Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין כונני SSD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי 2 כוננים ולא הבנתי מה ההבדל בניהם.

הראשון הוא דגם 256GB

http://www.ocztechnology.com/ocz-vertex-4-sata-iii-2-5-ssd.html#specifications

השני דגם 240GB

http://www.ocztechnology.com/ocz-vertex-3-sata-iii-2-5-ssd.html

ברור לי שהראשון חדש יותר בשוק, אבל החדש יותר גם פחות מהיר בכתיבה וזה קצת מוזר לי.

אני מזמין שבוע הבא ואני מתלבט מה יהיה עדיף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא ברור איך מדדו את הוורטקס 3, ב4 הם מציינים את סוג הbenchmark. יתכן שההבדל נובע משיטות מדידה שונות. ההבדל הוא בבקרים - הVertex 3 משתמש בבקר של SandForce וה4 משתמש בבקר של Indilinx, שנקנו על ידי OCZ הSandForce. קרא כאן:

http://www.anandtech.com/show/5719/ocz-vertex-4-review-256gb-512gb/5

יש שם עוד כמה עמודים של בדיקות. לא נראה שיש עדיפות חד משמעית לאחד מול השני, ובכל מקרה יש עוד כמה אופציות מעניינות בשוק. מה שכן, הSandForce הוא בקר שנמצא בשימוש נרחב והוא אמין בסך הכל, הבקר של Indilinx שנמצא בוורטקס 4 הוא חדש מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איזה תחליפים יש בשוק? משהו בסביבות 250GB ובמהירויות דומות, ועם אחריות בינלאומית (מביא מחו"ל)

in the face

with a chair

פורסם

תקרא לי מיושן, אבל לא אינטל לא קונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ספר את זה לX25-M (דור ראשון) ששוכב אצלי בארון כמו אבן אחרי שהוא הפסיד לעבוד יום אחד. מעולם לא קיבלתי עליו אחריות.

יש לי עכשיו שני כוננים של Corsair Force GT והם בסדר בנתיים. זה אחלה כונן, מהיר מאוד ומבוסס על בקר מוכח. אני לא בטוח שיש מה לקנות בחו"ל, המחירים בארץ די דומים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

OCZ לא דומה כלכך.

יש הפרש של כ-700 ש"ח ויותר לעומת הארץ, והאחריות שלהם תופסת גם בארץ ככה שלא צריכה להיות בעיה.

לקורסייר ממה שזכור לי אין אחריות בארץ, אני אצטרך לשלוח להם את הכונן במקרה של תקלה.

in the face

with a chair

פורסם

נתון ה iops חשוב יותר והוא גבוה יותר בורטקס4 ולכן לדעתי שווה יותר

הרבה יותר נפוץ שימוש גבוה בפקודות קטנות ורמדומליות לדיסק (ריבוי אפליקציות למשל) מסתם כתיבות ממש ממש גדולות ורצופות לדיסק וגם אם כן הקצב של ה 4 גבוה כשלעצמו ומספק

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מתעלק:

כמה באמת תשפיע החלפה לקשיח כזה בנייד בן 3~4 שנים (ThinkPad T61 T8400 2.1GHZ).

מאז שקניתי אותו לא פירמטתי ובימים הקרובים אני אמור לקבל סוף סוף את הווינדוס 7 החוקי שלי מ EBAY.

אז גם ככה צריך לפרמט, שווה להחליף גם את הכונן?

אגב, ה 160GB האורגינל שמותקן בו הוא בעל 5400RPM :-(

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

יורגש מאוד

אתה תביא את צוואר הבקבוק למעבד במקום בגישה לדיסק

היום המעבד שלך מחכה המון לדיסק ולכן אתה תרוויח כי המעבד פתאום יוכל לנשום ולכן תרגיש שיפור

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תודה, אם ככה- חשבתי אולי ללכת על זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792026

המחשב שלי גם ככה לא תומך ב SATA III, וגם לא נראה לי שווה להשקיע כל כך הרבה על מחשב ישן יחסית .

המחיר כאן זהה למחיר בארה"ב וכולל שלוש שנות אחריות בארץ.

מה דעתך?

פורסם

לא מכיר את החברה הזו אבל הנתונים נראים בסדר גמור, אולי יש יותר מהירים היום אבל למחשב הזה זה יהיה מיותר והם גם יהיו יקרים יותר, ככה שזו נראת לי בחירה טובה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לאלו שמבינים , האם כונני SSD משפרים אורך חיי סוללה כשהנייד לא מחובר לחשמל? או שאולי ההפך?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תאורתית נראה שכן, משום שב SSD אין חלקים נעים ועל פניו הוא אמור לצרוך פחות זרם = יותר זמן סוללה.

בשביל להיות בטוח כדאי לחפש צריכת זרם ממוצעת של כונן 2.5" לעומת SSD.

• תוכן חדש...