Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי יד2 עד 150,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כי בליסינג דרך העבודה אתה נהנה מעיוות המס המתמיה הזה שנקרא ליסינג. WELCOME TO THE REAL WORLD או שתשכנע את הליסינג לקחת לך GTI. צדק חברתי.

נראה לי שהוא התכוון לעלות הברוטו, ולא לכל מה שמסביב. וזה זול למדי, בערך ברמה של מכונית מנהלים. יתכן שכלמוביל גמישים לגבי הוולוסטר ונותים עליה את ההנחות הרגילות כמו של יתר הדגמים, מה שמוריד את עלות הליסינג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה לי שהוא התכוון לעלות הברוטו, ולא לכל מה שמסביב. וזה זול למדי, בערך ברמה של מכונית מנהלים. יתכן שכלמוביל גמישים לגבי הוולוסטר ונותים עליה את ההנחות הרגילות כמו של יתר הדגמים, מה שמוריד את עלות הליסינג.

זו עלות לחברה, אולי. לנהג (עובד) העלות נגזרת מהמחירון. אבל, לא זה העיקר. העיקר שהוא יהנה מה- GTI שלו ושינהג בבטחה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כאשר לוקחים רכב חברה מורידים מהברוטו 2% מערך רכב חדש

לדוגמה:

אם לקחת מאזדה 3, אתה תאלץ להפרד מ 2300 - 3000 ש"ח ברוטו (תלוי בחברה בא אתה עובד ובחוזה מול חברת הליסינג) שהם 2% ממחיר מאזדה 3 חדשה.

כמו כן יש שווי רכב למס המשולם לפי דרגת מחיר הרכב.

כשקונים רכב ספורטיבי צריך לקחת בחשבון את עלויות הדלק הגבוהות, הפרקטיות הנמוכה, הבלאי הגבוה (תלוי באופן הנהיגה כמובן), ירידת ערך מסיבית, ביטוחים יקרים והכי חשוב - כאב הלב במידה והרכב יפגע :x:x:x וזה יקרה!

שב עם עצמך ועם כל הנתונים מולך ובמידה ותגיע למסקנה שזה "משתלם" תקנה, תהנה ושתף אותנו ב"פילגש" החדשה :wink:

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

מי שמתעתד לקחת רכב ספורטיבי ומתחיל לחשב צריכת דלק על המילימטר כנראה שלא באמת זקוק לרכב ספורטיבי.

ה GTI עושה בין 1:9 ל 1:10 ,תלוי באופי הנהיגה ובמתג המזגן . זה בערך מה שצורכת כיום כל 1.6 אוטומטית בליסינג.

ביטוח צריך לחפש היטב ולא להתבייש להרים טלפונים לסוכני ביטוח ולנהל מו"מ אפילו שאין לך רכב. עשיתי זאת בעצמי לפני רכישת הרכב. אם אתה רוכש רכב כזה אתה צריך להיות עם מחיר מוכן כדי להחיל את הפוליסה מיד לאחר העברת הבעלות.

אני משלם כיום מקיף של פחות מ3K וחובה של 1349 לאורך כל הדרך .

לפני שנתיים המקיף היה 4K אבל גם קיבלתי הצעות של 10K, תלוי איפה.

המכה הקשה היא ירידת הערך, אני חטפתי יותר מ-30K בשנתיים על רכב שכבר חטף את ירידת הערך הגדולה שלו.

מצד שני זה לא מעניין אותי, אני כ"כ נהנה מהרכב ולא רואה כרגע שום דבר מהז'אנר שיכול להחליף אותו מלבד קפיצה לז'אנר שונה.

נ.ב. כל הסיפורי סבתא שבעלי מזדה 3 מספרים לך על מגדשים אלו דברים שהסיכוי שתפגוש אותם נמוך. הרכבים הללו מאוד עמידים , מגדשים יחצו בקלות את קו 200 אלף הק"מ . לא מדובר באימפרזות טורבו שעולות הון עתק לאחזקה והאמינות שלהן דיי בקרשים.

עלות האחזקה של הרכבים הללו, גם אם חס וחלילה אתה מטפל בהם במוסך מורשה, היא לא אסטרונומית.

אם אתה מטפל במוסך מתמחה היא אפילו תהיה דומה / זולה מה1.6 אוטומטית של השכן ממול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בהחלט מסכים עם אייל. עלות האחזקה היא לא משהו שאמור להפחיד אותך.

בסך הכל מנוע 2 ליטר טורבו של פולסקווגן, המנוע קיים גם ברכבים אחרים של הקונצרן, בקונפיגורציה כזו או אחרת.

לדעתי, אם חשקה נפשך לטעום מהז'אנר הזה- אל תחשב זאת על השקל, כמו כל תחביב ברור שיש לזה עלויות.

מצד שני, יהיה לך הרבה מאוד ערך מוסף.

בהצלחה

פורסם

תודה על כל העזרה. אני ככל הנראה אחכה להגעה של הוולוסטר טורבו ואז אעשה השוואה בינה לבין ה-GTI מבחינת עלויות מול כיף.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

כבעלים של GTI, ברצוני להגיד שאם אין לך עבר ביטוחי נקי (פגיעות רכוש בלבד) מחירי המקיף נוסקים מעלה מעלה.

שנה שעברה שילמתי פחות מ- 5K על תביעה אחת שלוש שנים וכאשר חידשתי שוב והיתה לי עוד תבעיה נוספת מחיר מקיף עבר את ה- 6K בקלות.

