Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי אני לא מדבר סתם אני עובד בזה עם הכנף האחורית 1600 שקל אני מתחייב על המחיר ואם אתה רוצה אחי אני מאזור קריית גת אתה יכול לקפוץ בשמחה וגם להתקשר

רפאל :0502023323

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

אתה כבר מהתחום אז יש לי שאלה.

מה עושים פה?

מחליפים כנף, פגוש כנפון....או מתקנים.

מה עלות התיקון

הרכב שנת 2005

תודה

פלג_

פורסם

זה תלוי בך הכל ניתן לתקן אני עובד עם רכבים אבל כרגע אני כבר 4 חודשים עם משאיות ואוטבוסים והחלקים שם יקרים מאוד זאת אומרת שאם יש תאונה פרטית ללא שמאי אני מתקן דברים שכמעט ולא ניתנים לתיקון כדי לחסוך עלויות לנהג במקרה שלך אם זה ללא שמאי זה המחיר למה שראיתי בתמונה המחירים הם אך ורק לחלקים שמוצגים בפגיעה

מגן -1400 תיקון צד ימין עם טישטוש

כנף -500

מגן כנף -200

פנס- מחיר עלות משומש/חדש

סה"כ לפני מע"מ 2100

ולפני העלות של הפנס

פורסם
חברים אני מזה מצטער אבל הרבה פה מדברים שטויות זאתי ההודעה הראשונה שלי אני צבעי/פחח רכב

אחי קח את הרכב למוסך תעשה תיקון לשתי הדלתות זה בערך 1000 1200 שקל ופוליש לכנף האחורי ככה תחסוך לך שמאי השתתפות עצמית וכאבי ראש ולמי שחושב שהשמאי פרייאר אז שמאי בחיים לא יתן החלפה על מכה כזאת בדלת גם אם תתחנן אליו.

אני מצטער אם פגעתי במישהו פשוט לא יפה להטעות את הבחור וזהו מקווה שעזרתי לך ואם תרצה לשאול עוד שאלות אני אשמח לעזור

אני גם כך משלם השתתפות עצמית עבור הרכב הנפגע.

המחיר שנתת לא קצת נמוך? לי נאמר שזה יותר לכיון ה- 5,000. ובמוסך אמרו שלא תהיה בעיה לאשר החלפת דלת.

פורסם

קרה לי רק השבוע דבר דומה עם הלנסר שלי.

לא בזבזתי זמן יקר והרכב נלקח למוסך הסדר "תמורת" רכב חלופי. באו אלי עם הרכב החלופי ולקחו את הלנסר.

החליפו את הפגוש הקדמי ואת הפנס הראשי ושלום עם ישראל.

בתמונות של הרכב של פותח השירשור יש נזק לשתי הדלתות ולכנף האחורית. זה בטח יותר מנקודת האיזון של תיקון עצמי וחסכון של "העדר תביעות". לכן אני ממליץ לתת לחברת הביטוח את הטיפול. נדמה לי גם שברכב חדש חובה להחליף לחלק חדש (לא בטוח לגמרי...)

IMG_0710.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בחזרה אל פותח השרשור,

מוסך ריטס הוא מוסך מורשה יבואן של סיאט ופולקווסגן ואאודי.

אני הייתי פונה אליהם.

מאחורה שם, לידם, יש את מוסך מירו - בזמנו הוא פתר לנו דפיקה באיביזה אחת - העבודה היתה טובה.

אני בעד הפעלת הביטוח והחלפת הדלת הראשונה. הדלת השניה נפגעה בעיקר בידית אולי אפשר להחליף רק אותה, ולטשטש את סימני השפשוף. חשבתי שיש רק דפיקה קטנה בדלת.

נדמה לי שיש מרכז פחחות של VAG בעמק שרה, תבדוק גם את זה.

שיהיה רק טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אל תחליף את הדלת המכה היא לא רצינית בכלל,

תקן את הדלת אצל פחח רציני ומקצועי והוא יוציא לך 95% מהמכה החוצה.

שתבין אם תחליף דלת יתחילו הבעיות חשמל , חלון לא יושב במקום, חדירת מים ואפילו דלת שלא תסגר טוב וצביעת הדלת מבפנים לא תיראה טוב.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

בני שלום,

אני אשמח לדעת איך ומדוע עברת ללאנסר, ואיך היא בהשוואה למכוניות הקודמות שהיו בבעלותך.

