Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבזור של הג'טה-הם רציניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי שאתה קובע לי מה חלום ומה לא נחמד :-D

אבל באמת שזה מיותר כי זה ויכוח שאין לו סוף , אני אמרתי את דעתי ואת מחשבותי וזה זכותי בפורום , שיהיה לכולנו בהצלחה ושכל אחד יעשה בסופו של דבר מה שהכי טוב עבורו

בהצלחה וחג שמח לכולם

בן

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יסביר : שאני נכנסתי להמון מכוניות , אין לך צג דגיטלי ושליטה מהרכב ומחשב דרך באמצע הדאשבורד, ותיבת הילוכים חכמה בעלת 7 סגנונות נהיגה , וההרגשה בתוך האוטו היא של יוקרה , אני היום יצלם ויראה לכם על מה אני מדבר , שנכנסנו לפיאט לצורך העיניין או שיצאתי מהאיביזה הקודמת ההבדל היה עצום ! אין בכלל מה להשוות , לא סתם כל מי שישב אצלי ברכב אמר ואו רק 40 אלף ? את כל זה יש במגאן שעולה פחות, יותר נוחה ויותר מרווחת.

הנפילה שלה במחירון זה בגלל שהליסינג הציף את השוק בC4 ולמזלי גם הדגמים היותר מיוחדים כמו הVTR והVTS ירד להם המחירון גם כן , אני יכול להתחיל להביא ציטוטים מפורמים בחול אבל באמת שתחסכו ממני . לי לא היה שום זיקה לסיטרואן אני באתי מכמעט גרמניה , שאני חיפשתי רכב שמתי ביד 2 פרמטר 1 - מחיר עד 50 אלף שקל ואז התחילו לבוא האופציות , הייתה שם פיאט שנת 2010 במחיר הזה , אבל אני בחיים לא יתקרב לאוטו הזה , עיצוב דל , חסרת כוח , אחיזה בכלל לא קיימת פשוט אין תמורה לכסף המגאן נופלת יותר מהר אז גם כאן היא עדיפהץ

לא ראיתי אופציה ביד 2 יותר טובה מאשר הC4 נכון היא לא נוחה וכל מהמורה מורגשת ונכון היא זוללת דלק לאחר בדיקה 10 קילומטר לליטר , אבל מבחינת עיצוב וחדשנות אתם באמת משווים אותה לפיאט פונטו ? נו באמת ...

ולגבי ההונדה , אוטו חלומות ! חדשני מדליק , עיצוב נועז יוצא מהקופסא . אני בתור נהג לא רוצה לנהוג בעוד רכב מיני רבים אני רוצה משהו מיוחד . וקיבלתי את זה עם העיצוב של הC4 האיבזור של הC4 והאיכות של תא הנהג שיש בה .

ולגבי תלתן שים לב אני לא השוואתי אותה למכוניות רציניות כמו אלפא רומאו אוודי או משהו שהוא לא בר השוואה אבל אני כן משווה אותה לפונטו ויודע מה זה קצת מעליב להשוות אותה לרכב הספציפי הזה .

פולו, סיאט ישבתי באוטו נכנסתי לסוכנות סיאט זה בדיחה הרמת תחכום ואיבזור שיש ברכב לעומת הC4 ואני מוכן שכל אחד ממכם יבוא וישב באוטו ויבין על מה אני מדבר שיש לך מסגרת דמוי קארבון מסביב לצג וידית הילוכים עם ניקל ו3 צגים והגה מיוחד במינו וטורים על ההגה, נגיד ה C4 החדשה לטעמי לא יפה היא מרובעת וזקנה ואני ממש לא התחברתי אליה

זה לא שאני חסיד הרכב שקניתי ממש לא , אני פשוט אומר לכם זה האוטו הכי מפנק שיש הוא עשיר בטכנולוגיה !!

אתה לא חסיד. אתה סוגד לו. אני לא אתפלא אם תספר שקנית גרר שאיתו אתה לוקח את הרכב ממקום למקום כדי שלא יתאמץ.

