Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבזור של הג'טה-הם רציניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה כי קיבלת סיאט!!

אפילו ב-900 מודל 96 שלי יש חלונות חשמליים מאחורה :lol::lol:

באיביזות שעולות 69K אין חלונות חשמל מאחורה. ככה הם מוזלים את עלות רכב. תוספת לחלונות חשמל זה 1000 ומשהו ש"ח אם אני חושב. אי אפשר להגיד שהרכב לא מתומחר בצורה הוגנת.

באופן כללי מי שמכיר את מותג סיאט יודע שהמכוניות מגיעות מאובזרות מאד, מלבד גרסאות הבסיס שעשו הכל על מנת להוזיל אותן.

אם תשווה איביזה שעולה בערך כמו פולו, היא תמיד תגיע מאובזרת הרבה יותר בסאנרוף ומגנזיום לדוגמה.

לאון מגיעה מאד מאובזרת כמעט בכל תוספת אפשרית, כנגד גולף שעולה יותר עם מנוע חלש יותר ועם פחות אבזור.

לאון קופרה R עולה 199K כמעט כמו גולף GTI הכי בסיסית(196K).

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם נשארה רק הפוקוס , אז תבדוק את הסטיישן כמובן המרווח שם יחסית בסדר , למרות שזה נשמע מוזר מאחור יותר מרווח למרות המרכב הדומה , אגב היינו באותו ראש כי גם אני אוהב יותר סדאן והאצ'בק מסטיישן ולכן גם הלכתי לבדוק את הג'טה.

אבל אם מדובר ב1.2 בליסינג בהחלט לדעתי הפוקוס סטיישן עדיפה , כי מעבר לנסיעה ואיכותה , שרוצים להכנס לאוטו 2012 שמשלמים עליו סכום מכובד רוצים להרגיש מכונית מ2012

כן, אם אני ייקח את הפוקוס אז זה רק סטיישן-נפח הבגא'ז בסדאן הוא ממש קטן, ואני לא יכול להסתדר עם כזה נפח.

הלכתי לבדוק את הג'טה כי היא נראתה ממש גדולה, והיא באמת כזאת-אבל פה זה נגמר. אתה צודק ב-100%- כשמשלמים על רכב משנת 2012 רוצים שהוא ירגיש משנת 2012(ולא 1980-ככה לפחות עיצוב הפנים של הג'טה שידר לי-במיוחד בקרת האקלים שנראת מיושנת-למה לא שמו משך LCD?). אני רק קצת פוחד שיהיה יותר מידי צפוף בפוקוס, אני כבר אובד עצות.

אם יש לך מכוניות נוספות להציע לי אני אשמח- התנאי המוקדם היחיד שלי הוא-שלא יהיה את המשענת יד במושב האמצעי מאחורה-בנסיעות ארכות זה שובר את הגב למי שיושב שם(בגלל זה I35 ופלואנס נדחו ופוקוס וג'טה התקבלו)

פורסם
נכון חלקית כי ה160 כוחות סוס עולה 168900 בלבד ו172900 בצבא מטאלי

פורד פוקוס 2 ליטר טיטניום עולה 140

אז את הג'טה 160 כוחות סוס יש להשוות או לפורד פוקוס אקובוסוט שנותנת 180 כוחות סוס ועולה רק 152 אלף שקלים

או למונדיאו 2.0 החדשה עם הספק דומה שעולה פחות או יותר דומה.

+1. במחיר ההזוי של הג'טה ה"חזקה" אפשר לקנות כבר מונדאו 2ליטר עם 203 סוסים נכבדים, ואבזור לא מבייש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה אתה פוחד מהמרווח בפוקוס? זאת משפחתית ממוצעת, אין פה הפתעות.

רוצה להפסיק לפחד? קפוץ לסוכנות...

לגבי הג'טה - המכירות במציאות מראות שלאנשים כן אכפת מהכסף כשהם בוחרים אוטו (וואללה)

ואפילו עוד יותר איכפת מרשימת האבזור - לא פלא שפוקוס/יונדאי בראש.

לגבי ה-C4 - צר לי, נוחות הנסיעה שם גרועה לא רק בהשוואה לסיטרואן "של פעם",

אלא בהשוואה לכל משפחתית אחרת. לא לעניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
א- כן פיאט זה אוטו מחורבן וגם אם היה לי חמור עם 3 רגליים וחסר שיניים אני עדיין הייתי אומר שפיאט זה אוטו מחורבן

ב- אם תמצא לי רכב שנותן אותה תמורה קרי אבזור כמו שנותנת לי הC4 במחיר 40 אלף שקל אני אוכל את הכובע שלי

ג- אם ההסכמה הזו כזאת עתיקת יומין למה עדיין צץ לו כזה שירשור חדש יומין ?

