Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?pricelist_ad=2307580&ModelID=23&SubModelID=1420&FromYear=2009&UntilYear=2011&Auto=1

יש לא מעט רכבים 2010 שמבקשים עליהם 80 וגם פחות ! וזה עוד לא מחיר סגירה.

עזוב את כל המעכרים/סוחרים/ליסינג, אין בהם שום צורך. יש מלא מכוניות ביד 2, תתקשר ותבקש ישר צילום רשיון רכב וצילום ת״ז, לא מסכים, next.תקדיש לעיניין הזה יומיים, ועוד אולי 1000-1500 שקל לבדיקות, תוכל להוציא אוטו טוב בן שנתיים פרטי גם בפחות מ-80 !

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יכולה לנסוע בכיף מקריית שמונה עד אשדוד ואפילו להמשיך משם לבאר-שבע. ביום טוב, אפילו תמשיך עוד יותר דרומה ותסחב עד מצפה רמון :-D

תראה, ה-1,500 סמ"ק מרגישה קצת חלשה ופחות זריזה מרוב המתחרות בקטגוריה. סל"ד השיוט שלה מעט גבוה מהסטנדרט וכתוצאה מכך תא הנוסעים לא שקט במיוחד במהירויות של 100-120 קמ"ש. זה קצת מעיק בנסיעות ארוכות אבל זה לא משהו שימנע ממך את הנסיעה ולא משהו שאי אפשר לפתור ע"י רגל כבדה על דוושת הגז (לבעיה הראשונה) או הגברת ווליום במערכת (לבעיה השנייה).

אם אתה מחפש קצת יותר כוח ומתעקש לשווא על רכב מבעלות פרטית, למה שלא תחפש את גרסת ה-1,800 סמ"ק?

תודה לך.

אני לא מבין, מה ז"א מתעקש לשווא? לא עדיף בעלות פרטית על ליסינג? למה בעצם כן ליסינג?

ה1800 לא אוכלת הרבה יותר דלק באופן משמעותי? הדלק גם פקטור לא קטן...

יצא לי לעשות נסיעה על מזדה 3 אשדוד-חיפה, מנוע 2000 150 כ"ס אם אני לא טועה, נבהלתי רצח מצריכת הדלק שלה, והיא שמורה, של אבא שלי.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אם אתה מחפש צריכת דלק, לך בכלל על פביה ספייס דיזל כמו שלי :-) מכוערת, נכון, אבל דלק לא אוכלת. כמעט. לנסר 1800 אוכל מן הסתם יותר מ-1500, שוב, הכל פונקציה של כמה אתה נוסע בחודש. אם זה 1000-1500 ק״מ, אזי ההבדלים לא גדולים בכלל. אם 3500-4000 (כמוני), אז אתה חייב פביה ספייס :lol:

פורסם
אתה מכיר את המספרים טוב ממני, אז כמה זה לא מעט?

להערכתי 85-90 אחוז מהלנסר 1.5 הגיעו לציי רכב, כך שהסיכויים כאן ללא ספק לרעתו.

לא מכיר את התמהיל ציי רכב ביחס ללקוחות פרטיים, אבל 90% נשמע לי גבוה מדי. אני מהמר על 75% לציי רכב.

עם כל הצער, קניה של לנסר חדשה זאת כמעט התאבדות כלכלית, מחירונים ממש לא מרחמים על הרכב הזה, מחירון יד 2 מעריך רכב בן שנתיים ב-79 אלף, כלומר שחיטה של 45 אלף שקל בשנתיים ! ירידת ערך כזו יותר מתאימה למרצדס :-)

לכן קניה של לנסר בן שנתיים שלוש נראת כי קניה מאוד מוצלחת מבחינה כספית. רכב כבר איבד שליש מערכו, לא נראה לי שיש משפחתתית שמאבדת שליש מערכה בשנתיים (אולי רנו ?)

בדקת את המחירון של משפחתיות נוספות מודל 2010? תבדוק, מצפה לך הפתעה (רק קורולה מתומחרת משמעותית גבוה מעל כולן אבל זה צמיד היה כך...לא שמישהו משלם את המחירון על קורולה). מעבר לכך, לנסר 1.5 בשנת 2010 עלתה למיטב זיכרוני 116K ולכן ירידת של בערך 30% בשנתיים היא אמנם לא נמוכה אבל היא מאפיינת את רוב שוק המשומשות בשנתיים האחרונות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא מכיר את התמהיל ציי רכב ביחס ללקוחות פרטיים, אבל 90% נשמע לי גבוה מדי. אני מהמר על 75% לציי רכב.