ולגבי הפיאט 500 , זה אוטו שאני בכלל לא רוצה לדבר על איך שהוא נראה . לא מבין את הרעיון לקחת קופסאת גפרורים ולשים לה מנוע ולקרוא לזה אוטו . אפילו המיני קופר שהיא קטנה יש לה עיצוב יפה , למרות ששוב זה לא הטעם שלי אבל הפיאט כאילו דווקא רצו אותה מכוערת ולא מושכת .

בקיצור, אתה צריך ללמוד להבחין בין אבזור לטכנולגיה לאיכות ולהבין שלכל אחד יש דברים אחרים שחשובים לו באוטו.

אתה הסכמת להתפשר על נוחות בשביל עיצוב ואני למשל בדיוק הפוך. זה לא עושה אחד משנינו ללא צודק אלא שכל אחד מאיתנו קנה מה שמתאים לו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני לא מאמין שמישהו רכש את הג'טה היקרה יותר ב-180K, ואם מישהו קנה יהיה לי ממש קשה להבין אותו, יש מכוניות מנהלים הרבה יותר יוקרתיות ממנה שעולות הרבה פחות, היבואן הזה חי בבועה!

אם כבר מוסיפים עוד 10 אלף שקל, ומקבלים את הפאסאט הבסיסית, צבע לבן, 1.8 TSI

160 כח סוס

חישוקי מגנזיום

ועוד פינוקים ב 190 אלף שקל...

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

איזה אבזור מפנק יש בדגם הבסיס של פסאט? הדגם הקודם היה עני מאוד באבזור שלו. היה לו מסך קטנצ'יק כמו לאוקטביה לפני 10 שנים וכיסא נהג שמכוונן חלקית חשמלית וחלקים מכנית. מלבד חלונות ומראות חשמל לא היה לו הרבה פינוקים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם כבר מוסיפים עוד 10 אלף שקל, ומקבלים את הפאסאט הבסיסית, צבע לבן, 1.8 TSI

160 כח סוס

חישוקי מגנזיום

ועוד פינוקים ב 190 אלף שקל...

מה אתה רציני? בסכום הזה (ואפילו תוריד איזו חמישיה בכיף) אתה יוצא עם מונדאו 240 סוסים ואבזור מפה ועד זימבבואה, ועדיין רכב כיפי לנהיגה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שלום לכולם , זו תגובתי הראשונה בפורום

הוספתי את עצמי בשירשור ההיכרות פשוט אני עוקב כאן זמן רב ומקווה לתרום.

בקשר לפולקסווגן הג'יטה - הייתי גם באולם התצוגה של פולקסווגן.

ולא היה עדיין את ה1.2 ג'טה שמדובר עליה פה אלה את 1.4 ברמת האיבזור הבסיסית טרנדליין שעולה 139,900 בלבן

ובצבע אחר כמובן כמו שאמרו צריך להוסיף 4000 שקלים , רמת האיבזור הייתה כמו של פוקס טרנד בסיסית , ללא פיקוד קולי ושליטת בולטות'. גם בפוקוס טרנד הבסיסית (כן זאת של ציי הרכב) יש BT ושליטה קולית, כמו גם חיישני גשם, תאורה, ושאר אבזור כזה או אחר.

יש שליטה על המערכות מההגה אין בקרת שיוט יש תאורה קידמית ואחורית יש משענת יד וכו'

אבל לשלם 145 אלף ש"ח שאפשר לקחת פוקוס 2 ליטר טרנד ב129 אלף ש"ח היה קצת לא הגיוני כי רמת איכות הרכבה והנסיעה לא כאלה רחוקים , רק המרווח והתא מטען היא לטובת הג'טה אבל חדוות נהיגה כנראה לפי מה ששמעתי לטובת הפוקוס, יש את האופציה השניה לקחת את הפורד הסטיישן , אגב הלכתי לראות בכלל את הג'טה בגלל האכזבה מהמרווח והתא המטען של הפוקוס הסדאנית.

