Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת כל הנורות הרגילות ל LED- מאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אז נורות לד לאורות החנייה יש

נורות דיימונד למעבר יש

עכשיו אני מעוניין להחליף את כל שאר הנורות ברכב ללדים גם כן וכמובן לפי צבעים תואמים.

ברשותי הנתונים הבאים של מה עליי לקנות:

נורות איתות לד צבע אמבר :

קדמיים - PY21W

אחוריים- W21W

צדדיים- לא הצלחתי למצוא באינטרנט אנסה לחפש בספר רכב.

נורות ברקסים לד צבע אדום:

אחוריים - W21/5W

זנב (אמצעי)- W18W

נורת רוורס לד לבן - W21W

שאלתי למבינים בניכם היא האם הנתונים האלה נכונים?

אם תוכלו לכוון אותי או לאשר את מה שבידי, אשמח לעזרתכם מדובר על מאזדה 3 08.

פורסם

לא שמעתי על דבר כזה, שנורות לד זה לא חוקי.

איזה בסיס יש למה שאתה אומר?

פורסם
לא שמעתי על דבר כזה, שנורות לד זה לא חוקי.

איזה בסיס יש למה שאתה אומר?

יש בסיס ועוד איך .

באחד המפגשים האחרונים הגיעו הכחולים והורידו מכוניות על לדים בלוחיות רישוי ובפנסים הראשיים.

פורסם

יש לדים עם נגד שמתאימים גם למכוניות עם מחשב שמראה נורה שרופה.

לגבי החוקיות לא ניראה לי שצריך להיות בעיה בימיוחד במיספר ובנורות חניה.

רז.

פורסם
יש בסיס ועוד איך .

באחד המפגשים האחרונים הגיעו הכחולים והורידו מכוניות על לדים בלוחיות רישוי ובפנסים הראשיים.

מעניין, הם הורידו מכוניות רק על זה? כלומר המכונית תקינה לגמרי ורק לדים בלוחיות רישוי ?

באיזה טוענה?

פורסם
לפני שתתחיל, אם למחשב הרכב שלך ישנה יכולת זיהוי לנורה שרופה אז לא תוכל לחליף את הנורות.

אפשר להחליף אבל צריך קאנבאס כדי למנוע התראת תקלה.

אצלי יש מערכת התראה לנורות שרופות ופנסי לדים, הכל בסדר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש בסיס ועוד איך .

תשמע אני יכול להגיד לך שהיו לי לדים בלוחית רישוי (היו= הורדתי כי זה מכוער) עצרה אותי ניידת שהגיעה בגלל התאורה בלוחית רישוי שכניראה משכה את העין.

הם ראו מאזדה כהה עם חלונות שחורים ואני חניתי עם התחת החוצה והם לא נתנו לי כלום . רק ביקורת. אני בטוח שלא הורידו רכבים על נורות לד! זה בדיחה לא משעשעת. כניראה/בטוח היו דברים נוספים.

אגב, בעניין המערכת לזיהוי נורות שרופות אני לא יודע אם יש או אין אבל כמו שציינתי כבר החלפתי לדים באורות החניה והכל תקין.

חבל שבנתיים אין מישהו שיכול לעזור לי. לא באתי לדבר כאן על חוקיות. באתי לבקש עזרה בנושא כך שאוכל לחסוך רכישות מוטעות של נורות ובעיקר בזבוז של זמן.

אם גורם מקצועי/מבין מוכן להתייחס לעניין ולעזור לי אני אודה לו מאוד.

פורסם
מה צריך? קנאביס?

מה זה?

זה מערכת של רזיזטורים שבעצם דואגת שמחשב הרכב יקבל סיגנל קבוע ויציב וימנע את הדלקת התראת אורות שרופים ברכב.

מה שתקף לגבי לדים תקף גם בהתקנה של קסנון ברכב עם התראת אורות, גם שם חייבים קאנבאס שיפתור את הבעיה אחרת מקבלים קוד תקלה או התראת אורות שרופים.

פורסם

לרוב כאשר קונים פנסי לד (קרי, בתי פנס חדשים עם תאורת לד מותאמת מובנית) הם ידיעו מראש מצויידים בקאנבאס או אמצעים שונים לביטול ההתראות המדוברות בהתאם לסוג הרכב.

אותו דבר לגבי פנסי קסנון, קח דוגמא במפרט הבא:

http://www.umnitza.com/projector46-premium-sedan-20022005-facelifted-with-orion-p-1099.html

אם תעיף מבט בפירוט המאפיינים תראה את איזכור בקאנבאס (canbus).

פורסם
יש בסיס ועוד איך .

אז ממה שאתה כותב חצי מהמדינה בדרך לרדת מהכבישים? כל אודי חדשה מגיעה עם לדים, אפילו יונדאי וקיה מגיעות עם לדים :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו שהבנתי אם הרכב מגיע מהיצרן עם לדים אז אין שום בעיה אם זה

אבל אם הרכב לא בא ואתה משנה א חלקים ללא אישור זאת בעיה

• תוכן חדש...