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אני גם כך משלם השתתפות עצמית עבור הרכב הנפגע.

המחיר שנתת לא קצת נמוך? לי נאמר שזה יותר לכיון ה- 5,000. ובמוסך אמרו שלא תהיה בעיה לאשר החלפת דלת.

5000 שקל על מה!! כמו שאמר הבחור שמעליי החלפת דלת זה מאוד בעייתי הדלת איך שהיא קיבלה מכה חיצונית היא לא זזה לשום מקום הכיוון שלה ישר הכל יפה ברגע שמפרקים דלת ומביאים חדשה ובמיוחד בגלל שהצבע דו שכבתי לפעמים לפנים הדלת חסר לכה וזה מכוער וגם יכול להתקלף חוץ מזה שכל החשמל שם הוא מאוד מסובך ולפעמים חותכים חוטים כדי לחסוך זמן בהוצאת כל התקע חוץ מזה שמפרקים את הריפוד של הדלת וגם שם יש פדיחות אם נשבר קליפס ואין אז עושים קומבינה בקיצור אחי תחשוב פעמיים

5000 שקל אולי אתה מתכוון לדוח שמאי אם זה החלפה של הדלת זה גם יותר דלת כזאת חדשה רק הדלת עולה 3000 4000 שקל מה עם פחחות צבע שתי דלתות דוח שמאי אתה תגיע לפחות ל8 9 אלף

תיקון פרטי נתתי לך את המחיר וזה המחיר אחי לתיקון

אני מקווה שתהיה חכם אחי ותעשה את ההחלטה הנכונה!!

פורסם
בני שלום,

אני אשמח לדעת איך ומדוע עברת ללאנסר, ואיך היא בהשוואה למכוניות הקודמות שהיו בבעלותך.

תודה.

עברתי ללנסר בגלל הנכדה ובגלל בת הזוג...

שיניתי קונצפט כי לפניה היו לי שלוש קורדובות ברצף. הקורדובות היו ידניות והאחרונה שבהן משנת 2007 1.4 ידנית, 100 כ"ס היתה אחת הטובות שהיו לי. הקורדובה זה רכב כל כך שימושי והגיוני שפשוט היה לי קשה להפרד ממנו והיא כיום, אחרי 140000 ק"מ, אצל הבת שלי וגם לה קשה להפרד מהרכב האמין והחסכוני הזה.(לצד המזדה 5 שיש להם..+ שלושה ילדים)

אבל מה לעשות והבת והנכדים גרים רחוק וחשתי שאני זקוק לרכב גדול יותר, מותאם יותר לשני ילדים ולצערי אוטומטי כדי בת הזוג שלי (פיאסטה 2010) תוכל להחליף אותי בנסיעות הליליות חזרה הביתה.

עשיתי מבחנים לכמה כלי רכב והגעתי למסקנה שהלנסר מדגם הליסינג (1.4 109 כ"ס) הכי מתאים לי. הרכב נח, פשוט, לוח מחוונים חף מקישקושים, הגיר ה"מיושן" עושה את העבודה טוב יותר מהרציף בדגם החזק יותר, איזופיקס, שבע כריות, שקט בפנים, בגאז' גדול ומה לא...

עשינו יחד כבר כ 70000 ק"מ בלי אף תקלה, לא מחלות ילדות, נאדה. השירות של "אוטו-רן" ברעננה טוב מאד (ופונקתי קודם על ידי שירות מצויין של גגג עבור הקורדובה). בקיצור, רכב מעולה. לא לחובבי הפירפורים והפתיחות למיניהם אלא כלי שעושה את העבודה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא בזבזתי זמן יקר והרכב נלקח למוסך הסדר "תמורת" רכב חלופי. באו אלי עם הרכב החלופי ולקחו את הלנסר.

החליפו את הפגוש הקדמי ואת הפנס הראשי ושלום עם ישראל.

בתמונות של הרכב של פותח השירשור יש נזק לשתי הדלתות ולכנף האחורית. זה בטח יותר מנקודת האיזון של תיקון עצמי וחסכון של "העדר תביעות". לכן אני ממליץ לתת לחברת הביטוח את הטיפול. נדמה לי גם שברכב חדש חובה להחליף לחלק חדש (לא בטוח לגמרי...)

החליפו לך את המגן??

במגן חדש??

• תוכן חדש...