ששאלתי את המוכר על הפרש המחיר הנ"ל הוא אמר לי שבעוד שלוש שנים שהפורד תצא לשוק בכמויות ההבדל יתקזז כלומר ללקוח הפרטי שהוא קהל היעד של 1.4 טורבו שווה לשלם עוד 16 אלף ש"ח כי זה יתקזז במכירה בסוף לטענתו

אני לא בטוח , וכמובן שנדהמתי שראיתי שכדי לעלות רמת איבזור צריך לשלם כ30 אלף ש"ח אחר

כלומר יונדאי i35 ברמת סופרים שדיברו עלייה קודמי תעלה לנו 127 אלף ש"ח ברמת איכות נסיעה בדרגה אחת פחות אבל עם אותה רמת פינוק, הג'טה תעלה קרוב ל172 אלף ש"ח הבדל ענק

הוא אמר שבגולף זה יותר גרוע אפילו , 1.2 באמת לא מואבזרת בכלל לדעתי לפי הקטלוג אין אפילו כיסים מאחורי המושב

החברה שאני מדבר איתם בפורמים שונים אומרים שהם שמו לב שרמת ההרכבה לא כמו פעם , דווקא לדעתי היא איכותית

בנוסף בקשר ליונדאי שדיברו כאן נהגתי בה בכמה ימי השכרה , תוכלו לראות זאת ביוטיוב.

המכונית מרווחת ומפנקת למשפחה איבזור , אבל איכות הנסיעה עדיין לא כמו של פורד או פולקסווגן.

זה כאילו שהשלדה קלה, יותר ומתנענעת על שיבושים הרבה יותר וכן מה שנקראה ריסון מרכב, לדעתי יש הבדל .

הנסיעה יותר נוחה ממה שציפיתי למרות המתלה הפשוט יותר גם רמת הרכבה ואיכות החומרים טובים יותר בעיקר בחלק העליון של הדשבורד והכול אינטואיטיבי יפה לעיין , תא מטען למרות שנראה בעייתי הצלחתי להכניס שם כסא גלגלים, שק כביסה , הליכון מזוודה קטנה ושתי שקיות קניות על הדרך , בכניסה לאוטו צריך קצת להזהר על הראש אבל באופן עקרוני בפינוק וברמת המחיר שיונדאי מציגה הם בהחלט הראו שיפור מצויין ושווה בדיקה בכל אופציית ליסינג מהעבודה .

אני אדם שאוהב מאוד איכות חומרים ואיכות נסיעה , ברמת מחיר שאוכל לעמוד בו לכן אני יותר איש של פורד אבל היונדאי בהחלט הפתיעה אותי לטובה.

ומילה אחרונה על פורד פוקוס החדשה , לא מבין אייך זה בסיס הגלגלים גדל על הנייר אבל המרווח בסדאן קטן מהדור הראשון

מילא להגיד שהמתלה רב החיבורי גורם לתא מטען להיות קטן יותר , אם כי בפולקסווגן ג'טה זה לא כך וזה אותו מתלה פחות או יותר

לדעתי אבל המרווח, שהיה אחד מסימני ההיכר של הפוקוס קטן , לטעמי ולדעת עוד שני אנשים שבדקו הסטיישן מרווחת יותר מאחור למרות שעל הנייר זה אותו מרכב , אני אישית שמתי את הכסא בשתי הגרסאות במקום שבו אני נוהג ובדקתי ובסטיישן הברכיים שלי לא נכנסו לתוך הכיסא כמעט בכלל. אכן התחושה בה צפופה יותר ויש לנו בבית את שניהן בשביל להשוות. תא המטען לא מרגיש לי קטן משמעותי, הוא פשוט עמוק ופחות נוח להטענה. יכול להיות שעקב מרווח הראש העדיף בסטיישן, מרגישים כאילו היא יותר מרווחת.

אני חושב שהדבר היחידי שחסר לי בפוקוס החדשה הוא תאי אחסון באזור הקונסולה הקדמית וסביבת הנהג.

