Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב שהיה לי בזמנו (מורל אולטימו 12") היה מנגן רוק ממש ממש טוב

סאב מהיר מאוד ומדוייק (היה בתיבה פתוחה 45 ל')

אז מכאן אני יכול להמליץ לך לחפש את האח הקטן שלו ביד שניה, אם תמצא, זאת תוכל להיות אופציה מעולה בשבילך.

מורל אולטימו SC ב10 אינץ'

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבע פתוחה...קשה לאמין, אם יד שניה בא בחשבון אז אפשר להכנס בתקציב של 5 פחות או יותר.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

הבעיה שבארץ תבעות שנמכורות עם הסאבים, להגיד בעדינות, הם זבל מוחלת. לרוב צריך לבנות תבע אחרת.

פורסם

הקומפוננטים של פוקאל די חדים חשוב שתמשע לפני שתחליט. לגבי הד יוניט לדעתי cz501 הוא אחלה בחירה. לצערי לא יודע איך הוא משתלב עם אייפון.

תראה דבר אחד שמאוד חשוב שתקח בחשבון הוא שככל שתשקיע יותר בקומפוננט אתה חייב להשקיע יותר בהתקנהֿ, דבר שמייקר את הכל. חבל לדעתי להתקין קומפוננט של 1500 ש"ח (כמו hertz hi energy) בדלת ללא איטום. אתה פשוט לא תנצל את הרמקול כמו שצריך.

במצב הנוכחי לדעתי dotech ovation יעשו אחלה עבודה.

שורה תחתונה, לאור התקציב, ולאור העובדה שמדובר על איביזה חדשה לדעתי המפרט שהצגת הוא די טוב.

פורסם
הקומפוננטים של פוקאל די חדים חשוב שתמשע לפני שתחליט. לגבי הד יוניט לדעתי cz501 הוא אחלה בחירה. לצערי לא יודע איך הוא משתלב עם אייפון.

תראה דבר אחד שמאוד חשוב שתקח בחשבון הוא שככל שתשקיע יותר בקומפוננט אתה חייב להשקיע יותר בהתקנהֿ, דבר שמייקר את הכל. חבל לדעתי להתקין קומפוננט של 1500 ש"ח (כמו hertz hi energy) בדלת ללא איטום. אתה פשוט לא תנצל את הרמקול כמו שצריך.

במצב הנוכחי לדעתי dotech ovation יעשו אחלה עבודה.

שורה תחתונה, לאור התקציב, ולאור העובדה שמדובר על איביזה חדשה לדעתי המפרט שהצגת הוא די טוב.

אני לא מסכים עם גישה שלך.. גם סאב לא ינגן כמו שצריך אם לא להחליף לא תבע ל 30 מ"מ. אז לא צריך סאב....??? כן לקנות דברים טובים, ולעשות איטום, אולי לא בשלב הראשון, אבל עדיף מלזרוק כסף על מורל. אחרי זה להחליף קומפוננט יעלה לו הרבה יותר יעקר. הוא יצתרך אולי 4-5 דפים של חומר איטום, ראיתי מוכרים ביד שניה במחיר 50 ש"ח לדף. אז עוד 250 ש"ח. בנוסף בשביל להתקין רמקול בדלת שלו בכל מקרה הוא יהיה חייב פלתה מעץ, ורמקול מה שאני זוכר יושב קרוב לדיפון, אז עם שתי טבעות יהיה אפשר להוציא אותו החוצה.

פורסם

Shakim לא חייבים שום פלטת עץ על מנת להתקין שם רמקול. אפשר לעשות כל מני התאמות אולי אבל לא חייבים פלטה, רק טבעת. לגבי סאב למה שלא ינגן כמו שצריך אם הוא בתיבה שבנויה לפי הוראות יצרן.

לגבי זה שמורל זבל , אני לא מסכים איתך , זה עניין של טעם . אולי הוא יואהב ?

הבחור נתן תקציב, שניתן להרכיב בו מערכת טובה יחסית, וביקש לא לעבור אותו, אז למה להציע דברים מעל התקציב?

פורסם

איפה אתה רואה שכתבתי שמורל זבל??? מורל עושה רמקולים מצויינים, רק אני חושב שבתקציב ספיציפי , אם לקחת בחשבון סוג המוזיקה שהוא שומע ,הם לא מתאימים. תבע עם דפונות 20 מ"מ מה שמוכרים בארץ , כן זה לא מתאים.

פורסם

והימי דוגמה קטנה. קניתי סאב hertz hx 250 לפי המצלת יצרן תבע 16 ליטר עובי 30 ממ. בפועל התבע שקבלתי 17.5 ליטר. עובי 20 ממ.

פורסם
Shakim

הבחור נתן תקציב, שניתן להרכיב בו מערכת טובה יחסית, וביקש לא לעבור אותו, אז למה להציע דברים מעל התקציב?

