Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולה - איפה אפשר לקצץ?

נגיד בשרים בלי תיק, נגיד בתקצוב של אברכים, נגיד בתשתיות בהתנחלויות, נגיד בסבסוד שכ"ד ופטור ממיסים למתנחלים, נגיד בתקציב הצבא, נגיד בעובדים מיותרים, במועצות דתיות מנופחות, ברבנים מיותרים. זה רק בשליפה קצרה מהמותן. כשממוצע השכר בנמלים הוא 38,000 ש"ח לחודש כנראה שמשהו מעוות. כשמעבירים לחרדים 850 מליון ש"ח בהינף קולמוס (שבוע שעבר) זה אומר דרשני.

המחאה דורשת ובצדק, שהממשלה תחזור לשאת באחריות לשירותים הבסיסיים. כן חינוך חינם זה בסיסי וגם דיור ציבורי. שני אלה מקדמים את המשק והמדינה יותר מעוד כביש עוקף עוקף, חטיבה בשטחים, או כוילל.

המחאה גם דרשה ובצדק מהממשלה למצוא את הפתרונות, אני מקווה שביבי לא צריך שאני אבוא ואצביע לו על כל הדברים האלה ועל כל הטעויות שהוא ביצע בעבר. יודע מה? אולי הוא עד כדי כך יהיר שהוא לא מסוגל להודות בהם והוא כן זקוק לי ולשכמותי.

אולי אלה היו פירותיו של תהליך אוסלו (ועידת מדריד ברשות שמיר התחילה את כל התהליך) אולי, אבל אתה מתחיל לחפש סיבות ותוצאות קצת רחוק מדי.

אני מעדיף מעט בנקים ברשות המדינה ממעט בנקים בידיים פרטיות. האידאל הוא הרבה מאוד בנקים בידיים פרטיות. כנ"ל לגבי גופי חסכון (פנסיות ושות').

פיספסת גם את העובדה שלא רק התייחסתי לבנקים. התייחסתי לאופן בו ביבי קידם את ההפרטה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אתה רוצה.

המחאה הובלה ע"י כמה ילדים שלא בדיוק היו סגורים מה הם רוצים מהחיים, ומשכה אליה מאות אלפים דווקא בגלל התמימות שלהם, להבדיל מהשקרנים המקצועיים שיושבים בכנסת (מכל הקשת הפוליטית).

בדיוק בגלל זה ביבי ושטייניץ, שני שועלים מתחכמים - הצליחו למסמס אותה ככה יפה - כי החבר'ה הללו התפזרו לכל הכיוונים, בלי להתמקד.

המחאה משכה אליה מאות אלפים לא בגלל תמימות - תמימות זו לא התכונה הראשונה שהייתי מייחס לישראלי הממוצע - אלא כי רבים הרגישו שמגיע להם יותר. על חשבון ומי ועל חשבון מה - זה כבר לא משנה, פשוט הגיעה שעתם לקחת. ואולי בצדק, אתה יודע, אבל זו לא עמדה שאפשר להשלים איתה מבחינה ממלכתית.

שאלה לי אליך - כשחברה על בסיס כלכלי מציגה תוצאות עסקיות גרועות, רוב העובדים מרגישים על הפנים וחלק גדול מהם מת לברוח למקום עבודה אחר - האם אתה מצפה מהעובדים הזוטרים לבדוק מי האשמים במצב ומה אפשר לעשות?

לא, אבל אני גם לא מצפה מהם לדרוש מהם לדרוש העלאה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אף אחד לא דרש העלאה.

תחשוב רגע שהמעסיק שלך יוריד לך במשכורת על שימוש בשירותים.

שבוע אח"כ על הדלקת המזגן.

אחרי יומיים הוא יספר לך שהדלק עולה לו יותר מדי, אז הוא מיוזמתו מוסיף על שווי הרכב עוד 500 ש"ח לחודש.

ואז הוא יגיד שהכניסה לבניין המשרדים נורא מסוכנת ושהוא הביא חב' אבטחה, שאתה צריך לשלם עליה.

