Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך ביטוח או משהו, לרוב זו אחריות לשנה על המכשיר, אחריות יצרן. החשבון שלך נכון ומדויק השאלה אם לדעתך יש טעם לשלם את האקסטרה 36-26 ש"ח? לדעתי ואני מאמין לדעת רבים אחרים, אין לחברות הותיקות איזה ערך מוסף שאין למשל להוט מוביל לעומת גולן טלקום, שלהם למשל אין מרכזי שירות ומכירה. שזה גם כן חסרון שממש לא בעיה לחיות איתו. בהתחשב בעובדה שלא זכור לי מתי הייתי פעם אחרונה במרכז שירות של אחת המפעילות הסלולריות.

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-ד-י-ו-ק.

במשך הזמן שאני מנוי לאורנג' לא ביקרתי אצלהם אפילו לא פעם אחת לצורך ממשי, ב2-3 המקרים שכן הייתי אצלהם זה שמכרו לי N85 (לפני 3+שנים) דפוק מהיצרן ולסגור רכישה מולם לפני כמה חודשים במעמד קניית המוטורולה אטריקס.

בין היתר זכור לי שעברתי במקרה ליד עמדות שירות בקניונים ושאלתי שאלה וחצי בדיוק לדקה.

האם זה מצדיק את המעבר?

*מחשבה נוספת שעברה במוחי, מכיוון שהוט-מובייל וגולן טלקום הם הסנוניות הראשונות שיצאו במחירי "זנות", האם יכול להיות שבעוד חודש-חודשיים נראה חברות אחרות עם מחירים יותר זולים?

ואז כדאי להמתין?

אוהד.

*אין לי ביטוח וגם לא מתכוון לעשות.

פורסם

*מחשבה נוספת שעברה במוחי, מכיוון שהוט-מובייל וגולן טלקום הם הסנוניות הראשונות שיצאו במחירי "זנות", האם יכול להיות שבעוד חודש-חודשיים נראה חברות אחרות עם מחירים יותר זולים?

ואז כדאי להמתין?

אוהד.

*אין לי ביטוח וגם לא מתכוון לעשות.

למה להמתין? אם תעבור לחברה אחרת ותשלם פחות זה לא אומר שאתה כבול אליה במידה ויצאו מתחרים זולים יותר.

אני עברתי להוטמובייל כי הם הכי זולים עכשיו, יהיו מתחרים זולים יותר בהמשך? אני מנייד את המספר שלי פעם נוספת, זה עד כדי כך פשוט.

לדעתי צריך לעזוב את כל החברות הישנות לאלתר.

לא יודע לגבי סלקום אבל אורנג' ופלאפון הם חבורה של נוכלים וגם אם היו מציעים לי ב-50 שקל ללא הגבלה עדיין לא הייתי חוזר אליהם כי פשוט אי אפשר להאמין להם.

הם גנבו מכולנו במשך שנים, זה ה-PAYBACK TIME.

תתנתקו מהם!

פורסם

אני בחרתי לא לנייד אבל אני לקוח עסקי והזמינות מאוד חשובה (3 ימים להישאר לא זמין כשהולך סים לאיבוד לא מתאים לי).

בשיחה היום עם סלקום (30 שניות המתנה ועוד 75 דקות משא ומתן עם הנציג) קיבלתי 125 שקל כולל מעמ ללא הגבלה כולל שיחות חופשיות לחוך, אינטרנט 5מ"ב ללא הגבלה וביטוח למכשירים. לי ההפרש שווה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. אני רכשתי שני קוים בגולן - היום קיבלתי את הסים הראשון , הפעלתי אותו והכל פועל ותקין.

2. מספר נסיונות להתקשר לשירות הלקוחות של גולן עלו בתוהו - השחיה נותקה לאחר כ-6-7 דקות המתנה. יש תלונות גם על השירות של הוט. כמוכן להוט יש נקודות מכירה פיזיות, לגולן רק באינטרנט.

3. אני לא ניידתי וקים אלא לקחתי מספרים חדשים - האתר של גולן אפשר לי לבחור מספרים יפים ביוחד, מהסוג שאורנג' מוכרים תמורת 1,000 ש"ח ופלאפון מקשים על ניוד שלהם.

4. אם יש לך שימוש לשיחות לחו"ל החבילה של גולן אטרקטיבית בגלל חיוג ללא הגבלה ליעדים נייחים ב-29 מדינות. מאידך גולן עדיין לא מספקת שירותי נדידה (צפויים בעוד כחודש).

5. מי ציפה שרמי לוי יחשב לחברה יקרה. כנראה שחברות ה-MVNO נתקעו עם דמי מעבר גבוהים ברשתות הפיזיות ויתקשו להתחרות במפעילים החדשים. לפי ידעיות בעיתונות הם מנסים לשפר את המחירים אצל המארחים ומאיימים בפניה לשר התקשורת, אבל כראה אין להם בסיס משפטי לדרישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי מתחבר לשתי החברות, לא לאורנג', לא להוט טלקום. גולן טלקום - אני גם כן לא אוהב את ההתנהלות שלהם, הכל טלפוני, הכל דרך האתר/דואר.

