Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבזור של הג'טה-הם רציניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

היום הייתי בסוכנות של-VW לראות את הג'טה, ופשוט הייתי בהלם כמה היבואן הזה חי בחלום!

לג'טה אין בלוטוס, אין שליטה קולית על הרכב, אין USB, אין בקרת שיוט, אין מנורות ערפל,הם רוצים תוספת תשלום של 4000 שקל על כל צבע שהוא לא לבן,יש אחריות רק לשנתיים, אין שליטה מההגה על הרדיו ועל המחשב דרך(!)-

מכונית ב-130 אלף ואין שליטה מההגה? אפילו בקרוז שקיבלתי לפני 3 שנים יש שליטה מההגה! ואני בטוח שאם אני יחשוב עוד אני ימצא עוד דברים.(את כל מה שציינתי-חוץ מהשיוט יש בפוקוס שעולה 7000 שקל פחות!)

אני לא מבין איך הם מכרו כ-350 מכוניות כאלה במרץ? כאשר שאלתי איך מכונית עולה 130 אלף ואין לה אבזור בכלל הוא אומר שאני מתעסק בשטויות, אתה קונה מכונית שהיא כמה רמות בבטיחות ממכוניות אחרות{רציתי להגיד לו שהג'טה הייתה מקבלת 4 כוכבי בטיחות אם היא הייתה נבחנת השנה במבחני ריסוק(היא קיבלה 56% בהגנה על הולכי רגל וצריך 60%) והפוקוס הייתה מקבלת 5 כוכבים, אבל לא היה לי נעים}-אבל אמרתי לו שאני לא מבין איך להוריד את הידיים מההגה במהלך נסיעה כדי להשתיק את הרדיו זה בטיחותי(כשנכנסת שיחה..)

לכבוד פסח, אני מאחל ל-VW להחליף את היבואן בישראל ליבואן יותר מציאותי, כי בתנאים כאלו באמת קשה לי להבין מי קונה את המכוניות שלהם.

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא רק צ'מפיון.

עכשיו נגררתי אחרי טויוטה קאמרי חדשה (כמה עולה? 160K?) והיו לה טאסות :D - אין יותר פאדיחה מזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זה לא רק צ'מפיון.

עכשיו נגררתי אחרי טויוטה קאמרי חדשה (כמה עולה? 160K?) והיו לה טאסות :D - אין יותר פאדיחה מזה.

סממן מספר 1 של אפס תרבות מוטורית.

פורסם

כן ובג'טה יש מחשב דרך מורחב, כאילו מישהו מסתכל על זה, בקרוז אני פעם אחת לא היסתכלתי על המחשב דרך, הבחירת אבזור שלהם היא שגויה מאוד, הם מביאים את הדברים הזולים והלא מעניינים, צריך להחרים אותם!

מכונית ב-2012 שעולה 112K(זה המחיר של האיביזה, לא?) ואין חלונות חשמל מאחורה, לא מאמין, כמו מכונית שעולה 130K ואין לה אפילו את האבזור שיש בקרוז שלי מליפני 3 שנים!

פורסם

למה אין אבזור? יש הגה, פדליות ואפילו מושב הנהג.

מה שמדהים זה שארצה מיבאים רכבים עם רמות אבזור כל כך נמוכות שאין דברים כאלה בחו"ל. זה בטח הזמנה מיוחדת מיצרן לא להתקין אבזור מסויים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לצערי זה באמת כנראה הזמנה מיוחדת' אני לא מאמין שיש עוד ארץ שאין במכונית חלונות חשמל! אבל באמת בוא נסתכל על הצד החיובי באמת הם השאירו את הכיסא...

פורסם
ואני קיבלתי השבוע איביזה סטיישן מהעבודה ואפילו חלונות חשמל מאחור אין, העיקר מראות מתקפלות חשמלית

:lol: :lol: :lol: חזק!

Bimmer

פורסם

מסכים עם כל מילה אבל רציתי לציין משהו על האיביזה שב70 אלף...

בקרת שיוט.

פנסי ערפל.

זינוק בעליה.

נעילה אוטומטית מעל 20 קמ"ש.

פניות ימינה ושמאלה פנסי ערפל נדלקים לכל צד לראיה יותר טובה.

רכב שעולה 72 אלף שקל על הכביש, מאוד מרוצה מרמת האבזור ברכב הזה...

חג שמח מקס.

פורסם
מסכים עם כל מילה אבל רציתי לציין משהו על האיביזה שב70 אלף...

בקרת שיוט.

פנסי ערפל.

זינוק בעליה.

נעילה אוטומטית מעל 20 קמ"ש.

פניות ימינה ושמאלה פנסי ערפל נדלקים לכל צד לראיה יותר טובה.

רכב שעולה 72 אלף שקל על הכביש, מאוד מרוצה מרמת האבזור ברכב הזה...

חג שמח מקס.

בסיאט מקבלים רמת אבזור גבוהה.

אחי שנוהג בגולף 6, יש לו דיפוני דלתות יותר יפים. אבל נוסע עם טאסות:shock: ומנוע עגלה.

אני נהגתי בלאון 1.8 TSI, באותו מחיר קיבלתי הרבה יותר מנוע וכל תוספת אפשרית.

• תוכן חדש...