פיצוי של 50 ש"ח (לא זיכוי, כרטיס פז "קאש" שאוכל להשתמש מתי שארצה)

בניגוד למקרים אחרים של שפיכת דלק אני נשארתי אופטימי ובהחלט שימחו אותי.

פורסם

זה עצוב שכאשר נוהגים כפי שצריך לנהוג, עושים "וואו" ולא מקבלים זאת כמובן מאליו כי ככה זה צריך להיות - ברור שאתה לא צריך לשלם על מוצר שלא קיבלת ולא השתמשת בו (דלק במקרה שלנו).

פורסם

יפה מאוד,לפני כמה זמן משתמש בשם DRSUBARU פירסם גם מודעה בנושא דומה,תחנה ליד לב המפרץ,אבל שהם הוא קיבל איומים.

התחנה נמצאת ליד BIG כרמיאל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל אני לא אמרתי וואו, הם ביצעו את העבודה שלהם בניגוד להרבה שרשורים פה ומגיע להם על זה מילה טובה.

התחנה היא כרמיאל מערב (בכניסה הראשונה לכרמיאל, ליד כפר הילדים), לא ביג.

• תוכן חדש...