Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו- איביזה חדשה 2011

הנזק- תראו בתמונות. מדובר בנזק קוסמטי בלבד אך מכוער מאוד. זה קרה ביציאה מחניה.

מיקום- באר שבע

אני מפעיל את הביטוח גם עבור הרכב הנפגע וגם עבורי. השאלה היא היכן לתקן? האם יש העדפה למוסך הסדר/מוסך שאינו בהסדר ? הבנתי שמוסכי ההסדר רואים את טובת חברות הביטוח לנגד עינהם ולא את טובתי, בניגוד למוסכים שאינם בהסדר. הבעיה היא שאת זה אמר לי מישהו ממוסך שאינו בהסדר. :-D

אני לא מוטרד מלהוסיף עוד כמה מאות שקלים במידה וזה אכן שווה את זה.

מכיוון שהרכב חדש האם יש יתרון בלבצע את התיקון במוסך מורשה יבואן? ההגיון שלי אומר שכן אבל שוק הרכב הוא שוק לא הגיוני. קפצתי אליהם היום (מוסך מימד בבאר שבע), הראתי להם את הנזק אבל משהו שם גרם לי חוסר נוחות שאני לא יודע להסביר אותו. הבחור טען שהוא יכול להתחייב לי שיחליפו לי את הדלת כולה. נשמע לי קצת תמוה מאחר והשמאי הוא זה שקובע, אבל שיהיה. כאמור, השוק הזה כאמור לא הגיוני ומפוצץ קומבינות. האם זה בכלל מומלץ במקרה שלי להחליף את הדלת בשלמותה בהנחה וניתן לעשות זאת?

אז מה לעשות? הסדר/לא הסדר/מוסך היבואן? מישהו יודע להמליץ על מוסך פחחות טוב בבאר שבע? והאם יש למישהו נסיון עם מוסך "מימד" בב"ש?. הוא מורשה יבואן של פולקסווגן. הבנתי שיש שלושה מוסכי יבואן בב"ש אבל אני לא מכיר אותם ולא יזיק לדעת עליהם גם לצורך טיפולים שוטפים.

תודה!

" אישה חונה, אישה הורסת"

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד סיאט נפגעה בתאונה מוזרה? :shock:

אני דווקא הייתי הולך על האופציה של החלפת הדלת, לא תיקון.

חצי קילו חומר פחחות קשה להסביר, דלת חדשה עם חשבונית מצ'מפיון ותמונה לפני+אחרי הרבה יותר קל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הפגיעה אינה משמעותית.

לדעתי כדאי ללכת למוסך שמציע לתקן את הדלת ללא החלפתה.

במרבית המקרים, לא ניתן להגיע להתאמה מושלמת של מנגנון פתיחת הדלת ומיקומה כפי שהרכב הגיע במרכב המקורי.

מכיוון שמדובר בפגיעה קלה מאוד (להערכתי כ-4% ירידת ערך שעיקרם בשל הצורך בצביעה), הייתי מסתפק בצילום לפני התיקון שיוכיח לקונה עתידי שאין מדובר בתאונה משמעותית.

בהתחשב בכך שמדובר ברכב חדש ובעל מחירון גבוה, הפיצוי שיתקבל מהביטוח יכסה את ירידת הערך המסחרית שיספוג הרכב בעת מכירתו בעוד כמה שנים.

פורסם

אם תרצה אוכל להמליץ לך על פחח מעולה בבאר שבע, אינני יודע אם הוא "מוסך הסדר" או לא, אבל בניגוד לרוב המקומות הבעלים הוא זה שמטפל ברכבים.

הכלל אומר שמוסך הסדר עובד בקבלנות עם חברת הביטוח הם הלקוחות שלו ולא אתה, הנאמנות (לפרנסה) במקרה זה יכולה לגבור על המקצועיות.

חברות הביטוח מנסות לפתות לקוחות להגיע למוסך הסדר באמצעות השתתפות עצמית מופחתת, אבל אתה יודע מה אומרים על מתנות בחינם..

ו 1+ לג'וני מעלי, חשוב לצלם ולשמור הכל להזיק זה בטוח לא יזיק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

תבדוק עם הסוכן לפעמים מוסכי ההסדר של חברות הביטוח הם גם מוסכי היבואן

וזה פותר לך את הבעיה והחששות

פורסם

ביציאה מחניה? איך בדיוק דופקים דלת בצורה שכזאת ביציאה מחניה? סתם מסקרן לדעת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממש לא בעיה.

