Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומבורכת ריחמו עליי שם בבן גוריון ובעוד שבוע וחצי אני מצטרף למערך הסטודנטים התשושים, וכמו חסר השכלה גאה אצתי רצתי לקנות עט, סכ"ה עט. ממתי G-TEC פשוט עולה 14 שקל?! כשהייתי בתיכון קניתי אותם ב5 שקלים בחנות הקרובה לבית.

מצאתי חנות מקוונת ממרכז הארץ ששם המחירים נמוכים יחסית אבל זה עדיין מרגיש יקר מדי, נדידה לאיביי הראתה שלייבא יעלה אפילו יותר. כולם מתלוננים על הקוטג' והדלק בזמן שאף אחד לא שם לב איך הדברים הקטנים מזנקים.

למישהו יש המלצה לחנות עם מחירים שפויים באזור באר שבע? אם מדובר בחנות ממש זולה אשמח גם לכיוון במרכז הארץ, אני בטוח שאני אמצא מספיק מעוניינים בשביל לכסות הוצאות דלק.

פורסם

סתם חוסר מזל - שיטוט אקראי בין חנויות כתיבה שונות יביא אותך

למחירים בסגנון של 8-9 ש"ח. הזמנת כלי כתיבה באינטרנט זאת כבר הגזמה פרועה,

עדיף לא לכתוב וזהו...

יש מרכז עיר בבאר שבע? יש שוק? יש בזאר? חפש שם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על "לי-ספר". מחירים הוגנים ברובם המוחלט של המוצרים + הנחה נוספת לסטודנטים.

תעשה שם את כל הקניה שלך לכבוד תחילת הלימודים ותראה שהנזק לא גדול כמו שחשבת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בניגוד לחבר'ה פה, אני דווקא ממליץ לקנות מאיביי אבל רק את המילוי.

ככה יצא לך מילוי ב4 שקלים.

אני (בתור סטודנט) רושם כבר שנתיים עם העט הזה וקניתי פעם אחת מילוי בצבע כחול,

מחזיק כבר שנתיים ועוד לא סיימתי אם המילוי.

ככה שאם תחשב יצא לך מקס' 80 שקל ל10 עטים צבעוניים ו10 מילויים בצבע העיקרי.

לא אמרת מה אתה לומד, אני לומד הנדסה ככה שיש צבע אחד עיקרי בדר"כ כחול\שחור

וכל השאר זה להדגשות\כותרות כך שאם תקנה צבעוניים זה יהיה 2-3 עטים סה"כ שיחזיקו לך שנה וחצי לפחות.

אל תשכח שיש לך את האקדמון או איך שלא יקראו לזה בבן גוריון ושם תוכל לקנות ביותר זול מאשר ברוב החנויות.

404

פורסם

אני מתחיל מכינה הנדסית ומשם אלוהים גדול.

בעניין הצבעים זה גם היה הקו חשיבה שלי, כחול, שחור ואדום. את השאר אפשר להשלים במרקרים.

• תוכן חדש...