Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבזור של הג'טה-הם רציניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי את זה כי מה שכתבתי נכון. כדי למשוך קונים רוצים לגרום להם לחשוב שאם הם קונים רכב ספציפי שיש ערך נוסף ותמורה גדולה יותר לכסף. אני לא התיחסתי לאיכות הנסיעה ברכבים האלו. זה גם מסביר למה רכבים האלו בראש רשימת המכירות בארץ. אני מאמין שאנשים לא קונים רכב אלא נתונים שלו, כלומר רשימת פיצ'רים, סטטסטיקה של אמינות (לפעמים סטיגמות) ועוד.

אני באמת מקווה שמאמצע שנות ה2000 איכות הנסיעה ברכבים האלה השתפרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, אני לא מסכים איתך. ליונדאי וקיה יש מה להציע לא רק מבחינת האיבזור אלא גם מבחינת הרכב עצמו (איכות נסיעה, נוחות וכו'), כך שרשימת אבזור היא לא הסיבה שבגללה קונים רכב (היא אחת מכמה סיבות). אז מה תגיד, שבאירופה רכבים שבאים מאובזרים לעילא ועילא הם אך ורק כדי למשוך קונים לקנות את הרכב כי פרט לזה אין להם מה להציע? ואני לא מדבר על יונדאי או קיה בפרט, אלא על המון יצרנים.

אגב, בשנים האחרונות (3-4) הקוראניות השתפרו מאוד. שים לב לדגמים האחרונים של החברות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה צודק, אולי אני צריך להתעדכן בנסיעת מבחן על הקוריאניות מהשנים האחרונות. אבל גם מיטב התוצרת האירופאיות לא דורכת במקום וקשה לי להאמין שרכבים האלו יכולים לספק את חלקות הנסיעה והמוצקות הגרמנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לצורך השוואה, בלובינסקי כשאבא שלי רכב את ה508 הוא יכל לבחור איזה צבע שהוא חפץ בו ללא תוספת תשלום, 3 שנות אחריות, שירות מצוין, אבזור ללא סוף, עד היום הוא מגלה כל מיני פונקציות חדשות ומגניבות.

זה בקטנה ככה, על קצה המזלג.

לדעתי רוב המכירות של הג'טה זה מוניות, ליסינג, ניידות משטרה ומ''צ, השכרה וכו'.

בקושי יוצא לי לראות רכב כזה שנרכש באופן פרטי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זה לא רק צ'מפיון.

עכשיו נגררתי אחרי טויוטה קאמרי חדשה (כמה עולה? 160K?) והיו לה טאסות :D - אין יותר פאדיחה מזה.

יש יותר פאדיחה מי זה למען האמת, הונדה אקורד "Comfort" ב190K ש"ח - טאסות, ללא פנסי ערפל ועוד מספר דברים קטנים אך מורגשים כאשר קונים רכב בסכום הנ"ל, אבל היא עדין שווה את זה :oops:

פורסם

שלום לכולם , זו תגובתי הראשונה בפורום

הוספתי את עצמי בשירשור ההיכרות פשוט אני עוקב כאן זמן רב ומקווה לתרום.

בקשר לפולקסווגן הג'יטה - הייתי גם באולם התצוגה של פולקסווגן.

ולא היה עדיין את ה1.2 ג'טה שמדובר עליה פה אלה את 1.4 ברמת האיבזור הבסיסית טרנדליין שעולה 139,900 בלבן

ובצבע אחר כמובן כמו שאמרו צריך להוסיף 4000 שקלים , רמת האיבזור הייתה כמו של פוקס טרנד בסיסית , ללא פיקוד קולי ושליטת בולטות'.

יש שליטה על המערכות מההגה אין בקרת שיוט יש תאורה קידמית ואחורית יש משענת יד וכו'

אבל לשלם 145 אלף ש"ח שאפשר לקחת פוקוס 2 ליטר טרנד ב129 אלף ש"ח היה קצת לא הגיוני כי רמת איכות הרכבה והנסיעה לא כאלה רחוקים , רק המרווח והתא מטען היא לטובת הג'טה אבל חדוות נהיגה כנראה לפי מה ששמעתי לטובת הפוקוס, יש את האופציה השניה לקחת את הפורד הסטיישן , אגב הלכתי לראות בכלל את הג'טה בגלל האכזבה מהמרווח והתא המטען של הפוקוס הסדאנית.

ששאלתי את המוכר על הפרש המחיר הנ"ל הוא אמר לי שבעוד שלוש שנים שהפורד תצא לשוק בכמויות ההבדל יתקזז כלומר ללקוח הפרטי שהוא קהל היעד של 1.4 טורבו שווה לשלם עוד 16 אלף ש"ח כי זה יתקזז במכירה בסוף לטענתו

אני לא בטוח , וכמובן שנדהמתי שראיתי שכדי לעלות רמת איבזור צריך לשלם כ30 אלף ש"ח אחר

כלומר יונדאי i35 ברמת סופרים שדיברו עלייה קודמי תעלה לנו 127 אלף ש"ח ברמת איכות נסיעה בדרגה אחת פחות אבל עם אותה רמת פינוק, הג'טה תעלה קרוב ל172 אלף ש"ח הבדל ענק

הוא אמר שבגולף זה יותר גרוע אפילו , 1.2 באמת לא מואבזרת בכלל לדעתי לפי הקטלוג אין אפילו כיסים מאחורי המושב

החברה שאני מדבר איתם בפורמים שונים אומרים שהם שמו לב שרמת ההרכבה לא כמו פעם , דווקא לדעתי היא איכותית

בנוסף בקשר ליונדאי שדיברו כאן נהגתי בה בכמה ימי השכרה , תוכלו לראות זאת ביוטיוב.

