Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב לשלושה ילדים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה מתרחבת והילד השלישי יוולד בקרוב...

כרגע אנחנו נוסעים בהונדה סיוויק 2006 ומאוד נהנים. הבעייה היא שלא נכנסים למושב האחורי שלה שני כסאות בטיחות ובוסטר. אפילו כסא אחד עם שני בוסטרים (אם נתעלם לרגע מהעובדה שהילד השני לא יכול לשבת בבוסטר עדיין) לא מתאפשר. מה שהביא אותי לחשוב על פתרונות אפשרים.

 

הרכב הזה הוא רכב שני, כלומר נסיעות קצרות (מאוד) בתוך הישוב ולעיתים נדירות נסיעה מחוץ לעיר. אנחנו מעדיפים לא להושיב במושב שליד הנהג כלומר שלושה במושב האחורי. אם נצטרך להחליף את הסיוויק (בצער רב), אז נרצה לקנות רכב משומש באזור ה-70K.

 

אשמח לתגובות, דעות והמלצות.

 

תודה, דניאל

פורסם

לדעתי אתם פחות או יותר על הגבול שבין המשפחתיות הרגילות (אבל המרווחות יותר) לבין המיניוואנים הקטנים. שני כיסאות בטיחות ובוסטר אפשר להכניס בחלק מהרכבים המשפחתיים אבל למען האמת זה מתחיל להיות קצת צפוף מאחורה ולפעמים עדיף שתהיה הפרדת כוחות בין הילדים, במיוחד אם אתם עושים הרבה נסיעות ארוכות.

 

אני הייתי מציע לכם לחפש רנו סניק. בתקציב שלכם אפשר למצוא אחת במצב טוב משנתון חדש יחסית. הרכב בטיחותי מאוד, מרווח מאוד ומתאים לצרכים שלכם. אופציה נוספת בסגנון הזה היא הונדה FRV, רכב עם 6 מקומות ומושב אחורי די רחב.

×
×
  • תוכן חדש...