Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים A/B class!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז אני במיוחד מחפש מגבר שיכול לעבוד אקטיבי עם הקומפוננט שלי!

אז עכשיו הרשימה היא:

Rainbow Ipaul 4.300

Arc audio Fd4150

SunDown sax 100.4D

Celestra FA475X

(תודה audio king)

הרשימה מצתמצמת אבל עדין איזה מהמגברים היתם בוחרים? לפי ידעה ונתונים!

musclecar.gif
פורסם

ללא ספק! שמעתי אותו ממש אהבתי אבל אני רוצה לקבל מידע על מגברים אחרים!

פשוט סתם דוגמא מגבר של rainbow נירא לי גם מגבר ממש טוב והוא גם 90rms לערוץ....

musclecar.gif
פורסם

זו שאלת קרוס במקרה הזה.

אם יש לך קרוס פסיבי על הסט שלך שתומך B-AMPING, כל מגבר יתאים.

אם אין לך - אתה צריך מגבר שיכול לעשות לשני זוגות הערוצים שלו חסימת בנד-פאס

היחידיים כרגע שאני יודע בוודאות שעושים את זה במגברים שלהם הם סאן דאון אודיו וZED אודיו.

אני חושב שגם סלסטרה עושים את זה ולכן אני הצעתי לך לבדוק מול היבואנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגברה אקטיבית ללא צורך בקרוס פסיבי כלל וכלל...

מספיק שלערוץ אחד אתה תוכל לעשות בנד פאס ולשני X10 בכדי לחתוך טוויטרים אבל בדרך כלל במגברים כאלה אם הם כבר מגיעים ליכולות שכאלו - כל הערוצים מסוגלים לעשות את שני הדברים.

הסאן דאונים מכילים בתוכם קרוס בנד פאס גם בשביל המטרה שהם ישמשו כסאב-סוניק פילטר לכל ערוץ בנפרד בכדי שתוכל להשתמש במגבר שלהם כביכול כ"דואל מונו" - דוגמא טובה לדעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כול המגברים הנ"ל הם בעלי HP\LP עד טווח של 5KH בערך

אם אני חותך את הטוויטר מלמטה בלי חיתוך מלמעלה

ואת המידבאס מלמעלה,ומלמטה ע"י HP ברדיודיסק {יש לו אופציה קבועה בין ערכים

קבועים של 55\85\120 הרץ},כמו כמעט בכול מכשיר.

אין לו בהכרח צורך בקרוס BP על המגבר.

• תוכן חדש...