סליחה אם חפרתי יותר מדי .

תגובותי באדום.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
לטעמי האישי:

האקורד נותנת לך הרגשה של בטחון (לא תמיד טוב, אבל בכל זאת) על הכביש, יש לה נוכחות והיא נראית טוב מאוד כמעט בכל צבע.

מבחינת הנהיגה - אומנם לא יצא לי לנהוג בה הרבה (כ-500 ק"מ במצטבר) אבל החוויה הייתה קשה להסברה במילים (לעומת סופרב ומזדה 6 המתחרות) אומנם נסעתי ב2.4 אבל אני מאמין שה2 לא נופל בהרבה, יש כח, הרכב נוח לנסיעה, ההגה מתקשר טוב והאחיזה מצוינת (בגרסאת ה2.4 יש צמיגים 225 לעומת 205 בגרסאת ה2 אם אינני טועה), הכל מרגיש איכותי, כל הכפתורים נגישים ומשהו שמאוד חשוב לטעמי - לא צריך להוריד את העיניים מהכביש בשביל שום פעולה.

עם כל הכבוד לאקורד(כמעט קניתי כזו...) אין מה להשוות לסופרב, הסופרב רכב ה-רבה יותר מפנק, מאובזר ונוח.

אגב, במנוע 2.0 אקסקזיוטיב, הצמיגים והחישוקים אותו הדבר כמו ב-2.4.

אתה רוצה להגיד לי שהאקורד שווה 250K? :roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

התגובה לערן , אכן לא הייתי ברור התכוונתי ללא פיקוד קולי וכו' לא בפורד אלא בג'טה , לכן הוספתי פיקוד קולי אגב פיקוד קולי , אין דבר כזה לדעתי באף רכב בקטגוריה ולכן ציינתי זאת , סליחה שלא הייתי ברור

בקשר למרווח שכן שלי טוען שאולי הם משכו את המושב האחורי בסטיישן קצת אחורה ( יש לו פורד פוקוס סטיישן חדשה )

אבל יכול להיות שאתה צודק

תודה על הערות והתיקון

פורסם
שוב, אני לא מסכים איתך. ליונדאי וקיה יש מה להציע לא רק מבחינת האיבזור אלא גם מבחינת הרכב עצמו (איכות נסיעה, נוחות וכו'), כך שרשימת אבזור היא לא הסיבה שבגללה קונים רכב (היא אחת מכמה סיבות). אז מה תגיד, שבאירופה רכבים שבאים מאובזרים לעילא ועילא הם אך ורק כדי למשוך קונים לקנות את הרכב כי פרט לזה אין להם מה להציע? ואני לא מדבר על יונדאי או קיה בפרט, אלא על המון יצרנים.

אגב, בשנים האחרונות (3-4) הקוראניות השתפרו מאוד. שים לב לדגמים האחרונים של החברות.

יש לי קיה סיד סטיישן דיזל , באמת אחלה אוטו אבל נוחות נוחות נסיעה היא לא בדיוק הצד החזק שלו - מיתלים מאוד קשים.

לפחות המושבים הם סופר נוחים ומפצים על כך במידה מסוימת.

פורסם
בלה בלה בלה

ולסיום:

פיאט גרוטאה...

Alfa_Romeo-Pandion_Concept_2010_1280x960_wallpaper_0f.jpg

ברור שהסיטרואן!

מילא אם היית שם תמונה של פיאט , אבל זו אלפא.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
שלום וחג שמח,

היום הייתי בסוכנות של-VW לראות את הג'טה, ופשוט הייתי בהלם כמה היבואן הזה חי בחלום!

לג'טה אין בלוטוס, אין שליטה קולית על הרכב, אין USB, אין בקרת שיוט, אין מנורות ערפל,הם רוצים תוספת תשלום של 4000 שקל על כל צבע שהוא לא לבן,יש אחריות רק לשנתיים, אין שליטה מההגה על הרדיו ועל המחשב דרך(!)-

מכונית ב-130 אלף ואין שליטה מההגה? אפילו בקרוז שקיבלתי לפני 3 שנים יש שליטה מההגה! ואני בטוח שאם אני יחשוב עוד אני ימצא עוד דברים.(את כל מה שציינתי-חוץ מהשיוט יש בפוקוס שעולה 7000 שקל פחות!)

