Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שזה נשמע כמו שאלה טיפשית אבל אני לא זוכר באיזה גיל עשיתי את הרישיון נהיגה ועל הרישיון נהיגה שלי זה לא רשום, רשום רק מתי הוצאתי את הרישיון האחרון והיו כבר אחד חדש מאז.

פורסם

איך אתה לא זוכר דבר כזה?

להרבה מאוד אנשים (וגם נשים) זה חרוט בזיכרון.

לדעתי גם בערך זה טוב, לא צריך לדייק.

אם יש לך רישיון בערך 38 שנים, תגיד 40 שנה וזהו (סתם דוגמא).

למרות שזה לא משנה הוותק, יכול ליהיות לך 30 שנה רישיון, ויבוא נהג עם שנתיים רישיון שיש לו הרבה יותר ניסיון במצבים מסוכנים ותגובה נכונה יותר למצב שבוא הוא נמצא.

ואת זה אני רואה על נהגי מוניות שאני נוסע איתם, ואני מדבר על פאן הנוחות, יש כאלה שלא יודעים להחזיק הגה ולא יודעים לשים את הרגל על הגז. (נטו נוחות של הנוסעים, שהרכב לא יתנדנד ולא יהיו בלימות\האצות חזקות).

לי עוד לא עברה שנה מאז שהוצאתי רישיון ואני שם דגש על הדברים האלה כאשר הורים\אנשים מבוגרים עולים איתי לרכב. (ובאמת זה מורגש וקריטי כאשר הרכב מלא במבוגרים וחלקם רדומים).

פורסם

ניר עשה מזה סלט שלם :-P

אני זוכר חודש בדיוק אחרי שהייתי בן 17 ולקח לי 3 שבועות של לימודים אינטנסיביים, הדהמתי מלא אנשים.

קשה לשכוח מתי הוצאת רישיון :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בצד האחורי של הרשיון ליד כל דרגת רשיון שיש לך (b,c1 וכו') רשומה השנה שבה הוצאת רשיון לדרגה הזאת.

+1

ברשיונות החדשים (שאני משערת שזה מה שיש לפותח השרשור) השנה מופיעה מאחור כמו שנכתב,

ליד סוג הרשיון.

יש רשיונות שמשרד הרישוי הנפיק שבהם לא מופיעה השנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בצד האחורי של הרשיון ליד כל דרגת רשיון שיש לך (b,c1 וכו') רשומה השנה שבה הוצאת רשיון לדרגה הזאת.

זאת התשובה במקרה שלי

תודה

• 8 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...