Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

קראתי היום בתדהמה את הכתבה על שוטר (מתנדב ליתר דיוק) שהפקיר פלסטיני פצוע בשטח.

תמיד כשגולשים בפורומים השונים כאן באתר ובמקומות אחרים טענו שיש לנו חרא של משטרה וחרא שוטרים

חשבתי שהם מגזימים, ובסך הכל תמיד יש מישהו שנפגע והמשטרה די בסדר. לכן אני מביא ציטוט מפיו של המתנדב:

"הפרטים השזורים בעדותו של יקותיאלי, לאורך כל המשפט, מצטרפים לכדי תמונה המתארת את התרבות הארגונית שהתפתחה במשטרת ישראל. לדבריו, שוטרים שהכיר נהגו באופן פעיל ומודע לעבור על החוק, להפר נהלים, ולשקר במחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש). "

אם אלו הם פני השוטרים שלנו וזו המשטרה שלנו, וכשמפקד תחנה בב"ש מעז להאשים את אישתו של הבחור שנרצח שם שלשום

כי לא התקשרה למשטרה, עוד לפני שבדק אפילו... פלא שככה אנו נראים.

פשוט אין לי מילים. היום הם משקרים על שב"חים - מחר עלינו, וכך מי שנפגע זה האזרח הקטן שצריך להוכיח שאין ידיים ורגליים.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקון לכותרת - "אלו הם פני המדינה שלנו".

לפני שהם שוטרים, הם ישראלים אזרחי המדינה כשהם לא לא בתפקיד.

כשאתה בנאדם מסריח, אתה תיקח את זה איתך לכל תחומי חייך.

אנחנו סדום ועמורה :\

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
מה זה 'משטרה'? :roll:

כאן זה פורום מכובד ולא פורום שעוסק במדע דמיוני ובדברים שאינם קיימים...

אמירה עלובה וחסרת בסיס

משטרת ישראל מונה כ21 אלף שוטרים ואנשי מג"ב. האנשים האלה עובדים בזמן שאתה ישן בבית, בזמן שאתה מבלה בחג ובכל זמן אחר.

המשכורת דיי עלובה, המשטרה כבר שנים סובלת מחיסרון בכוח אדם, זאת לעומת הגידול המתמיד באוכלוסיה.

הכי קל להגיד אין משטרה, הכי קל לשנוא שוטרים, ומאוד מאוד קשה לתת מילה טובה.

זוהי באמת פנייה של המדינה העלובה שלנו!

אנשים עלובים

פורסם

Spirit69 -

אני אשמח לשמוע ממך, לפני שאני נכנס איתך לויכוח, מה הקשר שלך למשטרה.

האם אתה מתנדב להוט? שוטר ממורמר? קרוב משפחה של אחד כזה?

זה גילוי נאות מינימלי.

פורסם
Spirit69 -

אני אשמח לשמוע ממך, לפני שאני נכנס איתך לויכוח, מה הקשר שלך למשטרה.

האם אתה מתנדב להוט? שוטר ממורמר? קרוב משפחה של אחד כזה?

זה גילוי נאות מינימלי.

גילוי נאות מינימלי, שירתתי 3 וחצי שנים במשמר הגבול.

פורסם
אמירה עלובה וחסרת בסיס

משטרת ישראל מונה כ21 אלף שוטרים ואנשי מג"ב. האנשים האלה עובדים בזמן שאתה ישן בבית, בזמן שאתה מבלה בחג ובכל זמן אחר.

המשכורת דיי עלובה, המשטרה כבר שנים סובלת מחיסרון בכוח אדם, זאת לעומת הגידול המתמיד באוכלוסיה.

אנשים עלובים

אני מקווה מאוד שאתה קשור בדרך כזו או אחרת למשטרת ישראל, כי אם לא, דבריך יעידו על בורות קשה!

פעמיים ב23 שנותיי הזדקקתי למשטרת ישראל, נחש מה?

פעמיים ירקו לי בפנים! ואני מדבר על מצב של חיים ומוות לא פחות מזה!

אני מודע לזה שלכל כלל יש יוצא מן הכלל אך במשטרת ישראל הרוב המוחלט הוא אנשים ברמה הנמוכה ביותר בנמצא!

מה לעשות,אני בטוח שיש כמה צדיקים אי שם בין 21K המשרתים אותנו ואני גם מתנצל בפניכם אך זה המצב!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
אמירה עלובה וחסרת בסיס

אנשים עלובים

בתגובה לתגובתך (אנא שים לב לתגובתי המנומסת והמאופקת - בניגוד אליך): מאין לך החוכמה לקבוע שאני אדם עלוב, אתה מכיר אותי? יודע מי אני ומה עשיתי? בוודאי שלא, אז אנא בלום פיך. צדק מי שאמר פעם - סייג לחוכמה שתיקה ולא בכדי.

