Jump to content

guy-n

  • הודעות

    43
  • כאן מאז:

הנקודות של guy-n

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. תודה רבה, מקווה לעבור.
  2. אוקיי. אז לקחת לטסט ואחרכך במידה שחלילה נכשלתי לעבוד על הליקויים? או קודם לחפש מישהו שיבדוק לי את הרכב לפני הטסט?
  3. הבדיקה עלתה 150 ש"ח מ2 סיבות. 1) ללא קבלה ומוסך לא מורשה. 2) הוא כביכול הוריד מחיר בגלל שהוא מכיר מצוין את דוד שלי.
  4. המוסכניק הזה הוא מישהו שדוד שלי מטפל אצלו ברכב ועוד כמה בני משפחה. הם מכירים אותו כבר שנים והם אמרו לי ללכת אליו. בקשר לרצועת טיימינג אני אבדוק בקבלות שהשאירו ברכב. אני גר בירשולים. האם יש לכם מקום מומלץ וזול לבדיקות ותיקונים? אגב כמה בערך יעלה לי טיפול של יישור קו? ומהו המחיר בערך של רצועת טיימינג?
  5. כן שילמתי עבור הבדיקה 150 ש"ח. לא, אין קבלה ואין חוות דעת בכתב. המוסכניק לקח את הרכב לסיבוב קטן ושהוא חזר הוא אמר שהוא מרגיש בסדר גמור. כמו כן הוא גם העלה את הרכב על הליפט ובדק אותו מלמטה. אם היה בעיה בתושבות מנוע, בגומיות, במתלים או במוטות המייצבים המוסכניק היה רואה לא? מצטער על הבורות זה פשוט הרכב הראשון שאני קונה ואף פעם לא נאלצתי לקחת רכב לטסט, בדיקה, תיקון או כל דבר אחר. כך שאין לי מושג איך נראה\אמור להיראות כל חלק או איפה הוא יושב.
  6. כלכך הרבה צפיות ואף אחד לא יודע?
  7. שלום, לפני שבוע קניתי פולקסווגן פולו 2003 ידנית 1.4 . כבר שבוע הבא צריך להעביר את הרכב טסט. לפני שקניתי את הרכב לקחתי אותו לבדיקה במוסך חאפר. הוא טען שהכל תקין וכבר למחרת התחלתי לשמוע רעש מהחלק הקידמי של הרכש כאשר אני עולה ויורד באמפרים. יש ממש בומים וכמו "ציפצוף" מעצבן כזה. בעל הרכב הקודם טוען שהוא החליף בולמים לפני שבועיים במוסך לא מורשה. בכל זאת הבנתי שהרעש הזה הוא כן מהבולמים. השאלה הראשונה שלי והכי חשובה היא האם הרכב עובר טסט? או שהרעש הזה עלול להכשיל אותו? אני רוצה לקחת אותו כבר בימים בקרובים לטסט. השאלה השניה היא, במידה ואכן הוחלפו הבולמים לפני שבועיים. מדוע יש רעש אם כך? אולי בגלל שהבולמים לא מקוריים? אשמח לתשובה מהירה! תודה רבה!
  8. בקשה אני צריך תשובה?
  9. 200 אלף קילומטר זה לא הרבה מדי? כמה זמן המנוע שלו יכול "לחיות" ?
  10. מישהו??? אגב מדובר על ידני
  11. שלום, יש לי תקציב של 20 אלף שח לקניית רכב. מצאתי סיאט איביזה שנת 2002 75 כוח סוס שעברה 210 אלף ק"מ. מה אתם אומרים על הרכב? איך האמינות שלו? ובאיזו תדירות הוא רואה מוסך?
  12. מישהו יודע?
  13. שמעתי גם שברוב הפולו המצרעת נהרסת מהר והיא עושה הרבה בעיות שהמנוע מתכבה כל הזמן. האם זה נכון?
  14. ביררתי קצת על פולו והבנתי שהחלקים שלה יקרים. האם זה נכון? וגם הביטוח שלה יקר? ומה עם האיביזה? ההחזקה שלה יקרה?
×
×
  • תוכן חדש...