Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים

אתמול רכשתי סיטרואן קסרה HDIאוטומת 2004 200000 קילומטר. תיצרוכת דלק שבדקתי

הרכב אוכל 1 ל 12 משולב. לדעתי זה לא הגיוני...כמו כן לדעתי

נועל ממיר בגיר האוטומת לא נועל כי במהירות של 100 קמש

שאני עוזב את הגז הטורים יורדים ל1000 סלד. חוץ מיזה

הגיר מתפקד מעולה

1 האם בעייה מסוג זה יכולה לגרום לתיצרוכת דלק גבוה?

2 אחד לכמה הרכב שלי אמור לצרוך בסולר?

3 אם יש בעייה בנועל של הממיר מה יכולה להיות הבעייה

ומה עילות התיקון והמלצה על מוסך אמין טוב וסביר במחיר

פורסם

גם אני נסעתי בקסרה hdi אוטומטי ולא הבנתי למה בעזיבת הגז במהירות שיוט הטורים צונחים ל1000 ובקסרה ידנית שלי לא

פורסם
גם אני נסעתי בקסרה hdi אוטומטי ולא הבנתי למה בעזיבת הגז במהירות שיוט הטורים צונחים ל1000 ובקסרה ידנית שלי לא

מה תיצרוכת הדלק בקברה שלך האוטומתית?

פורסם

רכשת את הרכב רק אתמול, מתי הספקת לבדוק צריכת דלק? על פני כמה קילומטרים נעשתה הבדיקה? האם הרוב היה בשטח עירוני?

וכן, לפי מה שאתה מתאר ממיר מומנט לא ננעל, ויש לזה קשר ישיר לצריכת דלק. מה סל"ד המנוע בנסיעה במהירות 100 קמ"ש?

אגב, יונט אור בלם לא תקינה יכולה גם לגרום לחוסר ניעלה של ממיר מומנט, בהנחה וזה פועל כמו בגירסת בנזין.

פורסם
רכשת את הרכב רק אתמול, מתי הספקת לבדוק צריכת דלק? על פני כמה קילומטרים נעשתה הבדיקה? האם הרוב היה בשטח עירוני?

וכן, לפי מה שאתה מתאר ממיר מומנט לא ננעל, ויש לזה קשר ישיר לצריכת דלק. מה סל"ד המנוע בנסיעה במהירות 100 קמ"ש?

אגב, יונט אור בלם לא תקינה יכולה גם לגרום לחוסר ניעלה של ממיר מומנט, בהנחה וזה פועל כמו בגירסת בנזין.

ידידי. תדלקתי פול סולר עד שנישפך. נסעתי 250 קילומטר. תידלקתי שוב פול. כמות הקילומטר שעשיתי לחלק לכמות ליטר שניכנס תוצאה הייתה 1ל12 בערך...

אם אני מנתק את החוטים בשקע של מתג אור בלם זה יתן לי אינדיקציה אם המתג דפוק? (בהנחה שבמאה קמ״ש כשאני עוזב את הגז המנוע ישמור על הטורים ולא ירד ל1000סל״ד כמו שקורה במצב הנוכחי)או שהמתג הוא נורמלי קרלוס כלומר ברגע שלא לוחצים על הבלם יש מגע קבוע( אני מקווה שאני ברור... או במצב ההפוך לגשר עם חוט ...

פורסם

חד משמעית ממיר מומנט לא נינעל.

קודם כל לבדוק מתג בלם, ואם לא פותר, לתקן את התקלה. ללא נעילת הממיר הגיר מתחמם מאוד בנסיעה, וחייו מתקצרים.

פורסם
אבל העברות הילוכים רכות כמו בגיר יפני :-)

כן, בטח גם אין טלטול ומשחק סל"ד משונה בבלימה..

ולגלית מאיר - אני התכוונתי בשאלה שלי לסל"ד בשיוט עם רגל על הגז ב 100 קמ"ש. כשממיר לא נעול הסל"ד יהיה גבוה בכ 500 סל"ד מהסל"ד התקין. זה יכול לתת אידיקציה נוספת.

לדעתי סל"ד תקין ב 100 קמ"ש ברכב זה צריך להיות סביב 2200. יכול להיות שאני קצת טועה כאן.

פורסם
כן, בטח גם אין טלטול ומשחק סל"ד משונה בבלימה..

ולגלית מאיר - אני התכוונתי בשאלה שלי לסל"ד בשיוט עם רגל על הגז ב 100 קמ"ש. כשממיר לא נעול הסל"ד יהיה גבוה בכ 500 סל"ד מהסל"ד התקין. זה יכול לתת אידיקציה נוספת.

לדעתי סל"ד תקין ב 100 קמ"ש ברכב זה צריך להיות סביב 2200. יכול להיות שאני קצת טועה כאן.

ב100 קמ״ש רגל על הגז ששומרת על מהירות זו הסלד הוא 2500 טורים.

כמו כן אני קצת יסבך את העיניין עכש׳ו:

נסעתי לחבר שיש לו סקנר שמיועד לסיטרואן ופזו.

לטענתו של החבר המחשב הראשי ניהול מנוע לא מצליח לזהות את מחשב הגיר. אבל כשניכנסים רק למחשב הגיר דרך הסקנר. יש

ניתונים. הבנתי מימנו שאין בעיה במתג בלם. (אני לא סגור על זה) אם אני מנתק את מתג הבלם האים אני בפעולה זו עוקף את המתג וגורם למחשב בהנחה שהמתג לא תקין להראות כאילו המתג תקין?או לחלופין אני צריך לבצע גשר בין 2החוטים שסוגרים מעגל ובכך לתת למחשב הדמיה כאילו אני לוחץ על דוושת הבלם.

כמו כן אשמך לקבל עוד רעיונות /כיוונים כמו כן מה העילות של שיפוץ גיר במוסך טוב ומקצועי ושלא יקרא אותי במחיר

פורסם

אני חושב שכדאי לך בכל זאת להשקיע כמה מאות שקלים בודדות באבחון מדוייק של התקלה במוסך מורשה היבואן .

אפשר לחלופין לגשת למכון גירים אוטומטיים,

ולא להסתמך על הסקנר של החבר.

לאחר מכן תחליט מה לעשות, היכן לשפץ ובאיזה מחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני חושב שכדאי לך בכל זאת להשקיע כמה מאות שקלים בודדות באבחון מדוייק של התקלה במוסך מורשה היבואן .

אפשר לחלופין לגשת למכון גירים אוטומטיים,

ולא להסתמך על הסקנר של החבר.

לאחר מכן תחליט מה לעשות, היכן לשפץ ובאיזה מחיר.

בוא נלך על כל הקופה כמה יכול להגיע שיפוץ מלא. אני מתכוון להישאר עם הרכב הזה

לפחות 4-5 שנים

פורסם
חד משמעית ממיר מומנט לא נינעל.

קודם כל לבדוק מתג בלם, ואם לא פותר, לתקן את התקלה. ללא נעילת הממיר הגיר מתחמם מאוד בנסיעה, וחייו מתקצרים.

כמה יכול להגיע המחיר שיפוץ מלא אני מתכוון להישאר עם הרכב לפחות כמה שנים

פורסם

תניח לרגע לקופה - תתחבר לסורק רציני ותגיע לאבחון מדוייק, כדי לא לתקן משהו שלא צריך לתקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...