Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

boston acoustic SC60

Shakim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכב שני רמקולים למוסיקה קלסית, אופרות. מה אתם אומרים על הסט הזה?

boston acoustic SC60

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

לבוסטון יש סטים טובים בסדרות האמצע ומעלה

כך שהסט הנ"ל בהחלט יכול להיות אופציה טובה

מהניסיון שלי רמקולים תוצרת גרמניה נשמעים הכי טוב

באופרות ומוזיקה קלאסית ,במיוחד MB קווארט הישנים מסדרות גבוהות אם תצליח להשיג.

פורסם
לבוסטון יש סטים טובים בסדרות האמצע ומעלה

כך שהסט הנ"ל בהחלט יכול להיות אופציה טובה

מהניסיון שלי רמקולים תוצרת גרמניה נשמעים הכי טוב

באופרות ומוזיקה קלאסית ,במיוחד MB קווארט הישנים מסדרות גבוהות אם תצליח להשיג.

יש לי עוד זמן, קודם אני אסיים את האוטו שלי, בינתים מחפש חלקים לרכב שני. אם לא לדבר על סדורות ישנות שאי אפשר כמעת להסיג אותם בארץ :) על מה היתם ממליצים?

פורסם

מדובר על רכב פיאט פנדה 2005, ורק 2 WAY, לכן צריך דגש על מיד טוב. הגברה כנרא על ידי היפוניקס ישן עם קרוסים מובנים במגבר. HU קלריון דגם זול, שבטוח אחליף אותו , אבל עדיין אין כיוון.

פורסם

דווקא כאן הייתי ממליץ לך בחום על סט שלושה חלקים של מוראל! אולי אפילו סופרימו בתוספת CDM.

כשזה מגיע לרכות ולסאונד אנושי וחם שמאוד מאוד מאפיין אופרות ולכלים קלאסיים בלי שום דיסטורשן - מוראל פשוט ממיסים את הלב.

אם אתה רוצה להתחרפן - תסיסס - כל האורקסטרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשבתי על וופרים של אליט, בתוספת טוויטרים M-23 , יש טוויטר משולב מיד??? ולוותר בכלל על סאב. הבעיה שגם אני נוסע באותו הזה, אומנם אני לא שומע שם רוק, אבל JAZZ בהחלת כן.

פורסם

וופרים של אליט מצריכים בנית תיבה לניצול מקמסלי שלהם לידיעתך.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לי יש סט של מורל אלייט ולא יצא לי לישמוע סט כזה עם תיבה ואיטום אבל מה שכן אני מאוד מרוצה מאיך ששומעים אצלי ממש עמוק נקי וחד ולא עשיתי שום איטום והחלל של הדלת שלי עצום הוא בגודל דלת וחצי ..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

זאת לא הבעיה לבנות תיבה בתוך הדלת. במיוחד בפיאט, יש שם מספיק מקום, יש עוד אופציה זולה יותר, זה מורל דוטק, יש להם מיד מאוד טוב יחסית, ולשלב אותו עם M-23. כאן יכול להיות שאני כן אצתרך סאב...

פורסם

הדוטקים לא פריירים בכלל בהקשר של באס.

אם אין לך בעיה לוותר על סאב כל עוד יש משהו שירעיד את הדלתות, מה לגבי וופרים גדולים מ 6.5 בדלתות, וזוג קואקסיאליים 4" משודרגי קרוס בקיקים או 3" בקורות?

למשל L8 בדלתות ומורל (לא זוכר את הדגם הקואקסיאלי שלהם) בהתאם?

מתחדשת*

פורסם

באם יש לך את האפשרות לעבוד אקטיבי ואתה בונה על 2WAY בלבד, אמליץ לך על הוופרים של הELATE בתוספת בטוויטרים של SCAN SPEAK 6020-D3004 שמוכר חבר הפורום ELI_I., לדעתי הרבה יותר איכותיים ומפורטים מהטוויטרים של מוראל.

פורסם

המגבר שיש לי הוא 4 ערוצים, ודבר שני אני לא עושה שום דבר חיצוני (בניות ברכב) יש שם אפשרות להוציא רמקולים החוצה בלי הרבה השקע, אומנם לצערי אני לא יכול לתת להם זוית רצויה. אבל בכל זאת עדיף. לכן מדבר על 2 WAY. לבנות נפח בתוך הדלת זאת לא בעיה. בקשר לטוויטרים אני אבדוק.

פורסם
הדוטקים לא פריירים בכלל בהקשר של באס.

אם אין לך בעיה לוותר על סאב כל עוד יש משהו שירעיד את הדלתות, מה לגבי וופרים גדולים מ 6.5 בדלתות, וזוג קואקסיאליים 4" משודרגי קרוס בקיקים או 3" בקורות?

למשל L8 בדלתות ומורל (לא זוכר את הדגם הקואקסיאלי שלהם) בהתאם?

במוסיקה כלסית לא צריך "להוריד" :) אבל בכל זאת רוצוי לשמוע קונטרבאס כמו שצריך :)

פורסם

אין מצב בלי סאב ,זה לא שיש לך וופרים 8 בדלתות

אתה לא תגיע למצב שתהיה מרוצה עם סט 2WAY.

מגבר 4 ערוצים מגביל אותך לעבודה פסיבית {2WAY+SUB}

יש ביד שניה סט 2WAY של פוקל אוטופיה הישן

יכול להיות אופציה מעניינת,אתה יכול לשדך לו טוויטר יותר מעודן מה-TN51 ואתה

תהיה מאוד מרוצה לדעתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=419964

• תוכן חדש...