Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1 שלוש דלתות החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לטעמי הם כיערו נורא את הרכב בצורה החדשה.

מזל שהבאתי את הצורה הישנה, ועוד בCOUPE :)

542285_10150938290963582_779667405_n.jpg

תתחדש. מכונית חמודה, למרות ש(לטעמי) היא ראויה לצבע חי יותר.

יצור הקופה מהדגם שלך ממשיך לצד סדרה 1 החדשה, שאינה משווקת בלאו הכי בצפון אמריקה(כך היה גם עם דגמי ההצ'באק הקודמים).

ואם החמודה שלך היא 135I, אז קל וחומר שתהיה מרוצה, כי ההגה שלך הוא עדיין הידראולי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זו ה135I עם חבילת M.

רק שאין לי תג של M/// כמו WANNABE על הרכב :) [לפחות לא מאחורה, רק במקומות מסויימים ברכב]

בחרתי בלבן כי אני מעדיף שלא יסתכלו על הרכב יותר מדי, פרט לכך שהוא קופה, ואולי הקסנון האדפטיבי שומדבר לא מסגיר את הרכב יותר מדי.

הוא DCT בצורת ה 7 הילוכים עם הגה M וידיות הילוכים על ההגה.

מיכאל, אני העדפתי להביא סדרה 1 ולא 3 גם בגלל שיש פחות עיניים [לפחות כמה שאפשר] על הרכב ככה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אין פה טעות ?

BMW הידועים בטכנולוגיית המנועים המתקדמת צריכים מנוע בנפח 1600 עם הספק כה נמוך של 102 כ"ס ועוד עם טורבו ?

לרוב, היופי במנוע עם טורבו, זו האפשרות להוסיף לו תוכנת ניהול מנוע. אשר מקפיצה את נתוניו בעלות זניחה.

כמו כן, כמו שכבר ציינו - כנראה שצריכת הדלק שלו טובה משמעותית ממקביל אטמוספרי.

משכנתא זה קל

פורסם
זו ה135I עם חבילת M.

רק שאין לי תג של M/// כמו WANNABE על הרכב :) [לפחות לא מאחורה, רק במקומות מסויימים ברכב]

בחרתי בלבן כי אני מעדיף שלא יסתכלו על הרכב יותר מדי, פרט לכך שהוא קופה, ואולי הקסנון האדפטיבי שומדבר לא מסגיר את הרכב יותר מדי.

הוא DCT בצורת ה 7 הילוכים עם הגה M וידיות הילוכים על ההגה.

מיכאל, אני העדפתי להביא סדרה 1 ולא 3 גם בגלל שיש פחות עיניים [לפחות כמה שאפשר] על הרכב ככה.

זה כנראה יהיה הרכב הבא שלי (יחליף את ה335IX ) בדיוק מהסיבה שציינת.

אגב, אני מתלבט בין הידנית לאוטומטית ובמיוחד חושש מהתנהגות הרכב בשלג (אני גר בניו ג'רסי) ה335 נוסעת מעולה בשלג בגלל ההנעה הכפולה. לא יודע איך תתנהג ה135. איפה אתה גר?

פורסם

איפה אני גר?

בישראל :) רחוק רחוק מניו ג'רסי.

אמורה לצאת גרסאת 135XI גם כן, למרות שהמערכת הזו של במוו לא מתקרבת לקוואטרו של אאודי.

ה135 מאבדת אחיזה על יבש כבר בנגיעה בגז, מפחד לדעת מה יהיה בשלג אצלך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
איפה אני גר?

בישראל :) רחוק רחוק מניו ג'רסי.

אמורה לצאת גרסאת 135XI גם כן, למרות שהמערכת הזו של במוו לא מתקרבת לקוואטרו של אאודי.

ה135 מאבדת אחיזה על יבש כבר בנגיעה בגז, מפחד לדעת מה יהיה בשלג אצלך :)

ההנעה הכפולה בגרסה אחת תגיע לאמריקה לפחות בעוד שנה.