עבור מכאן ללוח יד 2 או אחר, הקש מעט שנים אחורה באפשרות החיפוש, הגבל את התקציב לסכום שהוצאת על הסיטרואן ותתחיל לחשוב על אפשרויות לאופן ההכנה של כובע באופן בו יהיה טעים, או לפחות אכיל.

אשר לפיאט, אני, כידוע למי שמכיר אותי כאן, חושב אחרת ממך, אבל יש לי גם פינה חמה בלב לסיטרואנים, אולי לא ה C4 שמנסה יותר מדי להיות גולף ולא ממש מצליחה, אבל הקסארה היתה באמת אוטו פנטסטי וה C4 היא יורשת מאוד לא ראויה שלה והיא רחוקה מחדשנות ומקוריות באופן שמאוד לא מתאים לסיטרואן, למרות המגרונת עם הריח וההגה עם המרכז הקבוע.

פורסם
מה אתה פוחד מהמרווח בפוקוס? זאת משפחתית ממוצעת, אין פה הפתעות.

רוצה להפסיק לפחד? קפוץ לסוכנות...

לגבי הג'טה - המכירות במציאות מראות שלאנשים כן אכפת מהכסף כשהם בוחרים אוטו (וואללה)

ואפילו עוד יותר איכפת מרשימת האבזור - לא פלא שפוקוס/יונדאי בראש.

לגבי ה-C4 - צר לי, נוחות הנסיעה שם גרועה לא רק בהשוואה לסיטרואן "של פעם",

אלא בהשוואה לכל משפחתית אחרת. לא לעניין.

אני לא יודע למה אתה קורא משפחתית ממוצעת אבל גם אני מצאתי את הפוקוס צפופה.

את הג'טה פסלתי מיידית בגלל היבואן (אני קונה את הרכבים ולא לוקח בליסינג), היונדאי לא היתה נוחה לי (ישיבה נמוכה מידי) ואת ה C4 בכללי לא אהבתי בלי יכולת להצביע על משהו ספציפי למרות שבאתי בדיעה מאוד חיובית עליה (לא מפחד מצרפתיות ואפילו אוהב אותן).

בסוף הלכתי על הפלואנס 2 ליטר שמציעה מרווח פנימי ונוחות הרבה יותר גדולים מהמתחרות שמניתי לעיל בשילוב עם אבזור טוב (דגם מאובזר כולל BT, AUX, USB, חיישני אורות וגשם, שליטה מההגה, מגביל מהירות, בקרת שיוט, פתחי מזגן לספסל האחורי, תא כפפות מקורר, נעילת דלתות אוטו' וכו'). בנוסף יש לה את המנוע והגיר של הקשקאי (מנוע וגיר יפאניים. מבחינת מנוע אין לי בעייה אבל לגבי גירים אוטומטיים אני מעדיף גיר שהוכיח את עצמו מבחינת אורך חיים בלי קשר למוצא). כל החבילה הזו עלתה לי על הכביש פחות מפוקוס 1.6 ליטר ברמת גימור ספורט.

אישית פחדתי מהגיר החדש שלהם בדיזל אחרת הייתי הולך על הדיזל המאובזר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רגע וזה שיש לי על הסיטרואן - ג'אנטים , פנסי ערפל , שליטה מההגה על רדיו והמערכת , קרוז קונטרול , חלונות חשמלים עולים לבד בסגירת הרכב , נעילה אוטומטית לאחר נסיעה של 20 קמ"ש , מחשב רכב שמזהה אדם שיושב במושב כל מושב ברכב ושאיננו חגור מתחיל לצעוק ומודיע במסך מי לא חגור ואיפה , גלגלים 16 מידה רוחב 205 וחתך 55 110 כוח סוס ! , אוטומטית מצב ספורט מצב שלג , טריפטרוניק + - , כיסאות חובקים , תאים לאכסנה והכי חשוב תא ריח מיוחד שמפיץ ריח ברכב (אמיתי)

מלא מקום מאחורה בגאג' ענק

והיא שנת 2007 יד ראשונה ועלתה לי רק 40 אלף שקל זה לא משתלם ?

