Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון, ב 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך ייעוץ ברכישת רכב ראשון למשפחה, אין לאף אחד מהמשפחה שלי רישיון חוץ ממני.

אני צריך אוטו שיסחוב, חסכוני בצורה סבירה( ברוב זה לנסיעות בתוך עיר סופשים מחוץ לעיר).

עכשיו, אני חדש בכל הקטע של רכבים,ואני לא מבין בזה, אני לא יודע מה נחשב לאוטו טוב,איזה בעיות יכולים לצוץ,כמה הוא חזק,כמה עולה ביטוח(אני נהג צעיר). ולכן אני צריך את העזרה שלכם, ראיתי ביד שתיים סיאט איביזה יד ראשונה ב13, או מזדה לנטיס שנת 97 ב11.

איזה רכבים אתם ממליצים ?

תודה !

פורסם

ידני\אוטומט?

כמה אנשים ינסעו לרוב ברכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע אני מעדיף ידני כי זה חסכוני בדלק...אבל אם זה אוטומט ולא אוכל בהגזמה אז גם אוטומט יהיה בסדר.

ואני רוצה שינסעו עליו ארבע אנשים.

פורסם

אם בעיקר 4 אנשים ינסעו בו הייתי דווקא ממליץ על משפחתית,כמו הלנטיס,יונדאי לנטרה,בלנו.

עדיפות לגיר ידני לא רק מבחינת חיסכון אלא גם אמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה רוצה רכב משפחתי, ממליץ להוסיף לרשימה אוקטביה בנזין. מניסיון במשפחה של מעל 10 שנים הרכב אמין וחסכוני בצורה סבירה 10 ליטר ל-100ק"מ (11 ליטר עם מזגן) במשולב ומחוץ לעיר פחות. תא מטען ענק - זה מאוד עוזר לעיתים קרובות. אם בחרת אוקטביה, בדוק בקפידה מצב של גיר אוטומטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...