ובדיוק באותו זמן, יפורסם ברבים (אני מדבר על העלאה אמיתית, לא סיפורים) שהוא העלה לעצמו את המשכורת ב-70 אחוז, למרות שבגלל שהוא הכעיס לקוח אסטרטגי, המכירות ירדו בעשרים אחוז.

תשב בשקט ותגיד לעצמך שהנוזל החמים והמסריח על הראש שלך זה רק גשם?

פורסם

אז תתפטר. מצאת עם מי לקיים את הדיון הזה - אני בונה לעצמי את הדרך החוצה מהמדינה בשנים האחרונות. אני לא מאמין שלאורך זמן יתקיים כאן משהו טוב. עם זאת, אני מבין שיש כמה כשלים מבניים שמישהו צריך לשלם עליהם. אתה רוצה אולי שביבי יביא כסף מהבית בשביל לסגור את גרעונות חברת החשמל, או לכסות את עלויות הגז המצרי שלא מגיע?

אני בעד קיצוץ רוחבי ואגרסיבי בכל שירותי ומשרדי הממשלה. אחר כך שיחזירו תקציבים על בסיס פרטני. אבל כל עוד הקיצוץ הזה לא נעשה, מישהו צריך לממן את החגיגה. מה קל יותר לפוליטיקאי מלפרוץ את מסגרות התקציב ולהגדיל את הגרעונות? האם אתה היית מתרצה אם זה מה שהיה קורה? באנלוגיה שלך זה בערך שבעל העסק יקח הלוואות ויעמיד את בתי העובדים כערבונות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמה חודשים והולכים להשחיל אותנו טוב טוב עם המיסוי על הדלק ושאר הפיצוחים,עניין של זמן ונשלם גם 10 שקל לליטר...

בסוף נאלץ לעשות הסבת תחביב לרכיבה על גמלים בנס הרים.

פורסם

ותחת הממשלה הזאת החופש העיתונאי צומצם משמעותית, עסוקים כל הזמן בלשנות חוקים כדי למנות את "אנשי שלומנו" למערכות השונות, משמיצים את בתי המשפט כל הזמן ומשתינים עליהם בקשת, והתחושה שלי היא שמכינים את הקרקע להפרטת המשטרה.

נו באמת, עד עכשיו לא הגבתי כי כל אחד רואה את הדברים מנקודת מבט שונה ואין מה לעשות, אבל במקרה של התקשורת , לא נעשה מספיק ! מה שאתה אומר כאן זה סוג של תעמולה שקרית.

אם חופש עיתונאי זה לפרסם בכלי תקשורת ישראלים פרופגנדה ושקרים כנגד מדינת ישראל בסיוע ותמיכת גורמי חוץ עויינים, אז כן, יפגעו ב"חופש העיתונאי".

זה לא צמצום חופש עיתונאי. זה נסיון לשים מעצור לשטפון עיתונות השמאל השקרית שמנסה להרע למדינת ישראל ושבולעת ומפרסמת בשקיקה בלי לשאול ולחקור כל חומר מגמתי שארגונים אנטי ישראלים כגון : בצלם, הקרן החדשה, רופאים לזכויות אדם (עלק) , שוברים שתיקה, ושאר ארגוני טרור במסווה של ארגוני זכויות אדם מאביסים אותה.

הציבור לא צריך לדעת הכל ויש כביסה מלוכלכת (כמו סמח"ט הבקעה) שצריכה להשאר בחדרי חדרים כי זה חלק מהמשחק.

אני מאוד מרוצה מהמהלך האחרון,

ממשלת ישראל הקלאסית צריכה להיות מורכבת לטעמי מהרוב , כלומר הליכוד במרכז-ימין, ליברמן בכנף ימין , קדימה עם אופציה לעבודה בכנף השמאלית בואכה מרכז.

החרדים צריכים לשבת באופוזיציה יחד עם המפלגות הערביות (ומרצ בתוכן)

לדעתי לקראת העברת חוק טל, החרדים יפרשו מהממשלה וקדימה יתפסו את התיקים שלהם.