בדקת את המחירון של משפחתיות נוספות מודל 2010? תבדוק, מצפה לך הפתעה (רק קורולה מתומחרת משמעותית גבוה מעל כולן אבל זה צמיד היה כך...לא שמישהו משלם את המחירון על קורולה). מעבר לכך, לנסר 1.5 בשנת 2010 עלתה למיטב זיכרוני 116K ולכן ירידת של בערך 30% בשנתיים היא אמנם לא נמוכה אבל היא מאפיינת את רוב שוק המשומשות בשנתיים האחרונות.

כן בדקתי :-)

לא חשוב כמה מכוניות עלו לפני X זמן, כרגע כולן עולות אותו דבר, שזה 120-123K לצורך העיניין. והנה התוצאות :

(מחירון י2 כל המכוניות בגרסה הכי פשוטה ללא תוספות, 1.5/1.6 אוטומט, שנת 2010, עליה לכביש - מאי, 34000 ק"מ (ממוצע ארצי))

1. קורולה כמובן - 93.5

2. אוקטביה 1.2 88

3. I30 יונדאי 85.5

4. מאזדה 3 82

5. פוקוס 81

6-7. פלואנס ואימפרזה - 80.5

8.לנסר 79.5

לנסר מפסידה לכולם (אפילו לסובארו ורנו !), בהפרשים שונים, מול קורולה, אוקטביה ויונדאי הפרש גדול מאוד.

אז זה לא 30% אלא 36%, מול 24% בקורולה ובערך 30% באוקטביה/I30

במילים פשוטות, מי שבחר בלנסר/אימפרזה/פלואנס, עבד חודש שלם, אם לא יותר, בשנתיים אחרונות לחינם :(

פורסם

שלום רב,

בכל מקרה במיוחד שמדובר ברכב שנתון ישן יחסית, לכן ממליץ לבצע בדיקת תצרוכת דלק וכמובן בדיקת רכב לפני קנייה.

מקווה שעזרתי,

פורסם
כן בדקתי :-)

לא חשוב כמה מכוניות עלו לפני X זמן, כרגע כולן עולות אותו דבר, שזה 120-123K לצורך העיניין. והנה התוצאות :

(מחירון י2 כל המכוניות בגרסה הכי פשוטה ללא תוספות, 1.5/1.6 אוטומט, שנת 2010, עליה לכביש - מאי, 34000 ק"מ (ממוצע ארצי))

1. קורולה כמובן - 93.5

2. אוקטביה 1.2 88

3. I30 יונדאי 85.5

4. מאזדה 3 82

5. פוקוס 81

6-7. פלואנס ואימפרזה - 80.5

8.לנסר 79.5

לנסר מפסידה לכולם (אפילו לסובארו ורנו !), בהפרשים שונים, מול קורולה, אוקטביה ויונדאי הפרש גדול מאוד.

אז זה לא 30% אלא 36%, מול 24% בקורולה ובערך 30% באוקטביה/I30

במילים פשוטות, מי שבחר בלנסר/אימפרזה/פלואנס, עבד חודש שלם, אם לא יותר, בשנתיים אחרונות לחינם :(

בטח שזה משנה כמה הרכב עלה כשקנית אותו.

מה ההיגיון להגיד שמי שקנה רכב ב- 2010 איבד X מכספו אם אתה לא מחשב כמה הוא ספציפית השקיע? מה זה משנה כמה עולה היום כזה רכב לצורך חישוב ירידת הערך?

ברשימה שלך יש כמה מכוניות שהיא מתות לקבל משהו קרוב למחירון הנקוב שלהם, נראה אותך מוכר B3 או פלואנס במחיר מחירון. אני לא אומר שלנסר תמכור במחירון בוודאות, אבל קח בחשבון שהפערים כמעט ולא קיימים ת'כלס בשטח. אתה מוכר לפי כוחות השוק ולא לפי המחירון (גם המחירון של הקורולה הזוי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה חברים

הייתי על סף החלטה סופית לרכוש את הרכב, אבל אחרי התייעצות עם חבר שדי מבין ברכבים וכל החברים מתייעצים איתו כבר שנים בקנית רכבים, הוא אמר שעדיף על דגם הלנסר 1500, את היונדאי I30 1600, הוא מכיר אותי ואת הצרכים שלי.

