Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ניסאן נוט 2007 (עליה על הכביש אמצע 2006), ואני קצת חושש לרכוש אותה: היא צברה 185 אלף ק"מ.

אמנם אני מתכנן להחזיק ברכב לפחות שלוש שנים אבל, אנחנו גרים במושב ולכן נוסעים הרבה: מעל 20 אלף ק"מ בשנה, לעיתים גם 30 אלף.

החשש: בתוך שלוש שנים, יהיה לי רכב עם 270 אלף ק"מ...וכידוע לכם, עם ישראל פחוד לרכוש כל דבר שמתקרב ל-200 אלף ק"מ...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

המון ק"מ,

וסביר להניח שלא עברה חיים קלים,

לא ציינת בעלות קודמת, עם ק"מ כזה הייתי חושד בהשכרה/חברה/ליסינג לשעבר.

אני מציע לחפש אקזמפלר אחר, או אפילו לחכות שיהיה קצת יותר כסף ולקנות אחת עם פחות ק"מ,

אתה תגיע די מהר לשיפוץ גיר ולחלקים שמתבלים אחריי ק"מ גבוה כל כך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצטרף לשאר החברים,עם כזאת נסועה כמו שלך,כשתרצה למכור יהיה לך מאוד קשה למכור אותה וגם אם תמכור זה היה במחיר מצחיק. בנוסף לבלאי שיכול להיגרם עקב נסועה מאוד גבוהה.

השאלה אבל באיזה מחיר מציעים לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראשית, מי שטוען שזו לא מכונית נדירה, טועה. מתי ראית לאחרונה על הכביש נוט? בנוסף, תציץ ביד2: מעט מאד, ורובן מליסינג או השכרה (לא שזה באופן אוטומטי דבר פסול).

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הנוט לדעתי רכב מפוספס בארץ וחבל, המושבים נוחים,האופציה של להזיז את המושב אחורי קדימה ואחורה גורמים למרווח מאחורה להיות עצום, פשוט נדהמתי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ראשית, מי שטוען שזו לא מכונית נדירה, טועה. מתי ראית לאחרונה על הכביש נוט? בנוסף, תציץ ביד2: מעט מאד, ורובן מליסינג או השכרה (לא שזה באופן אוטומטי דבר פסול).

האם ההגדרה שלנו ל"נדיר" זהה? :)

בכל מקרה, היא לא פופולרית כמו האלמרה או טידה, אבל עדיין קיימת ולא מדובר ביחידות בודדות.

למרות שלא התעמקתי בעניין, ל-NOTE בעלת עבר פרטי בלבד, אכן ניתן לקרוא נדירה.

פורסם
הנוט לדעתי רכב מפוספס בארץ וחבל, המושבים נוחים,האופציה של להזיז את המושב אחורי קדימה ואחורה גורמים למרווח מאחורה להיות עצום, פשוט נדהמתי.

אתה צודק בפן הפרקטי אבל יש עוד צדדים לרכב. הנוט בעיניי היא אחת המכוניות הכעורות שיש על הכבישים. איכות החומרים בתא פשוט מבישה. פלסטיקה קשה וחלולה מהזן הנחות ביותר. צבעי פנים קודרים ואפורים.

ומה שהכי נוראי זה הסלוגן הזה על השמשה האחורית שמציין "לנהוג מחוץ לקופסה". קשה לי לחשוב על רכב קופסתי יותר...

מה שכן, אני מסכים שאין הרבה נוטים על הכביש. בטח שלא פרטיות. אני לא נתקלתי ברכב כזה פרטי.

הקילומטראז' עצום, אם אתה לא מקבל את הרכב במחיר ריצפה, אני לא הייתי נוגע. עדיף כבר לקחת אחד מליסינג לשעבר. כל רוכש של נוט יוצא מנקודת הנחה גם כך, שהרכב לא היה פרטי בעבר. להערכתי יהיה קל יותר למכור אותו עם תג ליסינג מאשר עם ק"מ שכזה.

פורסם

רכבי הנוט החדשים לפחות או הדגמים המפוארים באים בשילוב בז',הסלון מאוד נעים לשהיה,הפלסטיק נכון מראה שהרכב לא חדש כבר,אך איזה מושבים טובים יש לו.

• תוכן חדש...