מי שמתוסכל מהמהלך הזה היא בעיקר התקשורת ש"העזו" לא לידע אותם על המהלך הסודי ,

מפלגות השמאל שחיו בסרט שיצליחו לרכב על גל המחאה החברתית ההזויה והבזויה בהנהגת הקרן החדשה ולצבור עוד מנדטים ,שלי יחימוביץ' שהיא סוג של פלופ/בדיחה והמוקיון הראשי- מר לפיד שעדיף שיחזור לאולפן שישי כי הוא לא מביא שום בשורה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרגשתי שהיה חסר לי משהוא בדיון...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטער על האיחור, לאחרונה אני כמעט ולא גולש בפורום אבל דיון כזה גם במגבלות הזמן שלי אני לא יכול להחמיץ.

במיוחד כששמר עשה כאן קאמבק שלא זכור מאז שומאכר .

כבר הדבקת מדבקות של "שלום עכשיו" על הרכב? :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מעולה - איפה אפשר לקצץ?

נגיד בשרים בלי תיק, נגיד בתקצוב של אברכים, נגיד בתשתיות בהתנחלויות, נגיד בסבסוד שכ"ד ופטור ממיסים למתנחלים, נגיד בתקציב הצבא, נגיד בעובדים מיותרים, במועצות דתיות מנופחות, ברבנים מיותרים. זה רק בשליפה קצרה מהמותן. כשממוצע השכר בנמלים הוא 38,000 ש"ח לחודש כנראה שמשהו מעוות. כשמעבירים לחרדים 850 מליון ש"ח בהינף קולמוס (שבוע שעבר) זה אומר דרשני.

המחאה דורשת ובצדק, שהממשלה תחזור לשאת באחריות לשירותים הבסיסיים. כן חינוך חינם זה בסיסי וגם דיור ציבורי. שני אלה מקדמים את המשק והמדינה יותר מעוד כביש עוקף עוקף, חטיבה בשטחים, או כוילל.

המחאה גם דרשה ובצדק מהממשלה למצוא את הפתרונות, אני מקווה שביבי לא צריך שאני אבוא ואצביע לו על כל הדברים האלה ועל כל הטעויות שהוא ביצע בעבר. יודע מה? אולי הוא עד כדי כך יהיר שהוא לא מסוגל להודות בהם והוא כן זקוק לי ולשכמותי.

אולי אלה היו פירותיו של תהליך אוסלו (ועידת מדריד ברשות שמיר התחילה את כל התהליך) אולי, אבל אתה מתחיל לחפש סיבות ותוצאות קצת רחוק מדי.

אני מעדיף מעט בנקים ברשות המדינה ממעט בנקים בידיים פרטיות. האידאל הוא הרבה מאוד בנקים בידיים פרטיות. כנ"ל לגבי גופי חסכון (פנסיות ושות').

פיספסת גם את העובדה שלא רק התייחסתי לבנקים. התייחסתי לאופן בו ביבי קידם את ההפרטה.

הקיצוצים שמר ברק עשה בקדנציה שלו גמרו את הצבא " צבא קטן ויעיל " ראינו מה קיבלנו במלחמת לבנון השניה, כל הסכמי אוסלו , הביאו אלינו יותר פיגועים , ושיכללו את הפלסטינאים פי כמה.

אתם בוכים על תקצובים לחרדים? , אתם נכנסים להכללה גורפת כבר מנסים לחוקק חוק שיחייב אותם לעשות צבא גם כן,

מה עם העניין שלערבים יש מקומות שמורים באונברסטאות (דוגמת הטכניון ) אתם יודעים כמה לומדים שם? מה נראה לכם שכולם אצלהם משלמים מיסים? נראה לכם שהם מעדיפים את מדינת ישראל??? יום האדמה יודע מה זה? זה היום שבו הם מוחים שאתה יושב בבית שלך שאמור להיות שלהם.

אוסלו התחיל את כל המצב אוסלו נתן להם כח עצום, על חשבון מדינת ישראל, אתה יודע שחלק לא קטן מכספי המיסים שלך מועבר לרשות הפלסטינאית?