נגעת בנקודה חשובה..

מכל השרשור הזה, קיבלתי את ההרגשה שבתקציב של 5000 ש"ח אני אוכל לקנות רק זבל..

אני אוהב מוזיקה, וארצה להשיג את האיכות הגבוהה ביותר שאוכל להגיע אליה, כל עוד זה במסגרת התקציב.

בכל זאת.. זה לא שאמרתי שבא לי להרכיב מערכת ב-1000 ש"ח. נתתי תקציב שאני יודע שכן אפשרי לעבוד איתו.

לגבי התקנות,

אני מבין שזה באמת בעיה עם האיביזה.

מי נחשבים המומחים בהתקנות למכונית הזאת?

אני מבין שאני צריך למצוא מישהו שיעשה עבודה טובה, כולל איטום, כיוון וכו'.

יש הערכות מחיר כמה צריך לעלות הסיפור, כי זה גם משהו שאני אצטרך לקחת בחשבון בתקציב המערכת.

היה פה בחור שאמר שהתקין לא מזמן מערכת באיביזה שלו... אשמח לתשובה.

פורסם

אין לך מה להרגיש לא בנוח או משהו כזה. 5 אלף זה תקציב מכובד ואפשר לבנות איתו מערכת ולא כל אחד יכול להשקיע גם אותו ,אז תרגע מהבחינה הזאת.

קראתי בדיוק את כל השרשור ,מה שיש לי לומר זה שיכול להיות וויכוח על קומפוננט אבל עד שלא תשמע בעצמך לא תגיע להחלטה אז חבל לברבר סתם ,כנל לגבי הסאב אם יש לך אפשרות וראיתי שכן תגיע למפגש תשמע כמה סטאפים ואני בטוח שאחרי זה נהיה יותר חכמים ומדוייקים גם במחירים.

נ.ב, אני אישית גם יותר אוהב את המורל,אז אתה רואה ? לא זרקתי סתם עוד נפט למדורה :wink:

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

התקנה יכולה להגיע לבד ל1000 ₪ נוסיף לכך רדיו נגיד cz501 עוד 1300? נשאר 2700 למגבר+סאב+קומפוננט? כאשר רק המגבר חשד לפחות 1000. אני חושב בכדי לחפש ביד שנייה דברים. ויש פה מה לראות. זה מה שאני הייתי עושה. Hi energy חדש, מגבר וסאב יד שנייה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
התקנה יכולה להגיע לבד ל1000 ₪ נוסיף לכך רדיו נגיד cz501 עוד 1300? נשאר 2700 למגבר+סאב+קומפוננט? כאשר רק המגבר חשד לפחות 1000. אני חושב בכדי לחפש ביד שנייה דברים. ויש פה מה לראות. זה מה שאני הייתי עושה. Hi energy חדש, מגבר וסאב יד שנייה.

כשאתה מציג את זה ככה, זה נראה אפילו יותר בר ביצוע..

התקנה למיטב הבנתי לא חייבת להגיע ל-1000 ש"ח.

רדיו דיסק אפשר לחסוך כמה מאות (למשל CZ302 החדש של קלריון, שתאכלס, אני לא רואה מה הוא נותן פחות מה-501).

מה שמשאיר לי פחות או יותר 3K לקומפוננט-מגבר-סאב, ואין לי בעיה לקחת את ההמלצה, וללכת על מגבר וסאב ביד שניה.

אני פחות מכיר את האופציות ליד שניה. איפה כדאי לחפש?

ובואו נתחיל לדבר על חלקים חוץ מהקומפוננט.

למשל המגבר - ה-JBL תופס כאן?

חשוב לציין שאני לא מחפש עוצמה מטורפת, אלא איכות. אני אוכל לחיות עם הגברה של 60-75 וואט לערוץ ולא עם 100, אבל אני רוצה כמה שפחות עוות.

ראיתי שמדברים כאן על sundown, אבל שוב.. התקציב. אני לא הולך להוציא 2000 ש"ח על מגבר, אלא אם כן יש כאלה ביד שניה.

פורסם

חפש גם אולי רדיו. ראיתי alpine 117 למכירה. מכשיר ממש טוב. לגבי מגבר. הגברה לערוץ זה דבר אחד, אבל תחשוב שאתה צריך גם גישור להגברת סאב שלך. שגם זאת שאלה. איזה סאב יהיה ומה הגברה שהוא ידרוש. בכל זאת תבדוק פה רוקפורד כמו 3004,4004 ראיתי גם אותם. יש עוד כמה מגברים טובים. אני לא ממש אוהב את jbl בגלל הקרוסים לא ממש טובים שלו. סאב אני ממליץ על 10׳ במצב שלך. יש גם כמה סאבים כאלה. ראיתי מורל אולתימו, jl וגם hertz לדעתי יש בגודל הזה למכירה. באזרת יד שנייה אתה יכול להגיע לתוצעה טובה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...