הגיר של הצרפתיות מחורבן עוד יותר, הרכב הזה עגלה והדובדבן שבקצפת שהוא צרפתי - זוועה!

כולכם פראיירים אתם לא מבינים ? כל אחד ואחד ממכם שהולך וקונה רכב מהניילונים הוא פשוט פראייר !!! אתם אלה שגורמים עדיין ליבואני רכב לחיות בסרט שאפשר לבקש על רכב סכום שהוא פי 2 וחצי ממה שהוא באמת שווה ואל תגידו לי שטויות על מיסוי וכאלה כי הרווח שהם עושים על כל רכב הוא ענקי ! ואין מצב שהמיסוי הוא כמו שעושים לאדם שמייבא באופן אישי רכב 250 אחוז לא ?

1. לפחות נותרו כמה חכמים כמוך.

2. אם כולנו נפסיק להיות פראיירים, ממי תקנה רכב משומש?

הנה אבא של חברה שלי קנה את הפיאט פונטו החדשה איזה בדיחה ... פשוט בדיחה , אוטו מסורס 77 כוח סוס לא זז , גיר דפוק ! הרובוטי הזה אתה מכניס לרייברס והאוטו ממשיך לנסוע קדימה הכי מסוכן שיכול להיות !!! בידני אתה לוחץ קלאץ באמצע והאוטו לא מדרדר לך באוטומט הוא לא מדרדר קדימה אבל הרובוטי הזה פשוט גיר מפגר

דווקא כאן אני מסכים, התמחור של הפונטו מנותק מהמציאות.

הבדיחה הכי טובה בפורום , פיאט זו החברה הכי גרוטאה שיש בעולם ! ולא אל תכניסו לי את משפטי החוכמה פראיירי וכו' אתה יודע שצרפתיות זה זבל נכון?

חברה שלי שיש לה הבנה של ציפור ברכבים ציינה שהסיטרואן שלי סתם לשם השוואה כי הבאנו שתינו את המכוניות ברווח של שבוע ימים אחד מהשני , שאין בכלל מה להשוות הרבה יותר יפה הרבה יותר גדולה הרבה יותר מיוחדת והרבה יותר נוחה ומהירה מהפיאט , חוץ מהפרמטר של החיסכון בדלק לפיאט אין שום עדיפות על הרכב שלי שהוא שנת 2007 עם 80 אלף קילומטר

גם מרצדס S טובה יותר מפיאט פונטו שכחת לציין.

הייתה לי פיאט פונטו שנת 96 שהייתה עבורי כמו גרורות סרטן שנאתי בכל עמקת נשמתי את הרכב הזה ! נזילות כאילו היא עשויה מרשת ולא מברזל כל כך הרבה תקלות כל הכסף שהיה לי 36 אלף שקל בזמנו (הרכב נקנה ב16 אלף ) הלך לי ... הכל על תיקונים וטיפולים גיר שהלך נזילות מהמנוע בעיות חשמל נזילות שמן יו אני מקבל פשוט עצבים שאני נזכר בפיאט הזאת

ומהסיטרואן של אותם שנים אתה לא מקבל עצבים? אלעד נגע בדיוק בנקודה הרלוונטית כאן.

אלעד כי אני לא מעוניין לערוך השוואה שממילא 90 אחוז מהרוכשי מכוניות לא בקיאים בה , נראה לך שאבא של חברה שלי מבין על מה אתה מדבר שאתה אומר לו מומנט ? או משקל וכו' וכו' ? לא הוא פשוט הולך ורואה רכב כמכלול כחבילה ולא נכנס לקטנות , ואני

אוקיי, כמה סיטרואן מוכרת?

ציינתי שכולם פה התלוננו על איבזור דל ברכבים חדשים במחירים אסטרונומים ואני מציין שזה פשוט בזיון לקנות רכב בארץ במחירים כאלה עם כאלה תוספות , הסיטרואן עשירה בטכנולוגיה ובכל פורום כותבים זאת , הדגם הזה גם עבר שינוי דרסטי וגם הפך לרכב ראלי של סבסטיאן לוב , כנראה יש כאן פוטנציאל! שקל תמורת מוצר קיבלתי הרבה מעבר למה שהשקל שווה ! , איזה רכב יכולתי להביא ב70 אלף לא 40 שנותן יותר פינוק מהרכב שקניתי ? מה סיאט איביזה ? ראיתה איזה איבזור מזעזע ?