המתנחלים שכולכם שונאים , חוצצים בין מרכז המדינה, אשדוד אשקלון ת"א וצפונה יותר לבין רצועת עזה, להזכירכם שהטילים היו מכוונים לגוש קטיף, ואז לא היה יותר מידי בלאגאן, החליטו לפנות, אבל שטילים ירדו על אשקלון ואשדוד, ויבנה , אז כבר אנשים התעוררו, קראו לזה מלחמה,

המתנחלים הם ברובם הגדול יוצאי צבא ואנשי צבא, וקצינים, והם בעד התיישבות בארץ ישראל,

היום זה "לא לגיטימי שהם ישבו שם"

ומחר "זה לא לגיטימי שאתה תשב בבית שלך בתל אביב ".

אם הפלסטינאים היו באמת רוצים , אז מ94 עד היום כמעט 20 שנה הם היו בונים מדינה וכלכלה משגשגת , אבל במה הם מתעסקים כל היום? בלחפש איך להשמיד את ישראל,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

רציתי אבל אין מקום, מילאתי אותו ב "בל"ד- רק"ח הבית שלי" ובעור של חייל שפשטתי אותו אחרי שחברות שלי ממחסום-וואטצ סיימו לטפל בו.:twisted:

אוסלו התחיל את כל המצב אוסלו נתן להם כח עצום, על חשבון מדינת ישראל, אתה יודע שחלק לא קטן מכספי המיסים שלך מועבר לרשות הפלסטינאית?

שמע, אין לי בעיה עם דעותיך על אוסלו, אתה זכאי לכל דעה אבל ראבאק, בן אדם, זה היה לפני 20 שנים ומאז אך ורק הימין היה בשלטון (חוץ מאיזה אפיזודה בשם ברק שכולנו נשמח לשכוח) אז בבקשה ממך, היה להם את כל הזמן והתנאים שבעולם לשנות את המציאות.

מי חתם על הסכם וואי? סבתא שלי?

מי חתם על פרותוקול הפריסה מחדש בחברון? סבתא שלי?

על שניהם חתם ביבי, לא השמאל הקיצוני.

אז או שהם לא רוצים או שהם חדלי אישים עלובים שלא מסוגלים לשנות פה כלום כי כבר מזמן היו יכולים לעשות משהוא.

בכלל, כל היללות של הימין על השמאל קצת מגוחכות, 30 שנה אתם כבר בשלטון והשמאל באופוזיציה אז מה, אתם אימפוטנטים?

לא הצלחתם לשנות כלום לטובתכם? או באולי הם סתם יללנים שמשמיצים את ה"שמאל" כי כל אחד הרי צריך שעיר לעזאזל להאשים בו את מחדליו הוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נו באמת, עד עכשיו לא הגבתי כי כל אחד רואה את הדברים מנקודת מבט שונה ואין מה לעשות, אבל במקרה של התקשורת , לא נעשה מספיק ! מה שאתה אומר כאן זה סוג של תעמולה שקרית.

אם חופש עיתונאי זה לפרסם בכלי תקשורת ישראלים פרופגנדה ושקרים כנגד מדינת ישראל בסיוע ותמיכת גורמי חוץ עויינים, אז כן, יפגעו ב"חופש העיתונאי".

זה לא צמצום חופש עיתונאי. זה נסיון לשים מעצור לשטפון עיתונות השמאל השקרית שמנסה להרע למדינת ישראל ושבולעת ומפרסמת בשקיקה בלי לשאול ולחקור כל חומר מגמתי שארגונים אנטי ישראלים כגון : בצלם, הקרן החדשה, רופאים לזכויות אדם (עלק) , שוברים שתיקה, ושאר ארגוני טרור במסווה של ארגוני זכויות אדם מאביסים אותה.

הציבור לא צריך לדעת הכל ויש כביסה מלוכלכת (כמו סמח"ט הבקעה) שצריכה להשאר בחדרי חדרים כי זה חלק מהמשחק.

אני מאוד מרוצה מהמהלך האחרון,

ממשלת ישראל הקלאסית צריכה להיות מורכבת לטעמי מהרוב , כלומר הליכוד במרכז-ימין, ליברמן בכנף ימין , קדימה עם אופציה לעבודה בכנף השמאלית בואכה מרכז.

החרדים צריכים לשבת באופוזיציה יחד עם המפלגות הערביות (ומרצ בתוכן)

לדעתי לקראת העברת חוק טל, החרדים יפרשו מהממשלה וקדימה יתפסו את התיקים שלהם.