יצא לי מקרה דומה לפני 11שנה בערך (קצת אחרי שקיבלתי את הרשיון).

סה"כ ירדתי להזיז לאחי את האוטו כי הוא חסם מישהו אחר.

אז תוך כדי שאני חוזר רברס (AUDI A6 2002 - רכב אוניה לכל הדעות) שמתי לב ששברתי הגה ימינה קצת יותר מדי,ושהאודי נוסעת אחורה,גם פיאסטה שהייתה לימינה "מצטרפת לנסיעה" :lol:

חתיכת שקע יצרתי לה בדלת הנהג :) בסוף מן הסתם הצטערתי בפני השכן ותיקנו את שני הרכבים (באודי עלות אפסית,בפיאסטה כמעט כל המחירון :oops:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדעתי כדאי לנסות לסדר לבד תפרק את הדיפון של הדלת ותדפוק את המכה החוצה עם פטיש גומי או עם קרש עץ בלי לעוות את הפך ואחרכך תוריד את השריטות עם פוליש לשריטות (לי יש של טרטל ווקס עובד מצויין) הדלת אולי לא תראה מושלם

(לפי דעתי הקו הזה של העיצוב לא יחזור לקדמותו לעולם ) אבל רק אתה תדע שזה היה שם ..

לדעתי זאת האופציה העדיפה מפחחות וצביעה מחדש או מלהתעסק בקניית דלת ..

פורסם

המלצה אישית שלי! החלפה של הדלת בחדשה,לא שווה להתעסק בתיקונים כי מניסיון שלי עם הרכב הקודם זה עדיף. במקרה שלי השמאי קבע 5% ירידת ערך (אבל זה כי את הקדמית החליפו ואת האחורית שנפגעה בצורה פחות משמעותית-תיקנו וצבעו)

פורסם

מימד הם מורשה של סקודה, לא זכרתי שהם מטפלים גם באיביזות.

נדמה לי שהחלפת דלת תבוצע אצל פחח, ולא אצל מוסך מורשה.

ממול למימד יש לך את ריטס ולידם את מירו ממוסך מירו. בדוק מולם.

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בקלות. חניתי מאחורי רכב. ביציאה, הצד הימני שלי השתפשף כנגד הפינה השמאלית האחורית של הרכב שמולי.

לדעתי כדאי לנסות לסדר לבד תפרק את הדיפון של הדלת ותדפוק את המכה החוצה עם פטיש גומי או עם קרש עץ בלי לעוות את הפך ואחרכך תוריד את השריטות עם פוליש לשריטות (לי יש של טרטל ווקס עובד מצויין) הדלת אולי לא תראה מושלם

(לפי דעתי הקו הזה של העיצוב לא יחזור לקדמותו לעולם ) אבל רק אתה תדע שזה היה שם ..

לדעתי זאת האופציה העדיפה מפחחות וצביעה מחדש או מלהתעסק בקניית דלת ..

אני מעדיף שאיש מקצוע יעשה את זה. זה בטח יהיה יותר יפה.

מימד הם מורשה של סקודה, לא זכרתי שהם מטפלים גם באיביזות.

נדמה לי שהחלפת דלת תבוצע אצל פחח, ולא אצל מוסך מורשה.

ממול למימד יש לך את ריטס ולידם את מירו ממוסך מירו. בדוק מולם.

בהצלחה.

ריטס או מירו הם מורשה של סיאט? ועכשיו שאתה מעלה את זה, באמת הם של סקודה. הם יכולים להזמין חלקים של סיאט? איך זה עובד? סליחה על הבורות...

איפה יש מורשה של סיאט אם כך? אחד שאולי אתה יכול להמליץ עליו.

פורסם

חברים אני מזה מצטער אבל הרבה פה מדברים שטויות זאתי ההודעה הראשונה שלי אני צבעי/פחח רכב

אחי קח את הרכב למוסך תעשה תיקון לשתי הדלתות זה בערך 1000 1200 שקל ופוליש לכנף האחורי ככה תחסוך לך שמאי השתתפות עצמית וכאבי ראש ולמי שחושב שהשמאי פרייאר אז שמאי בחיים לא יתן החלפה על מכה כזאת בדלת גם אם תתחנן אליו.

אני מצטער אם פגעתי במישהו פשוט לא יפה להטעות את הבחור וזהו מקווה שעזרתי לך ואם תרצה לשאול עוד שאלות אני אשמח לעזור

• תוכן חדש...