Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק בעצמך אני לא מבין , אתה מגיע לסוכנות אומר להם שלום אני מעוניין עכשיו לקנות מוצר שלכם , אה דרך אגב הוא בשווי 120 אלף שקל , לפני שאני שם את המחיר הסימלי הזה אני אשמח לדעת משהו אחד 1- מצמדים כפולים 2- מספר שילדה של הרכב שימכר לי הרי חתול בשק לא עולה 120 אלף שקל נכון ? .

קח את המספר שילדה ושלח מייל לסיאט הראשי , שאל אותם אם לרכב הזה יש כפל מצמדים או לא.

אני לא מבין אתכם , אתם קונים מוצר בעשרות אלפי שקלים ואתם מתביישים לדרוש , זה לא מתאים לנו . אנחנו ישראלים הדבר האחרון שיש בנו זה ביישנות .

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצמדים כפולים יש בכל הרכבים.

השאלה אם אלו המצמדים הישנים שהיו איתם לא מעט תקלות,

או החדשים שאמורים להיות יותר עמידים.

מספר שלדה לא נותנים לך בהזמנה, אלא רק אחרי ששילמת את כל הכסף,

והרכב שהקצו לך כבר עבר רישוי ונרשם על שמך.

פורסם
מצמדים כפולים יש בכל הרכבים.

השאלה אם אלו המצמדים הישנים שהיו איתם לא מעט תקלות,

או החדשים שאמורים להיות יותר עמידים.

מספר שלדה לא נותנים לך בהזמנה, אלא רק אחרי ששילמת את כל הכסף,

והרכב שהקצו לך כבר עבר רישוי ונרשם על שמך.

כבר בהזמנה המערכת מקצה לך מספר שלדה כי לכל רכב חדש במערכת ההזמנות מוצמד מספר שלדה בהנחה שלא שונה צבע או דגם זה המספר שלדה שתקבל בסוף.

רק שבהזמנה אתה לא תראה את זה אבל סוכן המכירות כן רואה שלדה במחשב במעמד ההזמנה.

פורסם

יותר קל , תשאל את הסוכנות באיזה תאריך הגיע הרכב לארץ שעומד להיות שלך , ותשאל את סיאט העולמי אם הסיאט לאון בלה בלה בלה בתאריך X הם בעליי המצמדים החדשים או לא

אני אישית הייתי מעלה את הבעיה מול סיאט העולמית ומציין להם שהיבואן בארץ לא מוכן למסור לך את המידע הנ"ל או להתחייב לך שהם המצמדים החדשים המדוברים . הנימוס של הזרים הרבה יותר גבוה מהנימוס של הישראלים :-(

פורסם
יותר קל , תשאל את הסוכנות באיזה תאריך הגיע הרכב לארץ שעומד להיות שלך , ותשאל את סיאט העולמי אם הסיאט לאון בלה בלה בלה בתאריך X הם בעליי המצמדים החדשים או לא

אני אישית הייתי מעלה את הבעיה מול סיאט העולמית ומציין להם שהיבואן בארץ לא מוכן למסור לך את המידע הנ"ל או להתחייב לך שהם המצמדים החדשים המדוברים . הנימוס של הזרים הרבה יותר גבוה מהנימוס של הישראלים :-(

לא מספיק לשאול , לקבל מסמך חתום על כך מהחברה !

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

החלפת המצמדים זה לא RECALL?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש דרך לברר לפני קבלת הרכב,

שהוא אכן מייצור מאוחר ועם המצמדים החדשים?

סוכני המכירות יכולים לדעת דבר כזה?

נראה לכם אפשרי להתנות את ההזמנה בהתחייבות כזאת?

אני לא הייתי סומך בעיניים עצומות על סוכני מכירות ולא משנה של איזה חברה. אם זה כל כך מפריע לך, תחכה כמה חודשים כדי להיות בטוח שהכל זה מלאים חדשים, אבל בסופו של דבר זה לא שכל הגירים הישנים סבלו מהבעיה הזאת - חלקם כן וחלקם לא. במקרה הכי גרוע יעשו לך עידכון תוכנה והחלפת מצמדים ובמקרה הטוב תהנה מאחריות ממושכת וראש שקט לחמש שנים. ככה או ככה אתה לא מפסיד כלום ומרוויח את ההנחה הגדולה.

פורסם

למה מכל דבר כאן ניכנסים להיסטריה, יש לי את הDSG הישן (מודל 2010) ואין שום בעיה, איפה שהתגלתה, כבר אמרו לך. תקנה ותהנה. עזוב אוטו, תמיד אפשר לתקן, העיקר שאתה תהיה בריא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אל תיסחף, אין שום היסטריה :wink:.

פשוט לכל מי שאני מכיר עם הגיר הזה

היתה בעיה, והוחלפו מצמדים.

מכיוון שעושה רושם שנמצא פיתרון, אני

מנסה להימנע מהבעיה מראש.

פורסם

בראש ובראשונה הייתי נמנע מלהקשיב לאיש המכירות...

מעבר לזאת - חבר'ה קצת אסרטיביות -

תתנה את רכישת הרכב במסמך חתום עם תאריך ייצור הרכב עפ"י מספר שלדה.

אם תהיה מספיק אסרטיבי לא תקבל תשובה שלילית.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בכתבה שיצאה בנושא בינואר, צויין שהרכבים שמגיעים לארץ כוללים כבר את הגרסה החדשה. ראו בפסקה האחרונה בכתבה.

זה נכון אבל אם היו ליבואן רכבים בארץ עוד מלפני כן,

הוא לא יזרוק אותם לזבל, ומי שיזמין יקבל קודם כל אותם.

פורסם

הגיוני,אבל אני לא מבין מה החשש,לא חייב שיהיו בעיות עם המצמדים הישנים,וגם אם כן ,יש אחריות מספיק גדולה,וגם במידה והוחלפו אין שום ירידת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...