מי שמתוסכל מהמהלך הזה היא בעיקר התקשורת ש"העזו" לא לידע אותם על המהלך הסודי ,

מפלגות השמאל שחיו בסרט שיצליחו לרכב על גל המחאה החברתית ההזויה והבזויה בהנהגת הקרן החדשה ולצבור עוד מנדטים ,שלי יחימוביץ' שהיא סוג של פלופ/בדיחה והמוקיון הראשי- מר לפיד שעדיף שיחזור לאולפן שישי כי הוא לא מביא שום בשורה.

אייל, אין משחק בתקשורת.

תפקידה של התקשורת לחשוף את עוולות השלטון ולא ללקק לממשלה, וכלל לא חשוב מי עומד בראשה.

סיפור הסמח"ט היה חייב להיחשף, אולי לא לטחון אותו שוב ושוב, אבל להיחשף הוא היה חייב.

המהלך הפוליטי האחרון נבע אך ורק מצירוף אינטרסים נדיר של נתניהו ומופז, ולא מאהבת ישראל רחמנא ליצלן.

בועידת הליכוד הראו הפייגלינים לנתניהו מיהו בעל הבית ולימדו אותו שיעור במגבלות הכוח, ואילו מופז ראה סקרים שצפו לו העלמות מוחלטת (!) מהמפה הפוליטית, ולמעט כבוד עצמי לא היה לו הרבה מה להפסיד, מה גם שבמהלך הכשר-אבל-מסריח הוא העניק לחברי הכנסת שלו עוד שנה + בכנסת.

גם לנתניהו לא היה מה להפסיד, בייחוד על רקע הפסיקה של בג"צ בנושא פינוי בית האולפנא בבית-אל.

ומבחינת נתניהו להגיע לבחירות אחרי פינוי שעשוי להיות אלים, זה סיוט גדול.

דבר אחד טוב יצא מהמהלך - העלמותה המוחלטת של קדימה והסתלקותו של אהוד ברק מהמפה הפוליטית.

בטווח הארוך אין מרוויחים מתרגילים מסריחים, ודי להזכר בשמיר ופרס בשנת 90'.

לדעתי נתניהו ביצע מהלך אחד יותר מידי, וכל שהיה צריך לעשות הוא לקבוע בחירות למרץ-אפריל שנה הבאה.

אני מתנגד נחרצות למצעה של שלי יחימוביץ', אבח יש לה אג'נדה סדורה וברורה, שאפשר להסכים לה או לא, לפחות היא ברורה.

ואגב אייל, איש ימין אמיתי הוא הראש ובראשונה דמוקרט ואוהב ישראל, ולא פשיסט ושונא ערבים, וזה לא מכוון חלילה אליך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אז תתפטר. מצאת עם מי לקיים את הדיון הזה - אני בונה לעצמי את הדרך החוצה מהמדינה בשנים האחרונות. אני לא מאמין שלאורך זמן יתקיים כאן משהו טוב. עם זאת, אני מבין שיש כמה כשלים מבניים שמישהו צריך לשלם עליהם. אתה רוצה אולי שביבי יביא כסף מהבית בשביל לסגור את גרעונות חברת החשמל, או לכסות את עלויות הגז המצרי שלא מגיע?

אני בעד קיצוץ רוחבי ואגרסיבי בכל שירותי ומשרדי הממשלה. אחר כך שיחזירו תקציבים על בסיס פרטני. אבל כל עוד הקיצוץ הזה לא נעשה, מישהו צריך לממן את החגיגה. מה קל יותר לפוליטיקאי מלפרוץ את מסגרות התקציב ולהגדיל את הגרעונות? האם אתה היית מתרצה אם זה מה שהיה קורה? באנלוגיה שלך זה בערך שבעל העסק יקח הלוואות ויעמיד את בתי העובדים כערבונות.

