Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לפני כשנה רכשנו סקודה סופרב 1.8TSI עם DSG7 והיום החלפנו לסקודה חדשה 1.8TSI בגירסא המאובזרת יותר.

הובטח לאבא שלי שהגיר שמגיע עם הרכב הוא DSG6 וברגע הראשון שעליתי על האוטו הרגשתי שזה לא DSG והתברר שבאתר שלהם כתוב שזה גיר מסוג AQ 6 הילוכים.

השאלה היא מה ההבדלים בין הגירים ואם אפשר לחיות עם זה...האם הגיר יעמוד בעמוס של ציפ' שיעלה את ההספק לאזור ה200 כ"ס?

תודה וחג שמח.

פורסם

לעניות דעתי - מדובר בגיר טיפטרוניק הקודם (הישן). בעקבות דרישה ערה בעולם קשה היה ליצרן לעמוד בכמות ההזמנות, לכן לארץ (ולשווקים נוספים) הגיעו ומגיעות מכוניות עם התיבה הישנה, עד שיהיה מלאי מספק של DSG וישוב השיווק לסידרו (סוף שנה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה אולי יודע האם הגיר יעמוד בהוספת צ׳יפ למנוע?

ואיך ייתכן שזה אותו מנוע והגירסא הקודמת שלנו הייתה 161 כס ועכשיו הגירסה הנוכחית היא 153?

תודה ושבוע טוב

פורסם
לעניות דעתי - מדובר בגיר טיפטרוניק הקודם (הישן). בעקבות דרישה ערה בעולם קשה היה ליצרן לעמוד בכמות ההזמנות, לכן לארץ (ולשווקים נוספים) הגיעו ומגיעות מכוניות עם התיבה הישנה, עד שיהיה מלאי מספק של DSG וישוב השיווק לסידרו (סוף שנה).

אם זה נכון מה שאתה אומר זה פשוט חוצפה וזלזול בלקוח מדרגה ראשונה.

תמיר.

פורסם

עקב תלונות ותקלות שצצו בתיבת ה7 הילוכים רובוטית בגרסאות הבנזין 1.8 טורבו,הוחלט בינתיים לשווק אותם עם תיבות פלנטריות ישנות יותר ,שהיו לאמינות יותר ונעימות יותר בעיר ופקקים.

חיסרונן מתבטא בצריכת דלק פחות טובה ,ביצועים גם כן פחות טובים.

אני חושב שהתיבה הפלנטרית שהגיעה עם רכבך מסוגלת לשאת מומנט רב משל הDSG הקודמת ,אך כדי לשאול את המומחים.

פורסם

מבירור שאני עשיתי לפני כ- 3 שבועות עם מספר סוכנויות של סקודה, עולה כי ללקוח ישנה אפשרות לבחור בין סקודה סופרב עם גיר די.אס.ג'י. 7 לבין גיר אוט' פלנטרי.

ככל הנראה, הציעו לפותח השרשור את 2 האופציות והוא בחר בגיר אוט' רגיל, כנראה מתוך שיקולי אמינות. אם כך, אל לו להלין על המפרט הטכני, אני במקומו הייתי בודק זאת מראש כולל נסיעת מבחן.

לדעתי, השילוב ביחד עם הגיר האוט' הפלנטרי פחות מוצלח מבחינת ביצועים וצריכת דלק.

פורסם
אם זה נכון מה שאתה אומר זה פשוט חוצפה וזלזול בלקוח מדרגה ראשונה.

תמיר, מי שרוצה סופרב ומהר - יקבל אותה עם התיבה הותיקה. מי שמוכן לחכות - יקבל DSG7 בעוד X זמן המתנה. שלא יהיה ספק - היבואן מעדכן ואומר זאת ברורות, אין שום הסתרת פרטים מהלקוח.

עם שידוך התיבה הוותיקה אל ה-TSI, ישנה ירידה קלה בהספק (153 כ"ס אל מול 161 כ"ס ב-DSG).

התיבה הותיקה אמינה ועמידה משמעותית ככל הנראה, רק זכרו שהיא "בזבזנית" יותר בכל הקשור לצריכת הדלק ויש לה תגובות איטיות משמעותית משל ה-DSG,

כך שגם הביצועים נפגמים בצורה ברורה ושקופה לחלוטין (ראו את נתוני היצרן אל מול נתוני יצרן עם DSG).

אני הייתי ממתין ובוחר ב-DSG7. היא אומנם פחות טובה (לטעמי) מהקודמת לה (DSG6), אך טובה משמעותית מהתיבה המיושנת והותיקה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...