אני מתכנן לבדוק גם את הGolf R כי היא כן בהנעה כפולה. ואולי את ה128I בגרסה ידנית, יותר רגוע מה135 ויספק אותי גם מבחינת כח גם אחרי ה335 הכבדה ממנה והאוטומטית.

פורסם

משעשע, המנוע הזה יתברר בסוף כאיטי יותר מה-160D של הדגם הקודם...

ברור שהטורבו וכו' מיועד בכלל לחיסכון בדלק, הכי פשוט זה להקביל את זה

לדגמי ה-1.8 ליטר של אאודי 6 או ה-1.6 ליטר של הפאסאט, יענו, דגמי כניסה.

מבחינת יופי, אין על הקופה הקודמת. העיצוב החדש קצת מוזר, אבל מתרגלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
משעשע, המנוע הזה יתברר בסוף כאיטי יותר מה-160D של הדגם הקודם...

ברור שהטורבו וכו' מיועד בכלל לחיסכון בדלק, הכי פשוט זה להקביל את זה

לדגמי ה-1.8 ליטר של אאודי 6 או ה-1.6 ליטר של הפאסאט, יענו, דגמי כניסה.

מבחינת יופי, אין על הקופה הקודמת. העיצוב החדש קצת מוזר, אבל מתרגלים.

ראשית, טורבו וחסכון בדלק הם שני מושגים מנוגדים. עם רגל עדינה, תקבל חסכון דומה למנוע אטמוספרי בנפח דומה. תלחץ קצת או תגור באיזור הררי ותראה עד כמה נתוני היצרן למנועים האלו מופרכים.

היעוד של דגם כמו 114I הוא לתת מענה לגולף/A3 זולות ולא מעבר לזה. מחלקת השיווק ביקשה, מחלקת השיווק קיבלה - וכך קיבלנו יורשת רוחנית ל-315, חביבת שחקני הכדורגל והספרים של תחילת האייטיז. בדומה ל-315, גם ה-114 אינה זמינה עם גיר אוטומטי, כי כנראה יש גבול לבזיון.

בזיון דומה תמצא באודי, עם ה-1.8 טורבו המפיק 120 כ"ס עלובים, עם כל הכבוד למומנט הבריא שלו. נסה את אותו מנוע עם 160 כ"ס ותחוש הבדל של שמיים וארץ. אלא שלצערנו, במציאות העכשווית, נתוני CO2 וצריכת דלק(תיאורטית) חשובים הרבה יותר מנתוני ביצועים ודור המנועים האנמי הזה משקף זאת היטב.

ולעניין העיצוב, שים לב; המכונית החדשה אינה קופה. היא גרסת הצ'באק 3 דלתות(גם הדור הקודם שווק בארץ), שאינה נמכרת בצפון אמריקה. לעת עתה ממשיכה ב.מ.וו לייצר במקביל את הקופה(כמו של אליק) המבוססת על הדור הקודם ואת דגמי ההצ'באק החדשים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בזיון דומה תמצא באודי, עם ה-1.8 טורבו המפיק 120 כ"ס עלובים, עם כל הכבוד למומנט הבריא שלו. נסה את אותו מנוע עם 160 כ"ס ותחוש הבדל של שמיים וארץ. אלא שלצערנו, במציאות העכשווית, נתוני CO2 וצריכת דלק(תיאורטית) חשובים הרבה יותר מנתוני ביצועים ודור המנועים האנמי הזה משקף זאת היטב.

איפה ראית מנוע 1.8 של אודי עם טורבו ו120 סוסים? מה שראיתי יש 1.8 עם 160 סוסים. פעם היה 1.8 ללא טורבו בעל 125 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ראשית, טורבו וחסכון בדלק הם שני מושגים מנוגדים.

אתה טועה.

טורבו מסייע באטומיזציה טובה יותר של התערובת אוויר דלק. אם תיסע בצורה חסכונית עם טורבו קטן תקבל צריכה טובה יותר מרכב אטמוספרי מקביל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...