אההההה, קל להגיד תתפטר, כאשר אין לך מחוייבות. אבל יש עובדים שקשורים למקום העבודה, למרות הסרחונות של המנכ"ל. יש כאלה שלילדיהם יש חברים בקרב העובדים האחרים, יש כאלה שהוריהם וסביהם נתנו מנשמתם ומדמם כשהחברה הייתה צעירה ועזרו להביא אותה ממצב של כרעי תרנגולת לעצמאות, יש כאלה שסתם, למרות המצב המגעיל של היום, עוד חולמים להחזיר את החברה למקום שדואג לעובדיו, ולא רק להיות חברת אחזקות שמעשירה את בעלי המניות והמנהלים הבכירים - ולעזאזל העובדים הזוטרים, מקסימום ניקח קבלן שיביא פראיירים אחרים.

המנכ"ל הנוכחי עדיין לא מישכן את הבית שלי, אבל הוא בהחלט משכן את המשרדים כדי לקנות את המשרדים המתפוררים (יסודות רקובים, נבדק ע"י כמה שמאים) של הסמנכ"ל לשעבר (לא הרבה זכרו אותו, עזב יחד עם המנכ"ל הקודם, דקה אחרי שהצהיר שהוא "לא עוזב את הבית") רק בשביל לספר לכולם שהוא הוציא את המשרדים בהזדמנות ושעכשיו יהיה לנו ממש טוב.

הוא גם מחזיק 4 סמנכ"לים וארבעים מנהלי אגפים, חלקם (ללא שום בושה) ללא תפקיד מוגדר, רק כי הם מקורבים לכמה בעלי מניות שעושים בלגן בכל אסיפה וצועקים חזק (למרות שיש להם בקושי 20 אחוז מהמניות), מספר לכולם שהוא צריך ארבע מאות שומרים בכניסה לבניין כי יש שכן ערס שזורק אבנים וגם מביא את השכן העוד יותר ערס שבדיוק מכין אלה שתפוצץ לנו את הצורה (וזה למרות שדוד עשיר כבר נתן לו עוד מיליארד לבזבוזים).

כיוון שאני בחברה כבר אי-אילו שנים, בעוד המנכ"ל בא רק בשביל לעשות קופה ולהמשיך (אגב, שכחתי לספר לך שהוא כבר פעם שנייה אצלנו. בפעם הקודמת הוא עשה בלגן רציני ממנו יצאנו בשן ועין, נסע לבלות בארצות אחרות, וחזר אחרי שבעלי המניות שכחו את המניפולציות והקומבינות שלו), אני עדיין מנסה להילחם על עתידה.

בהחלט ייתכן שיום אחד ארים ידיים ואתפטר (אתה יודע, ייתכן שאצא מכאן ללא פיצויים, אחרי הכל, המנכ"ל יכול להחליט מחר שלעובדים מזן מסויים לא מגיע כלום), אבל הוא עוד לא הגיע.

פורסם
"הסכנה הכי גדולה לדמוקרטיה היא כשקם מנהיג שמבין שאפשר לקנות את הציבור בכספו-עצמו", לא מצליח למצוא את מקור הציטוט (אמריקאי קדום) .

סטית מהכלל של יאיר לפיד שכתב שכשבא לו להמציא פתגם, הוא תמיד מיחס אותו לפתגם סיני עתיק.:wink:

השאלה למה התקשורת שונאת את נתניהו בצורה עיוורת היא שאלה מאוד פשוטה.

עובדתית זה לא נכון. אם תבדוק תראה שהתקשורת מיררה את החיים גם לרה"מ רבין למשל. לרבין היה קשה יותר, כי לא היה לו עיתון שלם שמגויס לטובתו.

שכחגי עמיר יושב בכלא 16.5 שנה בבידוד, בזמן שרוצחים מקבלים עסקאות טיעון של 8 שנים עם חופשות וקיצורי שליש, עולות שאלות.

זו ממש הגזמה. האחים עמיר רצחו ראש ממשלה כדי להכתיב את הפוליטיקה שלנו (והצליחו בזה). אתה ואנו הצבענו למישהו, והם החליטו שהם יודעים טוב יותר מכולנו. זהו פשע עם תוצאות נוראיות.

חוץ מזה מאיפה הוצאת שרוצחים יושבים 8 שנים בלבד? זה ממש לא נכון.

