Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון התקציב שלך מספיק למערכת טובה, אני לא מבין למה אנשים ממליצים לך על דברים מחוץ לתקציב.

התקנה +איטום באיביזה חדשה יעלו יותר מ 1000 ש"ח לדעתי בהנחה שאכן מדובר בהתקנה איכותית.

הדגם שציינת של קלריון דומה, אך אין לו יציאות RCA של 4V. הוא יש לו 2 יציאות כלומר הוא יוכל לשלוט על קומפוננט +סאב, הCZ501A יכול לשלוט על 4 רמקולים +סאב. בגדול זה נראה כמו מכשיר מתאים אך המחיר שלו מואד דומה.

לדעתי המגבר שציינת יעשה אחלה עבודה, יש גם מגבר של הרץ HE4 שהוא אומנם יותר חלש אבל גם יעשה עבודה טובה הוא קצת יותר יקר, לכן הוא לא כל כך רלוונטי לדעתי.

+1 להמלצה על ES250.

מקווה באמת שייצא לך לשמוע במפגש את הHERTZ HI ENERGY ואת הMOREL DOTECH כך שיהיה יותר קל להחליט .

בעיה אחת שיכולה לצוץ עם HI ENERGY זה שהוא קומפוננט בעל עומק התקנה גדול יחסית, לדעתי אין בעיה עם זה ברכב שלך, אולי מישהו כאן יודע בוודאות. (גם אם יש ניתן לפתור אך כמו שכבר ציינתי עלויות נוספות, או פגיעה במראה המקורי של הרכב)

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא אומר לצאת מהתקציב, אבל כאשר אפשר להשיג דברים יותר טובים באותו מכיר, אך מיד שנייה לדעתי יש על מה לחשוב פה. רוב הציוד שלי לדוגמה מיד שנייה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

mefisto- אני מסכים איתך במאה אחוז, אך להמליץ לו על ציוד יותר טוב מיד שניה זה לא מה שקורה בשירשור בפועל. אנשים ממליצים על דברים בתקציב לא מתאים , ובכללי נותנים הרגשה שבתקציב הנה"ל אין אפשרות לעשות כלום וזה לא נכון.

פורסם

יש פשוט להכניס כמה שיותר. גם בידוד, גם קומפוננט טוב כמה שאפשר, גם מגבר ופשוט אין אפשרות. תקציב לא רע בתכנון נכון. אני יגיע הביתה ויבדוק אפשרויות שאני יוכל להמליץ מיד 2 כדי לעזור אולי יותר. אבל בכל זאת מומלץ להגיע למפגש לקחת דיסק שאתה מכיר טוב עם מוזיקה שלך! ואז להגיד מה אהבתה יותר כדי לקבל כיוון לפחות בסאב וקומפוננט

פורסם
דבר ראשון התקציב שלך מספיק למערכת טובה, אני לא מבין למה אנשים ממליצים לך על דברים מחוץ לתקציב.

)

כי צריך לפעמים לחשוב מחוץ "לקופסה".

לא צריך להתחפר בשוחה ולהתקבע על הסכום 5,000ש'ח. "חיסכון" של כמה מאות ש'ח עכשיו יחזור לפרצופו כבומרנג.לפעמים תוספת של כמה מאות היא ההבדל בין הנאה לאכזבה.

פורסם
כי צריך לפעמים לחשוב מחוץ "לקופסה".

לא צריך להתחפר בשוחה ולהתקבע על הסכום 5,000ש'ח. "חיסכון" של כמה מאות ש'ח עכשיו יחזור לפרצופו כבומרנג.לפעמים תוספת של כמה מאות היא ההבדל בין הנאה לאכזבה.

+1

מסקים ב 100%

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
יש פשוט להכניס כמה שיותר. גם בידוד, גם קומפוננט טוב כמה שאפשר, גם מגבר ופשוט אין אפשרות. תקציב לא רע בתכנון נכון. אני יגיע הביתה ויבדוק אפשרויות שאני יוכל להמליץ מיד 2 כדי לעזור אולי יותר. אבל בכל זאת מומלץ להגיע למפגש לקחת דיסק שאתה מכיר טוב עם מוזיקה שלך! ואז להגיד מה אהבתה יותר כדי לקבל כיוון לפחות בסאב וקומפוננט

תודה.. עזרה עם היד 2 בהחלט תתקבל בברכה.

לגבי התקציב, אני לא רוצה להיות קטנוני.

עקרונית 5000 זה הגג שתכננתי להשקיע, אבל אני מוכן לחרוג בכמה מאות לפה או לשם.

היו פה כמה המלצות שיוצאות גם בהרבה מהתקציב..

מה הולך במפגשים? להביא דיסק שלי ולשמוע זו בקשה סבירה? אנשים משתפים פעולה?

פורסם

תביא עימך כמה דיסקים שתרצה.

אנשים לא רק משתפים פעולה אלא יוצאים מגידרם לעזור ולהסביר.תציג את עצמך ותאמר שאתה פותח הפוסט עם התקציב המוגדר.

נסה לשמוע כמה מערכות ולהתמקד ב2-3 שאהבת.ברר אילו רכיבים מרכיבים את המערכת ובעזרתם האדיבה של הבעלים תוכל להגיע למערכת שכה תרצה בתקציבך.

רשום את הרכיבים.רשום כמו לרשימת מכולת ואח'כ תחזור לכאן וננסה לעזור בהתאמת הרכיבים תחת האילוץ התקציבי.

אל תתבייש!

בהצלחה

ליאור

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=415687

יש פה את HERTZ EP4

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=421837

סאב JL 12W3 למרות שהוא 12' זה סאב טוב 300 watts RMS

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=421757

גם קלריון וגם מגבר סאנדאן

אני בטוח שיש עוד..

פורסם

מה אתם אומרים על הסאנדאון שמוצע למכירה?

הוא עולה כרגע כמו ה gto..

ואיך הוא לעומת המגבר של הרץ שמוצע למכירה?

פורסם
והימי דוגמה קטנה. קניתי סאב hertz hx 250 לפי המצלת יצרן תבע 16 ליטר עובי 30 ממ. בפועל התבע שקבלתי 17.5 ליטר. עובי 20 ממ.

חישבת מידות פנימיות? הורדת את הנפח של האלמנט?

איפה כתוב שהמלצת יצרן היא תיבה בעובי 30 מ"מ כי אני ממש בספק שזה נכון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן. גם התקשרתי ליבואן.

איפה כתוב שהמלצת יצרן היא תיבה בעובי 30 מ"מ כי אני ממש בספק שזה נכון.

דבר ראשון האוזן, דבר שני בפורומים שונים. וזה נכון, אולי אם יוכל אבו למפגש בשבת, אומנם המארכת עדיין בשלבי בניה אבל יכול להיות שסאב כבר יהיה מוכן.

פורסם
מה אתם אומרים על הסאנדאון שמוצע למכירה?

הוא עולה כרגע כמו ה gto..

ואיך הוא לעומת המגבר של הרץ שמוצע למכירה?

הסאנדאון עדיף, אבל יש כאן בפורום מישהו מוכר את ה TRU TECHNOLOGY ב 1400 ש"ח והמגבר הזה אמור להיות מאוד טוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407108

פורסם

גם טרו, לא ראיתי שהורידו את המכיר. סאנדאון מגבר טוב, גם הרץ לדעתי עדיף מ jbl. האושר הוא לא בווטים. וגם לא הכל נמדד בוואטים. הרי בסוף זה נתונים יבשים

• תוכן חדש...