המכונית מרווחת ומפנקת למשפחה איבזור , אבל איכות הנסיעה עדיין לא כמו של פורד או פולקסווגן.

זה כאילו שהשלדה קלה, יותר ומתנענעת על שיבושים הרבה יותר וכן מה שנקראה ריסון מרכב, לדעתי יש הבדל .

הנסיעה יותר נוחה ממה שציפיתי למרות המתלה הפשוט יותר גם רמת הרכבה ואיכות החומרים טובים יותר בעיקר בחלק העליון של הדשבורד והכול אינטואיטיבי יפה לעיין , תא מטען למרות שנראה בעייתי הצלחתי להכניס שם כסא גלגלים, שק כביסה , הליכון מזוודה קטנה ושתי שקיות קניות על הדרך , בכניסה לאוטו צריך קצת להזהר על הראש אבל באופן עקרוני בפינוק וברמת המחיר שיונדאי מציגה הם בהחלט הראו שיפור מצויין ושווה בדיקה בכל אופציית ליסינג מהעבודה .

אני אדם שאוהב מאוד איכות חומרים ואיכות נסיעה , ברמת מחיר שאוכל לעמוד בו לכן אני יותר איש של פורד אבל היונדאי בהחלט הפתיעה אותי לטובה.

ומילה אחרונה על פורד פוקוס החדשה , לא מבין אייך זה בסיס הגלגלים גדל על הנייר אבל המרווח בסדאן קטן מהדור הראשון

מילא להגיד שהמתלה רב החיבורי גורם לתא מטען להיות קטן יותר , אם כי בפולקסווגן ג'טה זה לא כך וזה אותו מתלה פחות או יותר

לדעתי אבל המרווח, שהיה אחד מסימני ההיכר של הפוקוס קטן , לטעמי ולדעת עוד שני אנשים שבדקו הסטיישן מרווחת יותר מאחור למרות שעל הנייר זה אותו מרכב , אני אישית שמתי את הכסא בשתי הגרסאות במקום שבו אני נוהג ובדקתי ובסטיישן הברכיים שלי לא נכנסו לתוך הכיסא כמעט בכלל.

סליחה אם חפרתי יותר מדי .

פורסם
המכונית מרווחת ומפנקת למשפחה איבזור , אבל איכות הנסיעה עדיין לא כמו של פורד או פולקסווגן.

זה כאילו שהשלדה קלה, יותר ומתנענעת על שיבושים הרבה יותר וכן מה שנקראה ריסון מרכב, לדעתי יש הבדל .

הגדרת מאוד מדוייק את ההבדל באיכות הנסיעה, זה בדיוק מה שאני הרגשתי בנסיעה על הקוריאניות (על דגמים מאמצע שנות ה2000 ומטה). לפי כך אני יכול להסיק שכמו שציפיתי שום דבר לא השתנה באופן דרמטי. אני מניח שאם להשוות רכב מתוצרת הזאת חדש לאומת ישן יותר ניתן להרגיש שיפור, אבל הפער נישאר אותו פער עם מיטב התוצרת האירופאיות כי אף אחד לא עומד במקום.

אני מניח שהבדלים עיקריים בגלל קשיחות שלדה ומבנה מתלים.

פורסם

זה שרמת האבזור נמוכה זה עוד ניחא (נגיד). הבעיה האמיתית היא שגם כאשר מגיע לקוח שמוכן לשלם אקסטרה כדי לקבל אבזור שהוא מעבר לסטנדרטי, צ'מפיון פשוט מסרבים.

ראו פה.

בנוסף לסיפור ההוא, יש לציין שהם גם אינם מוכנים לצייד את הרכב במערכת התנעה ללא מפתח (KEYLESS) וקסנון.

רוצים בלוטות' ו-GPS מובנה? סלאמתכ! 8,000 ש"ח וזה שלכם. וזה, להזכירכם, ברכב שמחירו מעל 160 אש"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הגדרת מאוד מדוייק את ההבדל באיכות הנסיעה, זה בדיוק מה שאני הרגשתי בנסיעה על הקוריאניות (על דגמים מאמצע שנות ה2000 ומטה). לפי כך אני יכול להסיק שכמו שציפיתי שום דבר לא השתנה באופן דרמטי. אני מניח שאם להשוות רכב מתוצרת הזאת חדש לאומת ישן יותר ניתן להרגיש שיפור, אבל הפער נישאר אותו פער עם מיטב התוצרת האירופאיות כי אף אחד לא עומד במקום.

וזה במיוחד מורגש שאתה נוסע יום יום בפורד ואח"כ עובר לכמה ימים ליונדאי

פורסם
עזוב אותך ג'טה שמג'טה...

שמח מאוד לראות שהחלטת לחזור לפורום!

ברוך שובך!

תודה 8)

פורסם

תתפלא, אבל הפער נסגר.

emotion of motion

פורסם

הפער הולך ונסגר אבל לדעתי עדיין ברמת איכות נסיעה ושלדה , עדיין לא לגמרי , אבל זה לא הפער שהיה לפני שנים

• תוכן חדש...