בלי שום קשר ב- 150K יש לך אפשרות ל- GTI יד שניה או LEON FR חדשה (תלוי במו"מ ולחץ על יבואן)

לאון FR על כל "חסרונותיו" מול GTI, עדיין זהו רכב איכותי, רמת איבזור הרבה יותר גבוהה בעיקר זול יותר במחיר.

בזמנו כאשר השוויתי GTI מול FR ההפרש במחירון מול מחירון היה כ- 20K, לכן העדפתי ללכת על מותג.

אם היייתי יודע ש- FR נמכרת באיזור 150K, הייתי הולך על FR, נכון פחות "איכותית" אבל יש לך עוד 50K מתחת למזרון.

לשיקולך

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם
כבעלים של GTI, ברצוני להגיד שאם אין לך עבר ביטוחי נקי (פגיעות רכוש בלבד) מחירי המקיף נוסקים מעלה מעלה.

שנה שעברה שילמתי פחות מ- 5K על תביעה אחת שלוש שנים וכאשר חידשתי שוב והיתה לי עוד תבעיה נוספת מחיר מקיף עבר את ה- 6K בקלות.

בלי שום קשר ב- 150K יש לך אפשרות ל- GTI יד שניה או LEON FR חדשה (תלוי במו"מ ולחץ על יבואן)

לאון FR על כל "חסרונותיו" מול GTI, עדיין זהו רכב איכותי, רמת איבזור הרבה יותר גבוהה בעיקר זול יותר במחיר.

בזמנו כאשר השוויתי GTI מול FR ההפרש במחירון מול מחירון היה כ- 20K, לכן העדפתי ללכת על מותג.

אם היייתי יודע ש- FR נמכרת באיזור 150K, הייתי הולך על FR, נכון פחות "איכותית" אבל יש לך עוד 50K מתחת למזרון.

לשיקולך

יש לי עבר תעבורתי \ פלילי נקי מכל רבב (אין קנס, תאונה, תיק או כל איזכור אחר של שמי ב-12 נהיגה אינטנסיביות) ולאחרונה עברתי את גיל 30 ככה שהביטוח אמור להיות הכי נמוך שאפשר (ככה אני מניח לפחות).

הלאון מעניינת אבל הגרסה הנוכחית מרגישה מאוד מיושנת, צריך לחכות מה החידוש שיגיעו עם הלאון המחודשת, אני בהחלט מעדיף עוד 50K מתחת למזרן :)

פורסם
כאשר לוקחים רכב חברה מורידים מהברוטו 2% מערך רכב חדש

השווי מתייחס ל2.48%.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האם 3600 שקל שצינת כוללים את השווי למס ? (אני בספק גדול).

מעבר לזה, אם אתה מוותר על רכב מהעבודה וקונה רכב אז עלות הדלק היא עליך ולא על המעסיק, נסה להשיג ממנו את התוספת הזו למשכורת ואני מניח שהמשוואה תתאזן.

פורסם
האם 3600 שקל שצינת כוללים את השווי למס ? (אני בספק גדול).

מעבר לזה, אם אתה מוותר על רכב מהעבודה וקונה רכב אז עלות הדלק היא עליך ולא על המעסיק, נסה להשיג ממנו את התוספת הזו למשכורת ואני מניח שהמשוואה תתאזן.

כוללים, כן.

שווי מס: 3800 (אם שלמת מס על X שקלים, תשלם על X + 3800)

עלות רכב: 3600 (יורדים 3600 מהברוטו)

בסוף זה יוצא 3600 פלוס-מינוס בנטו.

פורסם

אל תשכח שיש גם פגיעה בהטבות הסוציאליות.

בכל מקרה, מרכיב הדלק עושה את ההבדל, אם המעסיק היה משלם לך את הדלק גם על רכב פרטי שלך (והוא לא יכול לעשות את זה כי הוא לא יכול להזדכות על הוצאת הדלק) אז ברור לך שזה היה משתלם יותר לקנות.

פורסם
יש לי עבר תעבורתי \ פלילי נקי מכל רבב (אין קנס, תאונה, תיק או כל איזכור אחר של שמי ב-12 נהיגה אינטנסיביות) ולאחרונה עברתי את גיל 30 ככה שהביטוח אמור להיות הכי נמוך שאפשר (ככה אני מניח לפחות).

הלאון מעניינת אבל הגרסה הנוכחית מרגישה מאוד מיושנת, צריך לחכות מה החידוש שיגיעו עם הלאון המחודשת, אני בהחלט מעדיף עוד 50K מתחת למזרן :)

כרגע משווק הדור השני של הלאון. ב-2013 אמורה לנחות הלאון MK3, כרגע אין פרטים על הרכב. הלאון MK3 כנראה תוצג

השנה בתערוכת פאריס לצד הגולף MK7.

בכל מקרה לאון FR דור שלישי לא תעלה 150K אלא יותר לכיוון ה-190K. הסיבה שהלאון FR נמכרת ב-150K היא בגלל

שהדגם בערוב ימיו.

פורסם
ה GTI עושה בין 1:9 ל 1:10 ,תלוי באופי הנהיגה ובמתג המזגן . זה בערך מה שצורכת כיום כל 1.6 אוטומטית בליסינג.

תלוי יותר אם בשיוט או בעיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...