Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכולם,

אני מבין שלא רגיל להשוות בין שתי מכוניות אלו,אך זו המציאות.

אני מנסה לעזור לאבי לבחור רכב עברו,הוא זקוק להחליף את שלו בדחיפות.

התקציב הוא עד 60 70 אלף.

מה שחשוב זה שיהיה רכב אמין ועדיפות שיהיה כמה שיותר נוח ומכובד (אבי אדם מבוגר שלא ממש זקוק לנוחות ליושבים מאחור שנוסע בערך 10 אלף קמ בשנה).

אי לכך הספק הוא האם ללכת על טויוטה קורולה משנת 2009 (תיבה אוטומטת) או שאלי עדיף וולוו s80 2006 שראיתי בטווח המחיר?

הוא אישית מעדיף את הוולוו שזו חברה שהוא מכיר ואמינה(?),

מה ידוע לכם עליה?

זכור לי שפעם שמעתי שהיו שנתונים בעיתיים.

או שאולי עדיף קורולה שלא אמורה לראות מוסכים עם צריכת דלק נמוכה.

בתודה רבה מראש

פורסם

אם האמינות חשובה - הקורולה עדיפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כבר וולבו אז הייתי מתקדם קצת בשנתונים וקונה S60, יש המון היצע של 08-09, הטרייד אין של מאיר כל הזמן מציע מבצעים עליהן (אני מאמין שהוא תקוע עם מלאי דיי גדול) וגם רץ מבצע עם אחריות מורחבת וטיפולים וכו'.

מבחינת עלויות אחזקה כמעט בטוח שהטויוטה תהיה עדיפה.

אבל אם הוא מחפש נוחות ורכב מכובד אז מה יש לו לחפש בקורולה?

הוא יכול ללכת בכיוון יונדאי סונטה/קאיה מג'נטיס שהן מכוניות יחסית גדולות וזולות שסביר להניח יהיו דיי אמינות ועם עלויות אחזקה סבירות.

גם פורד מונדיאו, רכב גדול, נוח ומכובד שנמכר כמשומש יחסית בזול, ואפילו חולק פלטפורמה עם הS80 החדשה.

פורסם

הוא נוסע ממש מעט ככה שצריכת הדלק של הוולבו לא אמורה להטריד אותו.

אבל אם הוא נוסע כל כך מעט אני לא רואה סיבה מיוחדת להשקיע הרבה ולרכוש רכב שיהיה יקר לאחזקה ולביטוח ושאמינותו מוטלת בספק. בנוסף אם הוא מרבה לנסוע בעיר רכב גדול שכזה לא יספק ערך מוסף מיוחד ויהיה פחות נוח לתמרון.

בתקציב הזה אם רוצים משהו קצת יותר מאובזר ונוח כדאי להתמקד בדגמים מאובזרים של רכבים סטנדרטיים, לי עלתה לראש פורד פוקוס, משפחתית נוחה ומרווחת ובדגם ה-2 ליטר המאובזר היא תהיה נוחה ודיי מכובדת לדעתי בכל התחומים, בתקציב של אביך אחת כזאת פרטית מ-2007 או אפילו 2008 יכולה להתאים.

אם האפשרויות הן רק קורולה או וולבו אז לדעתי לשימוש כזה הקורולה עדיפה בעיקר בזכות השקט הנפשי שהיא תעניק והאחזקה הזולה שכן נסועה כזאת לא מצריכה רכב מיוחד ויקר לאחזקה.

בהצלחה.

פורסם
אם כבר וולבו אז הייתי מתקדם קצת בשנתונים וקונה S60, יש המון היצע של 08-09, הטרייד אין של מאיר כל הזמן מציע מבצעים עליהן (אני מאמין שהוא תקוע עם מלאי דיי גדול) וגם רץ מבצע עם אחריות מורחבת וטיפולים וכו'.

.

