Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו 2008 1.4 ביג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציעו לי לרכוש שברולט אבאו ביג עם 102,000 קילומטר שנת 2008 (דגם ביג) במחיר של 35 (ירדתי איתו ל32 אלף)

שווה לרכוש? פחות אכפת לי מבחינת גודל וכדומה... חשוב לי שיהיה בטיחותי וכדומה..

תודה מראש

שבת שלום

פורסם

באתר של Euro Ncap אפשר לראות שהאביאו ה"חדשה" יחסית החל משנת 2009 קיבלה 5 כוכבי בטיחות. היה לא מזמן למכירה אחת כזו מהיבואן עצמו, כ-100 אלף ק"מ בסביבות 33 אלף ש"ח

פורסם

האוויאו החדשה בעלת ה5 כוכבים נקראת סוניק בארץ והובאה לכאן באמצע שנת 2011 ולא ב2009. והיא נמכרת במחירים רחוקים מאוד ביחס לזאת המוחלפת כיד שניה.

האוויאו BIG המדוברת, קיבלה כוכב וחצי במבחני הריסוק האירופים (כולל אלה שהובאו בשנת 2009). בכללי מדובר ברכב בסיסי שיכול לקחת את הנוסעים ממקום אחד לשני בלי פינוקים "מיותרים" ובלי שום דבר מעבר.

אם כבר בכל זאת אתה מעוניין באוויאו עדיף שתשקול לקחת את הדגם של ה5 דלתות (האצ'בק). בגלל שהיא בניגוד לBIG קיבלה ציון בטיחות של 3 כוכבים. (נבחנה תחת השם Chevrolet Kalos) שזה לא ציון טוב במיוחד, אבל גם לא הכי גרוע. האוויאו היא מכונית נוחה יחסית, בעלת ביצועים סבירים, איכות הרכבה לא טובה ממש, חומרים פשוטים בתא הנוסעים, בלי הרבה אבזור, שקטה ביחס למתחרות הישירות שלה (ריו ואקסנט), לא בטיחותית כל כך (או בכלל לא בטיחותית בBIG), בעלת אחיזת כביש בסיסית ומפחיד לנהוג בה במהירות יותר מממוצעת בסיבובים. סך הכל לא המכונית הכי טובה שאפשר לקנות בכסף, אבל יש לה כמה יתרונות בכל זאת.

פורסם

לחברה שלי יש רכב כזה שנת 2006 עם קילומטראז' 70K, הרבה יותר נמוך ממה שהציעו לך.

עצה חמה מכל הלב...אל תתקרב לרכב.

עבר בחושש אחד 3 פעמים טיימינג ב2 מוסכים מורשים, מתפרק, עם רעשים מציקים, וכל נדפק משהו אחר ברכב.

הרכב הזה מאד זול, אבל יש לזה סיבה. חיצונית הוא יכול להיות על הכיפאק, אבל מבפנים הוא על הפנים.

אבל עזוב הכל, אם אתה מחפש בטיחות זה כבר צריך להספיק לך לא לקחת תרכב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

לא רכב מומלץ במיוחד,

תסתכל רק בשביל להבין - האבאו נמכרת ב30 אלף ש"ח אחריי 4 שנים, בעוד אקסנט תמכר ב45-50 אלף ש"ח לפחות, לי זה מספיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום,

הציעו לי לרכוש שברולט אבאו ביג עם 102,000 קילומטר שנת 2008 (דגם ביג) במחיר של 35 (ירדתי איתו ל32 אלף)

שווה לרכוש? פחות אכפת לי מבחינת גודל וכדומה... חשוב לי שיהיה בטיחותי וכדומה..

תודה מראש

שבת שלום

היי,

לגבי השברולט אוואו: הסחירות של הרכב טובה בעיקר של הדגם 5 דלתות,דגם ביג 4 דלתות פחות סחירה,

הטיפולים לא יקרים (טיפול קטן עד 400 ₪).

אם יש לך שאלות ספציפיות על הרכב יותר מאשמח לעזור,

גיא משברולט

פורסם

רכב זוועתי! יציבות גרועה, בטיחות שאלוהים ישמור וסחירות שאלוהים יעזור. שומר נפשו ירחק.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...