Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לבחור צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 25 רווק מחפש אוטו קטן מיני או סופר מיני במבצעים של עד 70 אלף שח.

הנסיעות שלי הן בעיקר בחיפה והקריות , שזה אומר גם עליות אז רצוי אוטו שיסחוב שיהיה מרווח כמה שניתן בקטוגריה בכל זאת אני מטר 185 .

איזה מכוניות אתם ממליצים? ראיתי קיה פיקנטו מנוע 1.0 ידני ב62 אלף האם היא שווה משהו ? אשמח להצעות תודה רבה

פורסם

אני חושב שלתקציב שלך הפיקנטו שגויה,

אתה גבוה, בתקציב שלך אפשר למצוא מכוניות יותר חזקות ומרווחות.

אפשר לבדוק את הספלאש,

הפאביה, הקליאו, ואם אתה יכול לחרוג אז גם סוויפט, ריו או פיאסטה יכולות להיות לא רעות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האיביזה עדיין ב 69.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מציע לך להיכנס לאתרי חברות הביטוחים ולבצע סימולציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיקנטו באמת תהיה קטנה לך ועליך מדי. האיביזה בחירה משתלמת של מחיר תמורת תועלת אבל בגלל שזה חיפה עם כל העליות דווקא הייתי הולך דווקא על הפביה הזריזה והחזקה.

פורסם

אני חושב שכדאי להבהיר שלמרות שכל הרכבים האלו יעלו את כל העליות בלי בעיה, בשביל שהם "יסחבו" טוב יהיה צריך לאנוס את המנוע. לא שזה יעשה לו נזק או משהו (למרות שזה כן בלאי מוגבר), אבל יש אנשים שמפחדים לעבור את קו ה-3 אלף.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...