אלו היו פירותיו של תהליך אוסלו, שהביא להתקוממות פלסטינית אלימה וחמושה היטב. אחרי קמפ דיוויד, עם ברק, עראפת הבין את חולשת הצד הישראלי והורה על ההתקוממות שהובילה לתוצאות האלו

עובדתית זה לא נכון. האינתיפהדה השניה פרצה בצורה ספונטנית בשנת 2000 לאחר שהרגנו מתפרעים במסגד אל אקצה. ערפאת כהרגלו תפס טרמפ על המחאה העממית.

אם לדעתך הסכמי אוסלו גרמו למהומות פלסטינאיות, איך זה שבשנת 1998 (כבר אחרי אוסלו) היה כל כך שקט שישראלים יכלו לשוטט חפשי אפילו בקסבה של שכם?

לדעתי לקראת העברת חוק טל, החרדים יפרשו מהממשלה וקדימה יתפסו את התיקים שלהם...

והמוקיון הראשי- מר לפיד שעדיף שיחזור לאולפן שישי כי הוא לא מביא שום בשורה.

אתה לא מעריך נכון את נתניהו, שיודע שעל מילה של חרדים אפשר לסמוך בעוד תמיכה של קדימה היא קנה רצוץ. אין דבר כזה שנתניהו יריב עם החרדים (רק אם תשונה שיטת הבחירות שאז לא יצטרכו יותר את החרדים).

לגבי לפיד, יש לו מסר אחד שבעיני הוא הכי חשוב - שינוי שיטת הבחירות.

אגב המסר הזה כשיתבצע, יבסס את נתניהו עוד יותר, ואז נראה נתניהו משוחרר מהרבה לחצים.

אני בעד קיצוץ רוחבי ואגרסיבי בכל שירותי ומשרדי הממשלה. אחר כך שיחזירו תקציבים על בסיס פרטני

בשיטת הבחירות הנוכחית, קיצוץ כזה הוא התאבדות פוליטית של ראש הממשלה, שיריב עם כל שותפיו בקואליציה.

יהודה

פורסם
אייל, אין משחק בתקשורת.

תפקידה של התקשורת לחשוף את עוולות השלטון ולא ללקק לממשלה, וכלל לא חשוב מי עומד בראשה.

.

זה נכון ולא נכון וזה לא קשור לממשלה כזו או אחרת.

תקשורת לא צריכה להיות כלי בידי אוייבי המדינה על מנת להביך ולסבך את מדינת ישראל ולא חשוב אם זה נכון או לא נכון.

כמות ההכפשות על ביבי היא אינסופית, ההתנצלויות על העובדות השגויות נמצאות בעמודים האחוריים בעיתונים.

אני חי בתחושה שכל כתב זב חוטם מוכן למכור את המדינה שלו כדי להשיג סקופ.

במקרה של הסמח"ט התקשורת פרסמה חומר לעוס וערוך שנשלח אליה ע"י "בצלם" וזאת בלי לשאול שאלות, לתהות מה קדם למה ולנסות להביא את גרסת שני הצדדים. אז תעשה לי טובה..

איש ימין אמיתי הוא הראש ובראשונה דמוקרט ואוהב ישראל, ולא פשיסט ושונא ערבים, וזה לא מכוון חלילה אליך.

פשיסט זו מלה שמאלנית סתומה שאין לה כל משמעות ולא מתארת נכון את המצב ברוב המקרים.

אני אוהב ישראל וכפועל יוצא מכן שונא את אויביה ואנשים המחפשים להחריבה,

עם כל הכבוד לדמוקרטיה אני לא מוכן שאנשים כמו חנין זועבי ישבו בכנסת ישראל כי הם יושבים שם במטרה לחבל ולרגל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לא משנה על מה אנחנו מסכימים ומה לא,

אבל בקשה אישית ממך - אל תיקח בקלות ראש את המושג "פשיזם".

זה לא קשור לימין או שמאל, וזה לא קשור לישראל בכלל.

יכול להיות שבלהט הוויכוח המילה הזאת מופיעה במקומות הלא-נכונים,

אבל התופעה עצמה אמיתית ואיומה. עזוב את הערבים לרגע,

פשיזם בכלל מתאר את היחס של המדינה אל אזרחיה-שלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...