Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל, לא מדובר בי.

אדם אשר נפגע בתאונת דרכים בשנת 2008(גיל 17 לערך) כאשר נסע באופנוע ורכב נכנס בו,הרוכב היה מבוטח בביטוח חובה בחברת הביטוח מגדל, האופנוע נפגע, פונה לבית חולים באמבולנס ושוחרר כעבור מס' שעות( מכות יבשות)

היה משפט בינו לבין הצד הפוגע שבו השופט קבע ששני הצדדים אשמים.

עכשיו בשנת 2012 "התעורר" (עד 7 שנים אפשר לתבוע) הבחור והחליט לתבוע על נזקי גוף.

האם משתלם במצב הנוכחי, לתבוע את חברת הביטוח?

בשיחתי עם סוכן ביטוח שלי נאמר לי כי לא כדאי לתבוע חברת ביטוח מכיוון ששתי תביעות ומעלה אף חברת ביטוח לא תסכים לבטח אותי אלה רק במחיר מחירון, ולמעשה יסמנו אותי.

יש לציין שהבחור כבר לא מבוטח במגדל(מבטח דברים אחרים בחברה) ומאז החליף אופנוע והוא מבטח את האופנוע דרך חברת הפול.

אשמח לשמוע את דעתכם

סוף שבוע מעולה

פורסם

היום יש דבר כזה מחשבון ביטוח חובה.

חפש בגוגל,לדעתי עדיף להתייעץ עם עורך דין,כמו שאמרת עדין אפשר לתבוע.

פורסם

sagishem - לא הבנתי מה הקשר למחשבון ביטוח חובה, ועו"ד לא נראה ששווה לקחת במצב הזה זה לא שהוא הפסיד ימי עבודה, או נשאר עם נכות או פציעה שהוא גורר עד היום חס וחלילה, רק מכות יבשות בלבד ושוחרר כאמור אחרי כמה שעות מבית החולים.

סאמי- על נזקי גוף.

חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים ("הפלת"ד) קובע שנפגע תאונת דרכים זכאי לקבל פיצוי בגין פגיעות גוף ללא קשר לגורם האשם בתאונה. כלומר גם במקרה של תאונה עצמית כמו למשל, החלקה מאופנוע זכאי רוכב האופנוע לקבל פיצוי.

אשמח לקרוא את דעתכם בנושא

פורסם

כעומק השאלה עומק התשובה.

אם יש לו נזקי גוף משמעותיים אז כן, אם סתם בא לו לתבוע אז לא.

והתובע צריך להוכיח את נזקיו על ידי חוות דעת רפואית .

לכן אם יש לו נזק אמיתי משמעותי אז עצת הסוכן הביטוח היא אידיוטית.

ואין קשר בכלל לתביעה שהיתה בין בעל הרכב והחבר, כי זו הייתה על נזקי רכוש ובנזקי גוף לא נבדק בכלל מי אשם בתאונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקי תודה ועוד שאלה ברשותך,

פינוי האמבולנס ועלות האשפוז שהוא שילם מכספו, האם ביטוח חובה על אופנוע מכסה את זה? למי צריך לפנות? לחברת הביטוח או לקופת חולים? כי שניהים זורקים את האשמה אחד לשני

פורסם

קופת חולים אמורה לטפל בזה לאחר שהמצאת לה אישור משטרה כי מדובר בתאונת דרכים + כל מסמכי התשלום ששילמת

הם ביניהן מתחשבנים אח"כ ככל שאני יודע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...