מה אתם אומרים על יונדאי I30 שנתון 2009-2010?

איך הרכב?

אני בעיקר מחפש אמינות, וצריכת דלק לא היסטרית.

הבנתי שזה גם מנוע עם 4 הילוכים, מה זה אומר מבחינת נסיעות קרית שמונה אשדוד מידי פעם ונסיעות חד שבועיות של קרית שמונה חיפה?

איך הרכב באופן כללי? צריכת דלק? אמינות? בעיות נפוצות? אני לא מת על הצורה שלו אבל זה פחות חשוב לי ממה שציינתי.

בתור אחד שהיה מכור ליפניות עד עכשיו, הגיע הזמן להפתח גם קצת לקוריאניות. מי יודע עם הזמן אפתח גם לאירופאיות).

תודה לכם

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אין השוואה בין הלאנסר לI30,

המנוע של הI30 יותר חזק , הרכב בהרבה יותר זריז ( 15 שניות ל100 לעומת 11 ומשהו ביונדאי) , בלנסר יש צורך להדביק את הגז בהרבה יותר במיוחד בעליות וזה פוגע בצריכת הדלק שגם ככה לא משהו.

מבחינת אבזור הלאנסר ערומה - שמו שם הגה מעור וידית הילוכים מעור מלבד זה אין לך כלום, אפילו מערכת לא טובה חסרת יציאות לUSB או AUX אם זה מעניין.

מבחינת רכב, אמינות , צריכת דלק ומנוע אני יכול להמליץ על הI30 מניסיון עם כל המכוניות המשפחתיות ( עובד בחברת ליסינג ).

פורסם

אישית הייתי הולך לכיוון של קטנה חדשה וידנית. תרוויח בבטיחות, בצריכת הדלק, באחריות וכמובן שזה רכב חדש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אישית הייתי הולך לכיוון של קטנה חדשה וידנית. תרוויח בבטיחות,.

מה שאתה אומר קשור לזה שחס וחלילה בזמן ריסוק האוטו פשוט מתקמת ולא נשאר שלם כמו רכב יותר גדול וחזק וגורם זעזוע למי שבפנים ? או שלא הבנתי אותך נכון.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
תודה חברים

הייתי על סף החלטה סופית לרכוש את הרכב, אבל אחרי התייעצות עם חבר שדי מבין ברכבים וכל החברים מתייעצים איתו כבר שנים בקנית רכבים, הוא אמר שעדיף על דגם הלנסר 1500, את היונדאי I30 1600, הוא מכיר אותי ואת הצרכים שלי.

מה אתם אומרים על יונדאי I30 שנתון 2009-2010?

איך הרכב?

אני בעיקר מחפש אמינות, וצריכת דלק לא היסטרית.

הבנתי שזה גם מנוע עם 4 הילוכים, מה זה אומר מבחינת נסיעות קרית שמונה אשדוד מידי פעם ונסיעות חד שבועיות של קרית שמונה חיפה?

איך הרכב באופן כללי? צריכת דלק? אמינות? בעיות נפוצות? אני לא מת על הצורה שלו אבל זה פחות חשוב לי ממה שציינתי.

בתור אחד שהיה מכור ליפניות עד עכשיו, הגיע הזמן להפתח גם קצת לקוריאניות. מי יודע עם הזמן אפתח גם לאירופאיות).

תודה לכם

יש לי נסיון עם 2 כאלה כרכב מהעבודה ובחצי שנה האחרונה גם אחת פרטית ממודל 2009.

מבחינת אמינות, הרכבים מהעבודה שדווקא עברו חיים קשים (כ-60 אלף קילומטרים בשנה) הפגינו אמינות טובה, הרכב הפרטי שלי סבל מנורית ESP OFF שנדלקה פעמיים ופעם אחת מקשיים בהנעה, בטיפול שבוצע ממש בסמוך יידעתי את המוסך על הבעיות והוחלף יוניט ESP וקיבלתי מצבר חדש ע"ח האחריות כמובן.