לעומת המנוע המזעזע שיש לך בסיטרואן?

אני מקווה שברור לך שאין שום קשר בין רכב הסיטרואן של לואב לזו שלך. שום אבל שום קשר פרט לשם ועיצוב.

הסיטרואן אתה יושב באוטו ואתה פשוט מרגיש הרגשה של לארג'יות שלא חסכו בכלום , תאי איחסון בכל מקום מושבים נוחים ומתכווננים , ומה לא ? ציינתי כבר את התוספות תראה לי רכב שנותן אותו דבר במחיר זהה גם ב2012 ? נכנסתי לסוכנות סיאט וישבתי בפיאט , אין זה לא מתקרב לאותו רמת איבזור אלעד אני לא סתם אומר

אתה פעם ישבתה ב C4 ?

אגב, הC4 רכב לא רע, רק שהטענות שלך הן אבסורדיות.

ולסיום:

פיאט גרוטאה...

Alfa_Romeo-Pandion_Concept_2010_1280x960_wallpaper_0f.jpg

לעומת סיטרואן מלכה...

Citroen-Berlingo_mp17_pic_35799.jpg

ברור שהסיטרואן!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתם פשוט נלחמים בתחנות רוח, אני לא מבין בכלל איך ניתן להשוות בין זבל למודרניזציה , אתם לא הכי מבינים ויש המון אבל המון פורמים בחול שמפארים את הטכנולוגיה והפינוק שנתנה סיטרואן בC4 ואני שוב מחדד תנו לי דגם של רכב שנותן יותר ממה שהC4 שלי נותנת ואני יאכל כובע בתמונה לייב שאני יעלה לפורום .

היחידה שאני יכול לחשוב עליה מבחינה של מודרניזציה וקידמה זו ההונדה סיוויק 5 דלתות , רק שהיא עולה פי 2 מהסיטרואן וגם יותר חזקה בהרבה .

איך אני לא יבין פיאט לסיטרואן באמת שלא מבין איך

פורסם

נותנת מה?

כמשומשת היא קנייה טובה יחסית כי הערך שלה יורד מהר כחדשה.

כחדשה היא לא בולטת במיוחד מול המתחרות שלה.

emotion of motion

פורסם

smallars:

אני חושב שאתה היחיד שמבלבל בין אבזור (או עיצוב ערסי, במקרה של ההונדה) למודרניזציה ובטוח שאתה היחיד שחושב שהסיטרואן שלך היא הדבר הכי טוב since sliced bread.

מכל מקום, רוב המגיבים (ולצורך העניין, אני בכללם) דווקא לא מזלזלים בסיטרואן, פשוט אתה זה שלא מכיר שיש עולם אחר. אגב, כדוגמא לרכב טוב שאני קונה בזול יחסית אני יכול להביא את ה-156 שלי, רק שבניגוד אליך אני שמח בחלקי ולא עוסק בפעילות מיסיונרית.

עריכה: אלכס תמצת את העניין די יפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רגע וזה שיש לי על הסיטרואן - ג'אנטים , פנסי ערפל , שליטה מההגה על רדיו והמערכת , קרוז קונטרול , חלונות חשמלים עולים לבד בסגירת הרכב , נעילה אוטומטית לאחר נסיעה של 20 קמ"ש , מחשב רכב שמזהה אדם שיושב במושב כל מושב ברכב ושאיננו חגור מתחיל לצעוק ומודיע במסך מי לא חגור ואיפה , גלגלים 16 מידה רוחב 205 וחתך 55 110 כוח סוס ! , אוטומטית מצב ספורט מצב שלג , טריפטרוניק + - , כיסאות חובקים , תאים לאכסנה והכי חשוב תא ריח מיוחד שמפיץ ריח ברכב (אמיתי)

:lol:

חבר, כמעט את כל מה שאתה כותב יש באופל אסטרה דור רביעי (יותר ישן מהסיטרואן שלך)

יש לה גיר אוטומטי מוצלח בהרבה מהAL4 שבסיטרואן, והיא גם דיי חסכונית (1-13 ממוצע)

הסיטרואן לא גרועה, אבל לא צריך להגזים.

