Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האבזור של הג'טה-הם רציניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמפיון זה חרא של יבואן ואני שמח ומאושר שבזמן שחיפשתי אחר רכב לפני שנתיים לא קניתי את הפולו TSI המסורסת לחלוטין שמגיעה ללא כלום, ובסוף בכ-20 אלף פחות מהמחיר של הפולו קניתי רכב יד שנייה שלדעתי האישית מאובזר הרבה יותר, יותר בטיחותי, ואמין הרבה יותר.

מרוצה מהונדה למרות שגם מאיר יבואן יקרן גם הוא אבל אין מילה רעה להגיד על מרבית הרכבים שלהם שמגיעות מאובזרות בסטנדרט.

צמפיון פשוט יבואן ששוחט את הלקוח, תספרו למישהו בחו''ל ששילמתם קרוב ל180 אלף על גולף מאובזרת הוא יצחק עליכם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צמפיון זה חרא של יבואן ואני שמח ומאושר שבזמן שחיפשתי אחר רכב לפני שנתיים לא קניתי את הפולו TSI המסורסת לחלוטין שמגיעה ללא כלום, ובסוף בכ-20 אלף פחות מהמחיר של הפולו קניתי רכב יד שנייה שלדעתי האישית מאובזר הרבה יותר, יותר בטיחותי, ואמין הרבה יותר.

מרוצה מהונדה למרות שגם מאיר יבואן יקרן גם הוא אבל אין מילה רעה להגיד על מרבית הרכבים שלהם שמגיעות מאובזרות בסטנדרט.

צמפיון פשוט יבואן ששוחט את הלקוח, תספרו למישהו בחו''ל ששילמתם קרוב ל180 אלף על גולף מאובזרת הוא יצחק עליכם.

גם הונדה לא טומנת את ידה בצלחת,

הגרסה הבסיסית של הסיביק שנמכרה עד לא מזמן ב140 אלף ש"ח כללה אבזור מאוד מאכזב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מאמין שמישהו רכש את הג'טה היקרה יותר ב-180K, ואם מישהו קנה יהיה לי ממש קשה להבין אותו, יש מכוניות מנהלים הרבה יותר יוקרתיות ממנה שעולות הרבה פחות, היבואן הזה חי בבועה!

פורסם

סליחה אבל ממתי הג'טה נחשב רכב מנהלים?

בסה"כ משפחתית קומפקטית, המקבילה של האוקטביה אם תרצו. (עם מחיר קצת יותר גבוהה בגלל הסמל..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ב180 אני קונה CTS ממודל 2009 נכון, אני יורד בשנתון, אך עולה ברמה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא חדש - אצלי בג'טה קומפורטליין (תחילת 2009) אין שליטה מההגה על המערכת וגם אין חישוקי מגנזיום. מצד שני יש בקרת שיוט, בקרת אקלים ומנוע עם 160 סוסים שהם דברים שחשובים לי יותר, וכמו כן הרכב לא נרכש מהיבואן אלא מטרייד אין של יבואן אחר במחיר שהיה נמוך מזה של הונדה סיוויק משנתון מקביל שבה התעניינתי, ואני מרוצה מאוד מהבחירה.

בכל מקרה, כל מה שנאמר על היבואן נכון : אחלה רכבים, חרא של תמחור.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

דווקא חייב לציין לטובה בעניין הזה את יונדאי וקיה (אבזור אבזור אבזור!).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דווקא חייב לציין לטובה בעניין הזה את יונדאי וקיה (אבזור אבזור אבזור!).

אכן, כדי למשוך קונים צריך להציע משהו. באותו אופן פועלים יבואנים של רכב סיני: מחיר + אבזור. קצת פלסטיק צבעוני, כמה חיבורי USB ולדים בצבעים שונים וזה כבר מושך את העין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטער, אני לא באותו הראש איתך. ליונדאי וקיה יש רכבים מעולים בסגמנטים שלהם, תתפלא (ולא רק מבחינת אבזור אם לא הבנת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא יודע איך יונדאי/קיה באיכות נהיגה ואחיזת כביש, לא יצא לי לנהוג לאחרונה על תוצרת קוריאנית עדכנית. הקוריאנית האחרונה שנהגתי הייתה דיהולט אפיקה והיא הרגישה לי כמו רכב תחילת שנות ה90.

אומנם אני לא מתחבר לעיצוב הזה אבל כל אחד וטעמו.

לא נהגתי על ג'טה דור אחרון, אבל הקודמות נסעתי עליה והיא מאוד הזכירה לי את הפסאט שהייתה לי (אותה שלדה). הבידוד של פסאט ברמה של מרצדס (לא מגזים!) וחלקות הנסיעה היו בכמה רמות מעל רכבים כמו סיטרואן C5 (נהגתי על הסיטרואן). אני בטוח שג'טה החדשה באיכות הנסיעה שלה לא פחות טובה מהקודמת אלא אפילו טובה יותר. מלבד המתלים שהיו מאט נוקשים (הייתי אומר כימעט ספורטיביים) איכות הנסיעה היתה יוצאת דופן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם כתבת שלא נהגת על תוצרת קוריאנית לאחרונה, למה כתבת את מה שכתבת בהודעה הקודמת? :roll:

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...