Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יהיה ישיר.

המקום בבגאז' לא מעניין אותי, חשוב שהתיבה לא תהיה ספציפית לרכב אלא שתתאים לכל רכב סדן ממוצע.

הרכב המדובר- הונדה סיויק 98.

המטרה- כמה שיותר רעש, עם אפשרות להנות ממוזיקה. משהו באמצע.

הבנתי שדיויד דיי מבין בתחום, ובכל זאת כדאי להתייעץ ולשמוע דעות של כמה שיותר אנשים.

אשמח לחוות דעת.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

דיויד לא מבין כלום בתחום, בגלל זה הסאב שלו לא מנגן תדרים של 30-35 הרץ :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שכרגע שהכיסאות מאחורה למטה והסאב נמצא ממאש מאחוריי אני מאוד מאוד אוהב את התוצאה, יותר חזק מי זה זה כבר יכאב לי באוזניים. הבעיה כשאני סוגר בחזרה אוטומטית העוצמה יורדת כמובן. אם הייתי יכול להגיע לתוצאה שהכיסאות מאחורה למעלה ובכל זאת אני שומע את הסאב כמו עכשיו מבחנתי השגתי את מה שרציתי.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תוכן חדש...