צריכת הדלק שלי ברכבים מהעבודה עמדה על 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת שרובה בין עירונית, הרכב הפרטי צורך כמעט באותה הכמות אבל בנסיעה מאוד רגועה מחוץ לעיר אפשר להגיע ל-13 ק"מ לליטר, מניסיון.

לגיר יש ארבעה הילוכים ולא למנוע, ארבעת ההילוכים בגיר האוטומטי של ה-I30 דיי קצרים ולכן התאוצה מרגישה דיי זריזה אבל ההילוך הרביעי לדעתי היה צריך להיות ארוך יותר כדי לאפשר שיוט שקט יותר במהירויות גבוהות. אם אתה לא עולה הרבה מעל 110-120 לא תרגיש את זה.

אני מבין שאתה יותר רגיל לסדאן אבל תא המטען בסדר גמור ואני הצלחתי להסתדר איתו עם שלושה ילדים קטנים.

מבחינת איבזור יש מערכת שמע מקורית עם חיבורים לנגנים (USB, AUX) ושליטה מההגה, 6 כריות אויר ובקרת שיוט, באמצע 2009 נוסף גג שמש חשמלי לדגם הבסיסי. הדגמים המאובזרים מוסיפים חישוקי מגנזיום, פנסי ערפל, בקרת שיוט, ריפודים משולבים בעור, משענת יד לנהג, מראות מתקפלות ומעט פלסטיקה כסופה בסביבבת הנהג. אמנם לא חסר שום דבר מהותי בדגם הבסיסי (חוץ מפאקינג משענת יד! אפילו ב-I25 הבסיסית יש!!) אבל יותר נחמד במאובזרים.

אנחנו אוהבים את האוטו והוא עשה כבר 15,000 קילומטרים בחצי שנה אצלנו ובסך הכל מרוצים.

אני אישית חושב שהלאנסר היא יותר מציאה משום שניתן לקבל רכב חדש יותר בסכום נמוך יותר ובניגוד לכמה מהמגיבים אני לא חושב שהיא נופלת בהרבה ממובילות הקבוצה וגם ירידת הערך הזאת בשוק של היום היא משהו דיי סטנדרטי.

בהצלחה ואחלה סופ"ש.

פורסם

עניין הבטיחות מושפע מהרבה גורמים, כמו מועד תכנון הרכב (לא המודל אלא גיל הפלטופרמה עצמה), סוג התאונה, עזרי בטיחות אקטיביים (ESP וכו'), אבזור הבטיחות הפאסיבי (כריות אוויר) וגם גודל ומשקל. אם אני לא טועה, הלאנסר עליה מדובר היא מדור ישן, זו מכונית שתוכננה בתחילת העשור הקודם. נכון שבתאונה חזיתית המשקל משחק תפקיד מאוד גדול אבל בתאונות עצמיות המשקל דווקא עובד נגדך (ג'יפים הם למשל מכוניות לא בטחות יחסית מבחינת תאונה עצמית) שכן בתאונה מעורבת יותר אנרגיה. בכל אופן, במקרה הזה אני מאמין שמכונית חדשה יותר מקבוצת הפולו תספק לו בסך הכל בטיחות טובה יותר. אולי אני טועה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

הלאנסר המדוברת היא מהדגם הנוכחי ומצויידת ב-7 כריות אויר, ESP וזכתה ב-5 כוכבי ריסוק.

אני לא חושב שרכב קטן יותר כמו פולו שגם לא מצויידת בכרית אויר לברך של הנהג (ונעזוב את כריות הוילון שאמורות לתפקד גם ככריות צד) יהיה בטיחותי יותר.

הקליאו כבר דיי מיושנת ונבחנה מזמן, הרבה לפני הלאנסר, הפביה זכתה ל-4 כוכבים בלבד והאיביזה לפי נטקאר לא נבחנה בכלל ומצויידת ב-4 כריות אויר (לא ידוע לי אם כמו בפולו בכריות משולבות).

בנוסף הוא ציין שהוא נוסע כמה פעמים בשבוע מחוץ לעיר מרחקים דיי גדולים ברכב עם כמה נוסעים ומטען ומשפחתית תהיה נוחה יותר בתנאים האלה.

פורסם

אם זה הדור הנוכחי אז אתה צודק. הייתי בטוח שצורה ישנה הייתה עד 2008 או 2009.

• תוכן חדש...