Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינסטלטור לצינורות 3"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו פתחתי במחשב ולא בנייד ואכן זו כניסת סניקה. תתיעץ אם מותר שני אל חוזרים, יהיה לך יותר קל להוסיף עוד אל חוזר מאשר להחליף., הכשל הוא כנראה בשסתום האל חוזר.

עדיף שמי שמתחזק לך את הבית יטפל בזה.

פורסם

אין בעייה להתקין שני אלחוזרים בטור. קיימים אפילו אלחוזרים כפולים כסטנדרט (לא מז"חים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבאתי חברה שמתעסקת בספרינקלרים.

הוא אמר שצריך אל חזור תקן UL שעולה 400 שקל פלוס מע"ם. ולא כזה 2" של אינסטלטורים שעולה 100 שקל.

כמו כן, אי אפשר להתקין עוד אחד כי הישן יושב ממש קרוב לשטורץ.

לכן צריך לרוקן מערכת, לפרק את כל ההברגות שם שזה המון עבודה שדורשת הרבה כוח, להחליף את השסטום, להרכיב, ולמלא מערכת במים מחדש ולבדוק לחץ בשעונים.

כל הסיפור לטענתו לוקח חצי יום עבודה ויעלה אלפיה כולל מע"ם.

האומנם?

הוא אמר שאולי אפשר לעשות קיצורי דרך אבל לא ממליץ מכיוון שמדובר במערכת בטיחותית והוא כחברה שנותנת שרות ואחריות לא יכול לעשות את זה.

פורסם

כעיקרון צריך UL אבל לא יקרה כלום אם לא. זה לא דלק שלא הייתי מתפשר על api. אלפייה לעבודה נשמע לי המון. נסו לסכם שאתם תפרקו בבוקר ותרוקנו את המיכלים ושהוא יבוא בצהריים רק להרכיב. בכל מקרה קחו עוד הצעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תתקשר ל 03-7300028 תבקש מישהו שמתעסק בספרינקלרים באזור שלך.

הם מוכרים אביזרים למערכות כאלו (ספרינקלרים) אם אני לא טועה גם לכיבוי והם יפנו אותך לאחד כזה.

אתה יכול לבקש את אייל ולהגיד שאבישי הפנה אותך.

פורסם

מצאנו מישהו בשכונה שבא, ראה, בדק עם המפתח שלו האם מסוגל לסובב את האל חזור ואחר כך אמר שהוא סוגר מים לכל הבניין. אחרי חצי שעה היה לנו אל-חזור חדש.

הוא אמר ששם אביזר מנחושת עם קלפה במקום ניפל, שלטענתו הרבה יותר יקר ויותר עמיד. האמת באמת נראה גדול ומרשים.

כל הסיפור לקח כחצי שעה.

שילמנו 900 על הכל כולל מע"מ.

פורסם

אני מניח שמי שמתעסק עם ספרינקלרים/כיבוי אש בעסקים יוכל לסייע. אני לאחר החלפת מס׳ ספקים התקבעתי על נוראש (או אל־נור, פתאום אני לא בטוח) מחולון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
nitch, למדת סינית היטב שמה, אני רואה

לאור העובדה שנהג לילה, שהוא מומחוי בנושא אמר את אותם הדברים, אז כן, הסינית שלי מדוייקת :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...