אני לא מבין איך הם מכרו כ-350 מכוניות כאלה במרץ? כאשר שאלתי איך מכונית עולה 130 אלף ואין לה אבזור בכלל הוא אומר שאני מתעסק בשטויות, אתה קונה מכונית שהיא כמה רמות בבטיחות ממכוניות אחרות{רציתי להגיד לו שהג'טה הייתה מקבלת 4 כוכבי בטיחות אם היא הייתה נבחנת השנה במבחני ריסוק(היא קיבלה 56% בהגנה על הולכי רגל וצריך 60%) והפוקוס הייתה מקבלת 5 כוכבים, אבל לא היה לי נעים}-אבל אמרתי לו שאני לא מבין איך להוריד את הידיים מההגה במהלך נסיעה כדי להשתיק את הרדיו זה בטיחותי(כשנכנסת שיחה..)

לכבוד פסח, אני מאחל ל-VW להחליף את היבואן בישראל ליבואן יותר מציאותי, כי בתנאים כאלו באמת קשה לי להבין מי קונה את המכוניות שלהם.

מספיק לילל, לרכב של אשתי היינו צריכים להוסיף כמעט 20 אלף על כל השטויות שאתה לא קיבלת בג'טה שעולה 50 אלף פחות. היא רצתה את הרכב הזה (35IX) אז הוספנו צבע ומולטימדיה וחיישנים ומצלמת רוורס וכו' וכו' ואתה שואל את עצמך למה אתה לא מקבל את כל זה ברכב שעולה בבסיס שלו 180 אלף. כל יבואן מחליט על האבזור כדי שיוכל להציע את הרכב בכמה רמות מחירים. לג'טה יש יתרונמות אחרים בעיקר של נוכחות ונוחות וביצועים ובאמת אתה ליצן אם אתה מנסה להשוות אותה לקרוז העגלה שהיתה לך. אם אתה מעדיף שליטה מהגה למכונית שלא סוחבת על פני נוחות נסיעה ומנוע אמיתי אז אתה לא רציני. פקדים או בלוטות' (ולא בלוטוס ולא ברוטוס ולא פופאי) אפשר להוסיף, מנוע עגלה וגיר מיושן אי אפשר להחליף. אל תשווה את האיכות הגרמנית לחפיף המזרחי.

פורסם

ג'וני צודק בכמה דברים.

עבורי, למשל, עם היסטוריה של בעיות גב, לשבת בקיה מאחור זה פשוט בלתי אפשרי. ניסיתי את הסול ואת הריו החדשות, וזה פשוט בלתי אפשרי. ברגע שאני מתיישב - זרם של כאב מהגב אל שוק שמאל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מספיק לילל' date=' לרכב של אשתי היינו צריכים להוסיף כמעט 20 אלף על כל השטויות שאתה לא קיבלת בג'טה שעולה 50 אלף פחות. היא רצתה את הרכב הזה (35IX) אז הוספנו צבע ומולטימדיה וחיישנים ומצלמת רוורס וכו' וכו' ואתה שואל את עצמך למה אתה לא מקבל את כל זה ברכב שעולה בבסיס שלו 180 אלף. כל יבואן מחליט על האבזור כדי שיוכל להציע את הרכב בכמה רמות מחירים. לג'טה יש יתרונמות אחרים בעיקר של נוכחות ונוחות וביצועים ובאמת אתה ליצן אם אתה מנסה להשוות אותה לקרוז העגלה שהיתה לך. אם אתה מעדיף שליטה מהגה למכונית שלא סוחבת על פני נוחות נסיעה ומנוע אמיתי אז אתה לא רציני. פקדים או בלוטות' (ולא בלוטוס ולא ברוטוס ולא פופאי) אפשר להוסיף, מנוע עגלה וגיר מיושן אי אפשר להחליף. אל תשווה את האיכות הגרמנית לחפיף המזרחי.[/quote']

דבר ראשון אני לא מבין למה אתה מתעצבן, זה לא שאמרתי דברים לא נכונים- עובדה שכולם מסכימים איתי ואני לא ממש מבין למה אתה כל כך מגן על היבואן הגנב הזה, זה לא שתרוויח מהם משהו(אלא אם כן אתה עובד אצלם ואז כל מה שאני עומד לכתוב לא שווה משהו...)