מה גם שאין לי צורך בחבילת שיחות ללא הגבלה.

תלוי מה הצרכים שלך. מאורנג' תברח בכל מקרה, השאלה לאן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

3 החברות הגדולות הן בדרכן חזרה למימדים הטבעיים שלהם. במשך שנים דפקו אותנו כי הצליחו למכור לנו מוצר בסיסי כ"פרמיום" ואנחנו שילמנו כמו גדולים.

מאחר והניידות היום כ"כ קלה ופשוטה (לשבת מול מחשב ולמלא כמה טפסים בכמה דקות, בלי לצאת מהבית) אני לא רואה סיבה לחכות. במקרה הכי גרוע תמיד תוכל לנייד לכל חברה אחרת תוך שעות בודדות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני מספר רגעים ניידתי את המספר של אמי להוט.

אין דמי מנוי חודשיים. ככה שהתשלום הוא לפי דקת שיחה בלבד.

אני מתכוון גם לעבור לתוכנית של ה90 ש״ח הכל כלול.

השאלה היא האם האינטרנט איכותי?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

תודה לכל מי שענה, אעזוב את אורנג' לאלטר.

רק משהו אחד שמציק לי בעקבות מה שקראתי כאן ובשרשור השני, מרגע שאני עובר לחברה הזולה ביותר (לצורך העניין הוט-מובייל) שאני מעוניין להתחבר אליה בעלות של89שח לחודש, הבנתי שהם עושים את הניוד בשבילי, רק לא הבנתי - עד שאני לא מקבל את הסים שלהם אני בעצם לא יכול "לתקשר"? אני לא מוכן להיתקע ללא תקשורת אפילו לא שניה אחת. (עסקי ופרטי - בעיקר עסקי, לא סתם בחרתי את החבילה באורנג' הכוללת 3500לאורנג' ו1000 לכל היעדים - אני באמת מנצל כמעט הכל).

מה הפרוצדורה?

אוהד.

פורסם

תגיע לסוכנות הקרובה של הוטמובייל וקח מהם סים.

תהליך הניוד אמור לקחת כמה שעות (לסים שלי זה לקח בערך 10 שעות והם אמרו שזה אמור לקחת שעתיים וחצי).

אחרי שתהליך הניוד עובר בהצלחה תחליף בין הסים של אורנג' לסים של הוט.

לך לאורנג', תגיד להם שלום ולא להתראות וסגור את החשבון.

פורסם

היום אני משלם לאורנג' 220 ש"ח לחבילת דקות ואינטרנט ומקבל ניתוק זיקה 50 ש"ח.

כלומר יוצא 170.

אם אני מחליף לחבילת הללא הגבלה ב 125 אני עדיין אקבל את ה 50 ש"ח החזר כל חודש ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

לדעתי התוכנית של ה125 ש"ח כוללת כבר זיכוי (ללא תלות בדגם או מחיר המכשיר). כמו כל תוכניות הקליר

פורסם
. מי ציפה שרמי לוי יחשב לחברה יקרה. כנראה שחברות ה-MVNO נתקעו עם דמי מעבר גבוהים ברשתות הפיזיות ויתקשו להתחרות במפעילים החדשים. לפי ידעיות בעיתונות הם מנסים לשפר את המחירים אצל המארחים ומאיימים בפניה לשר התקשורת, אבל כראה אין להם בסיס משפטי לדרישה.

אל דאגה. אין צורך בבסיס משפטי כי כשנחתמו החוזים היה ידוע לכל שהתחרות תהיה עזה.

יהיו הפתעות.

פורסם

אני חייב לציין, היום ביקרתי פעם שלישית בנקודת מכירה של הוט, את הנציגים הם כנראה אספו מהשירות לקוחות של הוט טלויזיה.

עוד לא שמעתי תירוץ כזה מנציג שירות , לפי מה שהוא אומר ב8:00 נופל להם השרת והם לא יכולים לחבר יותר אף אחד, אני הגעתי לנקודת מכירה ב7:35 וסירבו אפילו לנסות להתחיל את התהליך.

מכיוון שזה פעם שלישית שהם מתרצים נפילה של השרת כתרוץ בשביל לא לעבוד, הפעם אמרתי אני לא מוותר, הלכתי עשיתי סיבוב בקניון וחזרתי ב8:20.

שאלתי שוב את אחד הנציגים אם השרת נפל והתשובה היתה שלא, אז שאלתי שוב אם הם מוכנים להוציא לי סים, ושוב תגובה של הנציג "תחזור מחר , עוד כמה דקות השרת יפול".

אישית אני מעדיף לשלם טיפה יותר ולקבל שירות נורמטיבי, נשאר בפלאפון בינתיים, עד שיהיה לי זמן להתעסק אם החברות האלו.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...