Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת כל הנורות הרגילות ל LED- מאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדובר בחלקים הזקוקים לאישור ממשרד הרישוי. אין איזכור באף רשיון רכב של אך רכב על פירוט הנורות המגיעות עם הרכב.

לא מדובר כאן על הגדלת מידה של הגלגלים או נורות קסנון.

פורסם
לרוב כאשר קונים פנסי לד (קרי, בתי פנס חדשים עם תאורת לד מותאמת מובנית) הם ידיעו מראש מצויידים בקאנבאס או אמצעים שונים לביטול ההתראות המדוברות בהתאם לסוג הרכב.

אז בעצם כשמחליפים מנורות הלוגן רגילות לנורות לד, צריך להחליף את כל הבית נורה?

משמע זה לא עסק פשוט של הוצאת הנורה הרגילה והכנסת נורת הלד החדשה?

פורסם

1. מי מחליף נורת הלוגן בנורת לד? לאיזה צורך? הרי אין להם אפקט דומה..

2.הנורה היא נורת לד עם אותה כניסה בדיוק כמו של הנורה הרגילה . היא תיכנס חלק.

כמו שכבר אמרתי בפעם השלישית

אני החלפתי אצלי ברכב נורות רגילות של אורות חניה ואורות לוחית רישוי ולא החלפתי בית נורה.

מה זה השטויות האלה

פורסם

יש לך מערכת התראת מנורות שרופות ברכב? התרעה על תקלה בתאורה?

אם לא אז זה לא רלוונטי עבורך, אבל עשה טובה ואל תקבע שזה שטויות אם אתה לא בטוח על מה מדברים ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה סלט.

מה צריך? קנאביס?

מה זה? זה מערכת של רזיזטורים שבעצם דואגת שמחשב הרכב יקבל סיגנל קבוע ויציב וימנע את הדלקת התראת אורות שרופים ברכב.

מה שתקף לגבי לדים תקף גם בהתקנה של קסנון ברכב עם התראת אורות, גם שם חייבים קאנבאס שיפתור את הבעיה אחרת מקבלים קוד תקלה או התראת אורות שרופים.

-קאנבאס הוא ערוץ תקשורת נתונים המחבר בין כל מחשבי הרכב (CAN bus = Controller Area Network). בחלק מהרכבים המודרניים השליטה על מערכות התאורה ברכב (הדלקה/כיבוי/עימעום) מבוצעת ע"י מחשב מקומי (מעבד זעיר) הנמצא במודולת התאורה.

-זיהוי נורה שרופה מתבצע ע"י מדידת המתח הנופל על נגד חישה זעיר (בערך של עשיריות אוהם) או נגד גדול יותר עם טרנזיסטור מיתוג המקצר אותו.

-ההספק הנצרך ע"י נורות לד הוא כעשירית מההספק הנצרך ע"י נורות להט (לאותה כמות אור נפלט)

תכלס, כדי למנוע זיהוי שגוי של נורות לד כנורות שרופות ניתן לבצע את הפעולות הבאות:

-שינוי קושחה במחשב מקומי. בדרך כלל בלתי אפשרי.

-שינוי קושחה במחשב הרכב. כנ"ל.

-הוספת נגד במקביל לנורת הלד שידמה את הפרמטרים של נורת להט. טיפשי ובזבזני. בנוסף, על הנגד יתפזרו 90% ממהספק הנקוב של נורת הלהט.

-פירוק נגד החישה והחלפתו בנגד גדול פי 10. אפשרי אך לא טריוויאלי.

-הסרת נורת האזהרה:lol:.

ד"א, אצלי ברכב ישנה התראת אורות ומותקן קסנון (לא מקורי). מעולם לא נתקלתי בבעיה עם התראת האורות.

פורסם

אני לא מבין מה השאלה בעצם , חיפשת באימייל? אם אני לא טועה יש אורות שונים ברכבים שונים ולפי המפרט שסיפקת לא חסר תוצאות באיביי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש לך מערכת התראת מנורות שרופות ברכב? התרעה על תקלה בתאורה?

אם לא אז זה לא רלוונטי עבורך, אבל עשה טובה ואל תקבע שזה שטויות אם אתה לא בטוח על מה מדברים ידידי.

תקרא טוב, לא אמרתי שזה שטות ואין דבר כזה מערכת התראה. אמרתי שזה שטות להחליף את כל הבית מנורה (פנס) בשביל זה.

לא לכל הרכבים יש מערכת התראה, לכן אי אפשר להכליל ולהגיד שיש צורך בהחלפת בית מנורה.

אני לא מבין מה השאלה בעצם , חיפשת באימייל? אם אני לא טועה יש אורות שונים ברכבים שונים ולפי המפרט שסיפקת לא חסר תוצאות באיביי

אני מודע למפרט שסיפקתי, אני מעוניין שמישהו שמבין בזה יאשר לי את המפרט. כדי שלא אזמין סתם.

אני שוב אבהיר את בקשתי, אם יש מישהו שמבין או התנסה בעבר בהחלפת נורות למאזדה 3 ויודע איזה נורות עליי להזמין, או יוכל לאשר את המפרט שבידי על מנת להזמין לפיו. יעזור לי נורא..

• תוכן חדש...