דבר שני יחסית לזמן שבו לקחתי את קרוז היא הייתה יותר טובה מהג'טה המתחרה שהוצעה באותה תקופה(היא הייתה יפה יותר,גדולה יותר, מאובזרת יותר ופחות או יותר בעלת אותה עוצמה) שים לב שאתה משווה אותו שלקחתי ליפני 3 שנים. דבר שני הקרוז מספיק נוחה לי, אני לא צריך יותר מזה, לגבי המנוע-בהתחלה הוא היה סביר יחסית לאותה תקופה משך טוב, היום המנוע באמת כבר לא סוחב וצריך ללחוץ עד הסוף על מנת שהאוטו יתחיל לזוז, אבל עוד מעט אני יחליף אותו ככה שזה כבר לא ממש משנה. המנוע של הפוקוס 1.6 ליטר מספיק לי די והותר, וגם נמאס לי מהקרוז שכל חודש במוסך ולפי מה שאומרים על ה-DSG זה לא ישתנה אם אני ייקח את הג'טה. הדבר היחיד שבגללו פזלתי לג'טה הוא המרחב לנוסעים מאחורה-זהו! אבל כל זה מתגמד לעומת כל החסרונות הגדולים שלה(גם עולה יותר וגם מציעה פחות-שילוב מעניין ביותר)

גם הנציג באולם תצוגה התגאה בכך שה-VW הוא איכות גרמנית, רציתי להגיד לו שהפורד פוקוס יותר גרמני מהג'טה הזאת(הפוקוס תוכננה בגרמניה וגם מיוצרת בגרמניה לעומת הג'טה שתוכננה בגרמניה אבל הייצור הוא במקסיקו...)

דרך אגב, בלוטות' (בישבילך) זו מילה לועזית כל שאני יכול לרשום אותה איך שאני רוצה, אם אתה רוצה להיות מדויק תרשום "שן כחולה"

Blue-Tooth(שן-כחולה)

פורסם
ג'וני צודק בכמה דברים.

עבורי, למשל, עם היסטוריה של בעיות גב, לשבת בקיה מאחור זה פשוט בלתי אפשרי. ניסיתי את הסול ואת הריו החדשות, וזה פשוט בלתי אפשרי. ברגע שאני מתיישב - זרם של כאב מהגב אל שוק שמאל...

אתה מתאר כאילו הושיבו אותך בכסא חשמלי והפעילו, במינימום. יאללה, אולי פרופורציות? ואם באמת כך הדבר, למה אדוני נוהג על GTI עם חתך 45 במקום על איזו C5 שיכלת לרכוש באותו מחיר? GIVE ME A BRAEKE, ואל תגיד לי "הגולף פשוט נוחה בצורה יוצאת מן הכלל", כי היא לא. ביחס לקופרה כן, ביחס ל-C5 ממש לא (ה-C5 סתם דוגמא לרכב נוח. לא חסרים טובים ואחרים).

ולבחור שמעליי, מג'וני בוי אתה לא צריך להתרגש, לא משנה כמה חרא יהיה רכב מסוים של VW, הוא יתגאה בכך שמדובר ברכב הכי טוב בעולם כי יש לו מנוע TSI ש"אוכל" רכבים אחרים, ואיכות של מכונית פאר סטייל סדרה 7 החדשה. אבל לך תגיד לו שגם "קצת" גירים הולכים וגם פה ושם מנועים. אבל שישאר בינינו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...