Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ל 80% בין עירוני.

רכב שלא יהיה קטן מידי ונראה מצועצע אלא כמה שיותר רכב.

בנתיים הסתכלתי על רכבים כמו ניסאן אלמרה ומיצובישי לנסר קלאסיק.

התקציב עומד על 22 אלף מקסימום! כמובן מומלץ כמה שפחות.

שמתי לב על פורד מונדאו, ממש זולה, ונראת מכובד מאוד, החששות היחידות שלי זה התיקונים, היא בעייתית? לא מומלצת?

פורסם

היי

המונדאו לא באותה הקטגוריה והיא בעלת מנוע 2 ליטר לעומת ה 1.6 או 1.8 בניסן ומיצובישי.

המונדאו יותר גדולה וכבדה וצריכת הדלק שלה יותר גדולה באופן משמעותי, אך מאוד מרווחת עם תא מטען גדול.

לא מכיר מבחינת תיקונים.

לי יש ניסיון גם עם הניסן אלמרה וגם עם המיצובישי.

לדעתי ללנסר נגרם עוול ומדובר במכונית מצויינת ואמינה. פרט לצריכת דלק של 1/10 (כמו פוקוס ומאזדה 3 ) לא זכורים לי חסרונות מובהקים בשנה וחצי ו 50K שנהגתי בה. קצת כבדה אך אמינה ונותנת תמורה לשקל.

היתה לי אלמרה 1.8 והיא הייתה מעולה. צריכת דלק של 1/12 . רכב זריז מאוד וגם אמין ופשוט.

אם אתה באיזור המונדאו אז אתה צריך לחפש מתחרות באיזור הונדה אקורד/טויוטה אוונסיס/סיטרואן C5 ופיג'ו 405

אם אתה בכיוון האלמרה אז זה כל ה 1.6 משפחתומטיות - גם פוקוס מעולה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אם אתה מעוניין במכוניות "מנהלים" בתקציב שלך, ממליץ לך להסתכל על כאלה שהמחירון שלהן אפילו 35K.

המצב בקנטים מבחינת השוק שלהן והן צורכות המון דלק, דבר שמתבטא בסחירות *אפס* בימינו. תנסה להציע 22K ואולי תגלה שאנשים יסכימו.

פורסם

אממ איזה רכבי מנהלים נחשבים מהאמינים ביותר?

מונדאו נחשבת אמינה או שלא כל כך? חשוב לי יותר התיקונים מאשר צריכת הדלק כי אין הפרש משמעותי מאוד בין הצריכה במיצובישי לנסר קלאסיק ומונדאו, שתיהן זללניות.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום, תראה מחלות אופייניות וכו'.

בכל מקרה זה רכב עם סחירות על הפרצוף, במקרה שלך אתה יכול להרשות לעצמך להיות חוצפן.

הרבה דגמים של המונדיאו היו בליסינג, זה מוריד את המחיר חזק למטה והתקציב שלך באמת יכול לרכוש לך משהו חביב.

תיקונים בכל מקרה יהיו יקרים יותר מהמיצובישי! החלקים של מכוניות גדולות תמיד יקרים יותר וזאת הסיבה שהסחירות שלהן הולכת ונהיית גרועה יותר עם הגיל.

פורסם

המונדיאו נחשב לרכב עם אמינות בינונית

ועוד דבר הוא גם די נדיר על הכביש ועקב כך גם נדיר בפירוקים שזה חסרון גדול בשבילך.

אני הייתי מתרחק ממנו למרות המחיר הזול.

חוץ מזה אתה קונה אותו בזול אבל לא בטוח שתצליח למכור בעוד כמה שנים.

ממליץ לך לחפש פיג'ו 406 -רכב לא מוערך בארץ ללא שום סיבה.

הוא מאוד מרווח ומפנק עם אמינות לא רעה בכלל ומחיר זול.

פורסם

כל רכב אפשר למכור, חבל לומר לאנשים שהם לא יוכלו למכור אותו הלאה.

סה"כ אם הרכב עולה עכשיו 35K והוא קונה ב-22K (הנחה של 13K) אז בעוד 3-4 שנים, כשהוא יעלה 15K, כל מחיר שהוא יקבל מעל 2000 ש"ח יהיה רווח...ואני די בטוח שיהיה אפשר למכור רכב מנהלים בן 10-11 במחיר של 5000 ש"ח בערך, די בקלות אפילו.

פורסם
כל רכב אפשר למכור, חבל לומר לאנשים שהם לא יוכלו למכור אותו הלאה.

סה"כ אם הרכב עולה עכשיו 35K והוא קונה ב-22K (הנחה של 13K) אז בעוד 3-4 שנים, כשהוא יעלה 15K, כל מחיר שהוא יקבל מעל 2000 ש"ח יהיה רווח...ואני די בטוח שיהיה אפשר למכור רכב מנהלים בן 10-11 במחיר של 5000 ש"ח בערך, די בקלות אפילו.

אני מסכים איתך ד"ר סובארו אבל תסכים איתי ש 5000 ש"ח זה יותר קרוב ל"לזרוק" מאשר ל"למכור" .

מבחינת פותח השרשור ברור שהלנסר או האלמרה יהיו עסקה טובה בהרבה מרכב מנהלים כלשהו וגם ישמרו על ערכן באופן יחסי.

פורסם

תודה על התגובות.

אכן יש מונדאו זולים משמעותית מהמחירון כ 15K פחות, אבל אני חושב שאני לא אלך על זה כי בסוף זה יעלה לי ביוקר.

• תוכן חדש...