לא ב-60K וגם לא ב-70K (בעצם גם הקורולה נכנסת רק בלחץ...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר ראשון-תודה רבה.

אני מצער לשנות נתונים אך טעיתי ובפועל נוהג כ20 אלף קמ.

אני מבין את הטענה שהקורולה הרבה יותר אמינה וכו,אך הנקודה היא שיש לו נסיעות מחוץ לעיר.

ומסיון שהיה לו בפורד פוקוס הוא התלונן על כך היא לא מספיק נוחה.

(כיום יש לו וולוו ישנה-כך שהוא רגיל למושבים רחבים ונוחים)

אך כמובן השנתון בוולוו הרבה יותר נמוך.

ידוע למישהו מה מירי הS60 בשנתונים יותר מאוחרים?

התחלטי לחשוב אולי עדיף אמריקאית משנת 2009 ביואיק לה קוס או שברולט מאליבו

כמובן אם נמתח את התקציב ל80.

מה דעתכם?

עוד שאלה שההיתי עוינן לדעת היא-

איך אפשר לדעת כשקונים רכב מיד פרטית את מצבו?

אבי מאוד מפחד מכך ולכן רק סומך על חברות גדולות שהוא מכיר שם חברים,מה שגורם כמובן שאין להם להציע מכוניות משפחתיות מאובזרות.

הם מחזיקים רק דגמי בסיס.

מה הפתרון??

פורסם

מדריכים בנוגע לקניית רכב משומש תוכל למצוא בשרשור הדביק שבראש הפורום. אני מאמין שלרוב השאלות שיש לך בנושא ה"איך בודקים את הרכב המשומש" תמצא שם תשובות.

דרך אגב, החברות הגדולות כן מחזיקות גם דגמים מאובזרים יותר. כמובן שהכמויות קטנות יותר ורוב הרכבים הם מרמת האבזור הבסיסית, אבל יש הכל מהכל. אם יש לך סבלנות וזמן לחכות לרכב כזה שייכנס למלאי, אתה תמצא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הפוקוס לא היתה מספיק נוחה - אין לאביך מה להתקרב בכלל לקורולה.

אבל - אם אתם שוקלים קורולה, ואתם מחפשים אמינות ונוחות - המילה היחידה שיש לי לאמר לכם זה אוונסיס שנתונים 03-08

אני נוהג על אחת ופשוט מאוהב ברכב.

בין הקורולה לוולבו - עם כל הכבוד לטויוטות שמדברות ישירות אל המוח והכיס, הייתי בוחר בוולבו -> אטמוספרית בלבד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
דבר ראשון-תודה רבה.

התחלטי לחשוב אולי עדיף אמריקאית משנת 2009 ביואיק לה קוס או שברולט מאליבו

כמובן אם נמתח את התקציב ל80.

מה הפתרון??

על ביואיק כזו עוד לא שמעתי... אבל הייתי מת להכיר!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ביואיק לה קוס

:-P

קאדילק דה פוט (דה-וויל) :-D

ופולקס-ואגינה :-):-):-)

שלוש מכוניות שהייתי רוצה לנהוג בהן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שלא צריך להסתכל ביד 2 ולפי מה שאנשים מבקשים לחשוב שזה מחיר השוק.

קל וחומר ברכבים עם סחירות נמוכה כמו וולוו. בדרך כלל אנשים שמחזיקים וולוו מיד ראשונה והוציאו יותר ממאתיים אלף ש"ח על המכונית כחדשה, מטפלים במורשה והרכבים מתוחזקים היטב. עם קצת אורך רוח אפשר לקנות S60 גם ב 20-30% מתחת למחירון. בכל מקרה לא הייתי מחנה את הטויוטה אפילו בתחילת הרחוב של הוולוו. איך אפשר בכלל להשוות?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כמובן שאין להשוות בין הרכבים! האחד הוא רכב משפחתי(קורולה) והשני מנהלים! רמת גימור שונה לחלוטין אבזור מתקדם ועשיר בהרבה לטובת הוולוו ואמינות גם היא לא רעה בכלל! כמו כן תדק מי שאמר בפורום שבמצב שמור אפשר למצוא אחת בהרבה פחות מהמחירון בגלל סחירות גרועה!

