Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינסטלטור לצינורות 3"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. יש לנו בחניון הבניין הידרנטים לכיבוי אש, שאחד מהם דולף כבר איזה שבוע.

התקשרתי לערייה כדי שיתקנו את זה, אבל הם לא מתקנים מה שנמצא בתוך מסגרת שטח הבניין.

סבבה. התקשרתי לאינסטלטור פרטי.

בקיצר. כבר באו איזה 5 ואף אחד לא עובד עם צינורות כאלה ואין להם מכשור מתאים כדי לתקן את זה כי בתוך הבית המינורות הם עד 2".

איך אני מתמודד עם הבעיה?

איפה אני מוצא באופן פרטי אינסטלטור שעובד על צינורות ציבוריים?

פורסם

ההידרנט מחובר בהברגה או עם פלאנג?

אם הברגה אז מכניסים למוצא שלו מוט ומסובבים ואם זה פלאנג' אז פותחים את הברגים, מחליפים אטם ומרכיבים חדש.

מאיפה אתה בארץ ומאיזו תוצרת ההידרנט? יש סיכוי טוב שאוכל לסייע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לטובת שוחרי העברית - הכוונה לברז כיבוי אש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם זה חור בצינור או שצריך להחליף חיבור?

לדעתי צריך להחליף אטם. יש דליפה של מים מהברז עצמו.

ההידרנט מחובר בהברגה או עם פלאנג?

אם הברגה אז מכניסים למוצא שלו מוט ומסובבים ואם זה פלאנג' אז פותחים את הברגים, מחליפים אטם ומרכיבים חדש.

מאיפה אתה בארץ ומאיזו תוצרת ההידרנט? יש סיכוי טוב שאוכל לסייע.

נראה לי פלאנג'. אני מפתח תקוה.

לטובת שוחרי העברית - הכוונה לברז כיבוי אש.

ולמקפידים למהדרין - ברז הסנקה לכיבוי אש.:lol:

פורסם

הסנקה או סניקה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הידרנט להסנקה הוא כחול ומשמש להכנסת מים למערכות ספרינקלרים.

אתה יכול להעלות תמונה של ההידרנט?

במקרה הגרוע ביותר קונים הידרנט חדש (סיפור של לא יותר מ 400 שקל) ומחליפים לבד ב 10 דקות.

פורסם

אני לא רואה שם מגוף, אז אני מניח שמדובר בברז הזנה דווקא, למקרה שאין לחץ מים מהרשת. יתכן שהמקטע בינו לבין הפלאנג' האדום הוא אל חוזר והבעיה נמצאת בו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה לא הידרנט אלא הסנקה בלבד. הניפל השחור שמותקן מתחת לזוית שעליה מורכב השטורץ הוא אלחוזר. קנה אלחוזר 3" הברגה ותתקין אותו בין האלחוזר הקיים לזוית כשהחץ שלו כלפי מטה. אם לא בא לך לעשות מקלחת אל תפרק את האלחוזר הקיים. אלחוזר כזה תוכל למצוא אצל כל ספק אינסטלציה כמו ש.אל, מנדלסון, טכנובר ואולי אפילו חגיי. אם היה מדובר בהידרנט הייתי יכול לסייע יותר אבל אלחוזרים כאלה אני לא מייצר.

פורסם

תודה, אבל אני רוצה שיבוא מישהו ויעשה את זה תמורת תשלום.

איפה אני מוצא מישיודע לעשות את זה, כולל לפרק את הישן?

פורסם

חפש את אלה שמתעסקים בהתקנת ספרינקלרים.

אם היית יותר קרוב הייתי בא בכיף לעשות לך את זה ON THE HOUSE.

• תוכן חדש...