ד"א, הסיטרואן האוטומטית בחיים לא תתקרב לרמת הכיף שיש בפיאט 500 ידנית עם מנוע 1.2. תענוג של אוטו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יסביר : שאני נכנסתי להמון מכוניות , אין לך צג דגיטלי ושליטה מהרכב ומחשב דרך באמצע הדאשבורד, ותיבת הילוכים חכמה בעלת 7 סגנונות נהיגה , וההרגשה בתוך האוטו היא של יוקרה , אני היום יצלם ויראה לכם על מה אני מדבר , שנכנסנו לפיאט לצורך העיניין או שיצאתי מהאיביזה הקודמת ההבדל היה עצום ! אין בכלל מה להשוות , לא סתם כל מי שישב אצלי ברכב אמר ואו רק 40 אלף ?

הנפילה שלה במחירון זה בגלל שהליסינג הציף את השוק בC4 ולמזלי גם הדגמים היותר מיוחדים כמו הVTR והVTS ירד להם המחירון גם כן , אני יכול להתחיל להביא ציטוטים מפורמים בחול אבל באמת שתחסכו ממני . לי לא היה שום זיקה לסיטרואן אני באתי מכמעט גרמניה , שאני חיפשתי רכב שמתי ביד 2 פרמטר 1 - מחיר עד 50 אלף שקל ואז התחילו לבוא האופציות , הייתה שם פיאט שנת 2010 במחיר הזה , אבל אני בחיים לא יתקרב לאוטו הזה , עיצוב דל , חסרת כוח , אחיזה בכלל לא קיימת פשוט אין תמורה לכסף

לא ראיתי אופציה ביד 2 יותר טובה מאשר הC4 נכון היא לא נוחה וכל מהמורה מורגשת ונכון היא זוללת דלק לאחר בדיקה 10 קילומטר לליטר , אבל מבחינת עיצוב וחדשנות אתם באמת משווים אותה לפיאט פונטו ? נו באמת ...

ולגבי ההונדה , אוטו חלומות ! חדשני מדליק , עיצוב נועז יוצא מהקופסא . אני בתור נהג לא רוצה לנהוג בעוד רכב מיני רבים אני רוצה משהו מיוחד . וקיבלתי את זה עם העיצוב של הC4 האיבזור של הC4 והאיכות של תא הנהג שיש בה .

ולגבי תלתן שים לב אני לא השוואתי אותה למכוניות רציניות כמו אלפא רומאו אוודי או משהו שהוא לא בר השוואה אבל אני כן משווה אותה לפונטו ויודע מה זה קצת מעליב להשוות אותה לרכב הספציפי הזה .

פולו, סיאט ישבתי באוטו נכנסתי לסוכנות סיאט זה בדיחה הרמת תחכום ואיבזור שיש ברכב לעומת הC4 ואני מוכן שכל אחד ממכם יבוא וישב באוטו ויבין על מה אני מדבר שיש לך מסגרת דמוי קארבון מסביב לצג וידית הילוכים עם ניקל ו3 צגים והגה מיוחד במינו וטורים על ההגה, נגיד ה C4 החדשה לטעמי לא יפה היא מרובעת וזקנה ואני ממש לא התחברתי אליה

זה לא שאני חסיד הרכב שקניתי ממש לא , אני פשוט אומר לכם זה האוטו הכי מפנק שיש הוא עשיר בטכנולוגיה !!

ולגבי הפיאט 500 , זה אוטו שאני בכלל לא רוצה לדבר על איך שהוא נראה . לא מבין את הרעיון לקחת קופסאת גפרורים ולשים לה מנוע ולקרוא לזה אוטו . אפילו המיני קופר שהיא קטנה יש לה עיצוב יפה , למרות ששוב זה לא הטעם שלי אבל הפיאט כאילו דווקא רצו אותה מכוערת ולא מושכת .

פורסם
אתם פשוט נלחמים בתחנות רוח, אני לא מבין בכלל איך ניתן להשוות בין זבל למודרניזציה , אתם לא הכי מבינים ויש המון אבל המון פורמים בחול שמפארים את הטכנולוגיה והפינוק שנתנה סיטרואן בC4 ואני שוב מחדד תנו לי דגם של רכב שנותן יותר ממה שהC4 שלי נותנת ואני יאכל כובע בתמונה לייב שאני יעלה לפורום .

Ford Focus, anyday.

היחידה שאני יכול לחשוב עליה מבחינה של מודרניזציה וקידמה זו ההונדה סיוויק 5 דלתות , רק שהיא עולה פי 2 מהסיטרואן וגם יותר חזקה בהרבה .

מהם ביטויי הקדמה אשר טמונים בהונדה סיוויק 5 דלתות?