כך בחשבות מספר פרמטרים!! הוולוו תהיה בהרבהההה יותר יקרה לאחזקה בכל מה שקשור למוסכי שרות וחלפים! כמו כך זכור שוולוו זה לא פולקסווגן! אין לו חלקים תחליפיים! מקורי בלבד! אחרת אתה תשקע עמוק בתקלות! הסחירות שלו כפי שאמרתי משאירה רק לקוות לטוב .. ובבוא היום כשתרצה למכור זה יהווה בעיה!

הייתי ממליץ לך לבדוק את הפסאט 2007-8 צורה חדשה. לא רעה מבחינת אמינות שוק סביר אבזור ועיצוב של מכונית מנהלים וצריכת דלק סבירה. (אם תאהב יש גם בפחות כסף שנתון יותר מתקדם פולקסווגן גטה)

פורסם

אותו השיקול היה לאבא שלי על וולוו S60 2009 מול טויוטה קורולה 2010, הסוכן רכבים של אבי נתן לו את S60 לתקופת ניסיון והחזיר אותה לאחר חודשיים, הוולוו רכב מרשים אך כבד, נוח יחסית (לא בהבדל משמעותי מול הטיוטה) ותצרוכת דלק מפחידה 1ל8 מול 1ל12 של הטויוטה,

אם אלו הרכבים אז הייתי הולך על טויוטה, לא הייתי פוסל את השברולט מליבו החדשות שווה בדיקה

פורסם

תסלח לי מר רוצח 885, אתה בעסקי החלפים? מאיפה לך שבוולבו חייבים רק מקורי, ועוד עם סימן קריאה בסוף?

אני לא כזה בטוח, המכלולים של הS60 בגירסא הזאת הם ותיקים מאוד, מגיעים עוד מה850 של שנות ה-90 (מנוע, בטח גם גיר), עברו בS70 וגם בS80, בקשר לשאר החלקים, ה-S60 בעצמה מכונית שנמכרה לאורך המון שנים וגם בכמויות יפות יחסית לרכב בסקטור שלה ככה שאני לא בטוח שקנייתה היא חתונה קתולית עם מחלקת חלפים של "מאיר" או לשקוע בזבל סיני.

נכון אפשר לקנות טויוטה, שאולי תהיה יותר אמינה (בדיוק בשישי פגשתי מכר עם אוונסיס 2004 שהחליפה מנוע לאחר 60 אלף ק"מ, ובכלל טען שהרכב עמוס תקלות), או שאפשר ללכת על בטוח, בטוח יותר נוח, בטוח יותר מאובזר (בטוח צורך הרבה יותר דלק!) אבל בטוח!

פורסם

טוב ידידי אני יעזור לך ,ואם אתה צריך עזרה למצוא תפנה אלי בפרטי .

1. טיוטה קורולה רכב מצויין שכח ממנה ,משעממת מוות אם לאבא היה לא נוח בפוקוס חבל על הזמן .

2. וולוו S 80 לא , וולוו S60 כן לא טורבו ,כמו שרשמו קודמיי יש במאיר מבצעים אם טיפולים ומחיר אני יכול לומר לך בפרטי אני קניתי כזו

אני מכיר טוב את המחירים של ה S 60 שבשוק ,ואת רוב המכוניות למכירה ע"י סוחרים הגדולים .

נכון ב 60 - 70 לא תמצא אבל ב 80 ,אתה מסודר אם רכב נוח ,מפנק ,בטיחותי .,נכון למכור בעתיד יהיה קשה אבל גם מאזדה לא ניתן למכור .

בהצלחה

• תוכן חדש...