Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתי שאלות (שאולי נובעות מבורות):

1. אם קונים רכב שברשיונו כתוב מודל 2012 הוא לא יוצר ב-2012? א"כ אני לא מבין כ"כ את הבעייה.

2. לפותח השרשור, במבצע הספציפי הזה על הלאון קיבלת גם מערכת מולטימדיה כלולה במחיר?

פורסם
שתי שאלות (שאולי נובעות מבורות):

1. אם קונים רכב שברשיונו כתוב מודל 2012 הוא לא יוצר ב-2012? א"כ אני לא מבין כ"כ את הבעייה.

2. לפותח השרשור, במבצע הספציפי הזה על הלאון קיבלת גם מערכת מולטימדיה כלולה במחיר?

1. אין קשר בין שנת המודל בארץ לשנת ייצור הרכב.

מותר ליבואן להחזיק רכב עד שנה מהיום שהוא הגיע לארץ בלי לעשות לו רישוי.

לכן, יכול להיות שרכב שאתה קונה היום הגיע לארץ לפני שנה ויוצר עוד קודם לכן.

2. לי אמרו שבמבצע הנוכחי אין הטבות נוספות, ולא הציעו לי את מערכת המולטימדיה במתנה.

פורסם

1. תודה, לא ידעתי. אז איך מבררים את תאריך הייצור?

2. אז רק שתדע, ה'מבצע' הנוכחי הוא לא כזה מבצע - עד כה הוצעה הלאון dsg עם מערכת מולטימדיה הכוללת מצלמת רוורס ו-gps ועם קצת מיקוח גם חיישני רוורס ואפילו מקלט tv ב-130000.

פורסם
1. 2. אז רק שתדע, ה'מבצע' הנוכחי הוא לא כזה מבצע - עד כה הוצעה הלאון dsg עם מערכת מולטימדיה הכוללת מצלמת רוורס ו-gps ועם קצת מיקוח גם חיישני רוורס ואפילו מקלט tv ב-130000.

זה נכון, אם כל הדברים הללו מעניינים אותך כלקוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
1. תודה, לא ידעתי. אז איך מבררים את תאריך הייצור?

2. אז רק שתדע, ה'מבצע' הנוכחי הוא לא כזה מבצע - עד כה הוצעה הלאון dsg עם מערכת מולטימדיה הכוללת מצלמת רוורס ו-gps ועם קצת מיקוח גם חיישני רוורס ואפילו מקלט tv ב-130000.

כן אני יודע את זה, אבל בכל מקרה

מעדיף את המערכת המקורית.

פורסם
פשוט תבדוק את תאריך הייצור הראשון עם המצמדים המשופרים

ואז תבדוק את תאריך ייצור הרכב שמוטבע על השלדה.

זה כנראה מה שאצטרך לעשות.

איך אפשר לדעת את תאריך הייצור

הראשון עם המצמדים המשופרים?

פורסם

אבל בכל זאת מקבלים רכב שבארץ פחות משנה וייוצר לא הרבה לפני, נכון? הרי כל רכב חדש חייב להיות פחות משנה מאז שהוא הגיע לארץ. אם כל זה נכון, אז יש סיכוי גדול שהמצמדים בו משופרים.

בכל מקרה, איך לברר מתי התחילו להרכיב ברכבים את המצמדים החדשים? הבנתי שעכשיו יש פחות בעיות עם זה עקב אחריות ארוכה ותיקונים, אבל בכל זאת, לא יזיק לבדוק את העניין לפני, אם ישנה אפשרות.

פורסם
זה כנראה מה שאצטרך לעשות.

איך אפשר לדעת את תאריך הייצור

הראשון עם המצמדים המשופרים?

את תאריך הייצור תצטרך לחפש באינטרנט.

Bimmer

פורסם

אם אני יודע שהרכב הגיע לארץ לפני

שישה וחצי חודשים, מה אני יכול להסיק

לגבי הימצאות או אי הימצאות המצמדים החדשים בו?

• תוכן חדש...