אגב, היא לא באמת חזקה/מהירה.

אגב 2, סיטרואן C4 חדשה בעלת המנוע המוגדש תאכיל את ההונדה חצץ.

איך אני לא יבין פיאט לסיטרואן באמת שלא מבין איך

גם פיאט בראבו 120 כ"ס תאכיל את ההונדה חצץ וכנראה שתעמוד עם הסיטרואן. שלא לדבר על בראבו 155 כ"ס שלצערינו אינה נמכרת בישראל. מעבר לכך, בעתיד הלא רחוק אמורים להגיע חידושים מבית פיאט, בין היתר מחליפה לבראבו.

תגובותיי באדום

פורסם

smallars:

שוב, אל תפדח את עצמך. אבזור זה לא טכנולוגיה. עיצוב זה גם לא טכנולוגיה. אתה זורק ססמאות ילדותיות ומתלהמות, זה לא נראה טוב. חבל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני יסביר : שאני נכנסתי להמון מכוניות , אין לך צג דגיטלי ושליטה מהרכב ומחשב דרך באמצע הדאשבורד, ותיבת הילוכים חכמה בעלת 7 סגנונות נהיגה , וההרגשה בתוך האוטו היא של יוקרה , אני היום יצלם ויראה לכם על מה אני מדבר , שנכנסנו לפיאט לצורך העיניין או שיצאתי מהאיביזה הקודמת ההבדל היה עצום ! אין בכלל מה להשוות , לא סתם כל מי שישב אצלי ברכב אמר ואו רק 40 אלף ?

אסביר...אסביר...לא יסביר...

ממתי צג דיגיטלי מהווה ערובה לאיכות הרכב? חוץ מזה כבר היום יש לא מעט רכבים עם כזה. לא ברור לי למה החלטת שאבזור הוא הפרמטר הכי חשוב בבואנו להעריך רכב.

סיטרואן C4 ואיביזה אינן באותה קטגוריה.

תיבת הילוכים מטומטמת התכוונת. למה אתה צריך 7 (!) סגנונות נהיגה? אגב, ב.מ.וו הורידה את הכמות מ11 ל3 בM5 החדשה.

הרגשה של רכב יוקרה? בוא נסחף. סיטרואן VTS C4, משומשת, הותירה בי תחושות אחרות.

הנפילה שלה במחירון זה בגלל שהליסינג הציף את השוק בC4 ולמזלי גם הדגמים היותר מיוחדים כמו הVTR והVTS ירד להם המחירון גם כן , אני יכול להתחיל להביא ציטוטים מפורמים בחול אבל באמת שתחסכו ממני . לי לא היה שום זיקה לסיטרואן אני באתי מכמעט גרמניה , שאני חיפשתי רכב שמתי ביד 2 פרמטר 1 - מחיר עד 50 אלף שקל ואז התחילו לבוא האופציות , הייתה שם פיאט שנת 2010 במחיר הזה , אבל אני בחיים לא יתקרב לאוטו הזה , עיצוב דל , חסרת כוח , אחיזה בכלל לא קיימת פשוט אין תמורה לכסף

1. אם אתה מעלה טענה ומספר לנו שיש לך נתונים אשר מגבים אותה, למה אתה לא משתף אותם?

2. ציטוטים מפורומים מחו"ל אינם ערובה לנכונות הדברים.

3. עיצוב הוא סובייקטיבי. לדעתי מי שנתן לה פרס עיצוב הוא עוור.

לא ראיתי אופציה ביד 2 יותר טובה מאשר הC4 נכון היא לא נוחה וכל מהמורה מורגשת ונכון היא זוללת דלק לאחר בדיקה 10 קילומטר לליטר , אבל מבחינת עיצוב וחדשנות אתם באמת משווים אותה לפיאט פונטו ? נו באמת ...

נראה לי שאתה השוותה אותה לפיאט פונטו. המתחרה מבית פיאט של הC4 היא הבראבו.

ולגבי ההונדה , אוטו חלומות ! חדשני מדליק , עיצוב נועז יוצא מהקופסא . אני בתור נהג לא רוצה לנהוג בעוד רכב מיני רבים אני רוצה משהו מיוחד . וקיבלתי את זה עם העיצוב של הC4 האיבזור של הC4 והאיכות של תא הנהג שיש בה .

פרארי F12 (לדוגמא) זה רכב חלומות, הונדה סיוויק, באף גרסה שלה, לא.

12345

• תוכן חדש...