Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לקנות סיאט איביזה 1.4 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תקציב של 20 אלף שח לקניית רכב. מצאתי סיאט איביזה שנת 2002 75 כוח סוס שעברה 210 אלף ק"מ. מה אתם אומרים על הרכב? איך האמינות שלו? ובאיזו תדירות הוא רואה מוסך?

פורסם

ערב טוב! לי יש איביזה 1.6 שנת 2002 עם 75 כ"ס כבר שנה + וליפניה הייתה איביזה 94 למעלה מ5 שנים.

לגביי האמינות.רכב אמין מאוד כל עוד הוא מטופל ברמה טובה( שמן מנוע איכותי ונוזל קירור מקורי ) אף פעם לא היו לי הפתעות עם האיביזות.

אם הרכב שאתה רוצה לקנות נראה טוב,נקי ,ללא קרעים בריפודים,חורים בגג מסיגריות,מנוע נקי ( ללא נזילות שמן ) וכו זה מראה על איכפתיות ואהבה לרכב מבעל הרכב.וזה רכב שהייתי לוקח לבדיקה מעמיקה יותר אם הרכב מלוכלך ומוזנח אז סביר להניח שגם לא טיפלו בו כראוי ומרכב כזה הייתי בורח ולא משנה בכמה נמוך היו מוכרים לי אותו.יש איביזות עם ק"מ שפוי יותר לשנתון הזה אז אולי כדאי לך לבדוק גם אותם ליפני הקניה.ליפעמים שווה להוציא 5 אלף שקל לדוגמא על רכב טוב ואחר כך רק להנות ממנו מאשר לחסוך 5 ואז להוציא יותר על תיקונים.

זה מה שקרה לי עם האיביזה הישנה,להרים את הרכב לרמה שאני אוהב עלה לי בסוף הרבה כסף

בהצלחה ואם יהיו לך עוד שאלות,אשמח לעזור!

פורסם

הכול תלוי באיך טיפלו במנוע ואיך נהגו עליו,בגדול אני מאמין שהוא יכול להחזיק יותר מ 200 כל עוד הוא טופל כמו שצריך

איזה יד הרכב ? ואם צריך להשקיע עוד כסף לאחר הקניה על ישור קו?

פורסם
שלום,

יש לי תקציב של 20 אלף שח לקניית רכב. מצאתי סיאט איביזה שנת 2002 75 כוח סוס שעברה 210 אלף ק"מ. מה אתם אומרים על הרכב? איך האמינות שלו? ובאיזו תדירות הוא רואה מוסך?

לפני שנתיים היה לי איביזה כזאת עם 75 כ"ס ידנית.

האמינות טובה +

הפלסטיקה גרועה במיוחד הידיות של הדלתות הם נותות להישבר מהר מאוד.

מזגן חלש .

למרות ה75 כ"ס האוטו מרגיש זריז ולא כבד כמובן שאם תמצא 100 כ"ס אז מצויין!.

נקודות תורפה :

-תבדוק מתי החולף כבל קלאץ הוא נוטה להיקרע כל 50 אלף

-יש לרכב הזה כמה גירסאות איבזור אם אתה הולך על האיבזור המפואר שכולל בקרת אקלים ,תבדוק אותה טוב טוב כי אם הולך לך שמה חלק אתה צריך להחליף את כל הבקרה.

בסה"כ אותי הוא שירת נאמנה יש המון כאלה ביד 2 עם קילומטרז ויד סבירה.אני מכרתי את שלי ב17 אלף יד 3 עם 130 אלף.

בהצלחה.

• תוכן חדש...