אני מודע לכל החסרונות של המשטרה בימינו, אני ממש לא שונא שוטרים, להיפך - מעריך ומכבד אותם מאוד.

אבל כששוטר במשטרה מתוודה על משהו שהוא מסתבר כנורמה (מאוד פסולה דרך אגב) אצל רבים מהשוטרים - אז כן, משהו מסריח בממלכת דנמרק! כשתגיע לשוטרים מילה טובה אני הראשון שאתן אותה. בינתיים אני לא מוצא סיבה לכזו מילה.

ולבסוף - המדינה שלנו ממש לא עלובה כלשונך, יש לנו אחלה של מדינה - רק שיש דברים שכדי ורצוי לתקן.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו אחת הסיבות למה המשטרה נראית ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אמירה עלובה וחסרת בסיס

אנשים עלובים

אז שלא יעבדו בזה, אף אחד לא מכריח שוטרים לעבוד בעבודתם, להפך כשלא יהיו שוטרים אולי ינסו לפתות אנשים בשכר גבוה.

מוסר עבודה זה מושג שלא קיים בישראל, אתה לא יכול לעבוד בעבודה ואז לעשות אותה חרא רק כי לדעתך אתה לא מקבל מספיק.

אתה חושב שמגיע לך יותר ולא נותנים לך? לך לעבוד במקום אחר!

ומה יש לך להגיד על מתנדבים? הם לא מקבלים שכר בכלל ועדיין ישנם כאלו (לא כולם) שלא ברור מה הקשר שלהם לשמירה על החוק, שירות והגנה לאזרח. עדיף לכולם שילכו לרוץ בחוף הים בזמנם החופשי במקום לזהם את משטרת ישראל, שכחתי, הם רוצים "קומבינות" במשטרה לשעת צרה..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

חברה עם כל הכבוד , ואפילו שאני מסכים עם הביקורת על התנהלות המשטרה , להעלות את כל השוטרים באותו המוקד לא במקום .

אני לא שוטר , כן קשור בדרך זו או אחרת , ומתחכך ברבים מהם לטוב ולרע .

תנועה , סיור , יחידות בילוש , יחידות מיוחדות , מתנדבים , בכירים , זוטרים , מליונרים , עניים , יהודים וערבים - תנקבו במה שתרצו , לכל אחת מהקבוצות האלו יש ויש .

כן , גם אני הייתי קורבן למקרים של שוטרים חמומי מוח לא אחת (אין פח ברכב , נסיעה בשמאלי כשהייתי בימני , אי חגירה כשכן חגרתי , מבצעים מתוכננים מראש עבור דוחות על חנייה בטיזנאבי , עד התנכלויות של שוטרים לא יהודים) .

מצד שני , אני מכיר לא אחד ואף לא עשרות של שוטרים באופן אישי המשרתים במגוון שונה של תפקידים , ולכל אלו פשוט להצדיע .

לא , חלק גדול ממש לא בחר במשטרה כי לא היה לו עתיד במקום אחר , וחלקם גדול ממש לא בחר בשירות במשטרה רק כדי שיהנה מהמעט כוח שאכן יתכן ששורר בתפקידים השונים , חלקם באמת החליט על היכולות שלו לתרום בשירות הזה .

מה לגבי אותם שוטרים שבתור בני אדם הם פשוט בלתי נסבלים , אבל בכל זאת יום יום עושים את עבודתם הזו או האחרת , אפילו הם טוב שקיימים .

שוב , כמובן שיש כמות בלתי מבוטלת של "מקולקלים" , אפילו זבלים , וכמובן שאין טעם אפילו לתת ביקורת על ההתנהלות הכללית של המשטרה , אבל אסור ליטול את הכבוד מכולם , חלקם בהחלט ראויים לו .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

קרה לי מקרה בעל אופי דומה, אך הרבה פחות חמור, בשירות מילואים - פלסטינאי, שב"ח, שבר את הרגל בזמן שניסה להסתנן לישראל, אנחנו כמובן, הוצאנו אלונקה ודאגנו לפינוי.

לאות הוקרה, אותו בחור תבע את צה"ל בטענה שאנחנו שברנו לו את הרגל, וכמובן שנדרשנו לתת עדות (אחרי המילואים).

אני לא אומר שהייתי פועל אחרת, אבל אם אתה נתקל ביחס כזה באופן יום יומי, יש אנשים שמשהו עלול להשתבש בשיפוט שלהם.

• תוכן חדש...