Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקי אממ, תמשיך לחלום , לא התכוונתי שאני הולך , התכוונתי ששקט כבר לא יהיה לך פה .

נו שויין, הורדתי את הווליום, אתה יכול להמשיך לקרקר. (בהנחה שאתה גוזל של עורב)

ארז רונן

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי גוזל,

אני לא יודע מי ומה אתה, אבל שיהיה לך ברור שאתה לא לבד.

איני אומר אלות ופטישים, שכן הדרך לשם קצרה ותלולה מאד, אבל החזרה משם לשפיות כמוהה כחזרה מהגיהנום.

יחד עם זאת ברור שיש לא מעט אנשים פה שנעים להם להתפס כ"נאורים, אחראים ובוגרים", כאלו שמביטים בך בתדהמה מעושה וצבועה, כאשר אתה מדבר על עמדות רדיקליות כאלו.

אלו אנשים שכנראה חיבורם למציאות הרבה יותר קלוש ממה שאתה או הם חושבים. אני משער שהם מעולם לא חילקו מזון למשפחה נזקקת, בלילה בחושך להניח קרטון מצרכים ליד הדלת (כדי שהשכנים לא יראו שהם נזקקים), אלו אנשים שמעולם לא הלכו ורכשו צעצועים זולים בכמה מאות שקלים, לילד שאינו יודע ואינו מכיר מה זה לקבל בכלל צעצוע כלשהו (טושים, צבעים, מחברות לצייר, לא לחלום על לגו חלילה!). אני לא צדיק, רחוק מאד מזה , אבל כמתנדב (לפחות לפני חגים ככל שאני יכול), בעמותה מסויימת, המצב הרבה הרבה פחות טוב ממה שנדמה.

אני בהחלט מסכים עימך שיש להעלות את רף המחאה. לא לשבור פרצופים עם אלות ופטישים כמו שאמרת, אבל בהחלט לחסום עם אלפי אנשים צמתים מרכזית. לגרום לברדק שלם בשגרת היומיום של אזרחי ישראל. לחסום צירי נסיעה של שרים וח"כים. להשליך חפצים, להבעיר צמיגים, וכל מה שנדרש כדי שהמורמים מעם יבינו שלציבור נמאס. שלבור בלי התחתית שהציבור מייצג עבורם, יש תחתית.

ואגלה לך סוד קטן:wink:, גם אלו שמרימים גבה על ברבריותך, ועל האסון שאתה ושכמותך מביאים על עמנו הנפלא, מחזיקים לך אצבעות. הם מבינים שככה אי אפשר להמשיך. הם מבינים שעוד מעט לא רחוק היום שהם לא יוכלו יותר לשלם גן עבור הילד, לקנות חלב, ולשלם עבור חשמל ומים נקיים. הם מבינים שלסחטנות, לנפוטיזם, ולשחיתות במדינה הזאת חייב להיות סוף.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

, אבל כמתנדב (לפחות לפני חגים ככל שאני יכול), .

אני גם הייתי מתנדב פעם. תודה שהזכרת לי שאני יכול . אני מניח שכעסתי כל כך שכחתי לגמרי שהכי חשוב להיות אנושי . אני גם אלך להתנדב הפסח הזה .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
אני גם הייתי מתנדב פעם. תודה שהזכרת לי שאני יכול . אני מניח שכעסתי כל כך שכחתי לגמרי שהכי חשוב להיות אנושי . אני גם אלך להתנדב הפסח הזה .

דמעות של התרגשות עולות בעיני. קח איתך את ערן, אתה תחזיק את הפטיש והוא את האלה.

ארז רונן

פורסם

גם ארנסטו צה' גווארה התחיל יפה במאבק לשיויון ועזרה למסכנים. הבעיה התחילה שתוך כדי מלחמה במפלצות, אי שם בשלב מסויים הוא הפך למפלצת בעצמו ולבסוף שילם בחייו על כך. עוד אירוניה שהוא עזר לקסטרו לעלות לשלטון וכל אדם ששכל בראשו יכול להבין שהחיים בקובה רחוקים מלהיות טובים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%98%D7%95_%D7%A6

%27%D7%94_%D7%92%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%94

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למרות מגרעות הדיקטטורה, אני דוקא בעד.

אנחנו צריכים כאן דיקטטור שלא מחליפים כל שנתיים ולא כל 4. דיקטטור שפשוט יוביל את המדינה הזאת בקו כלשהו לכל כיוון שיבחר. הבעיה היא שבגלל שאנחנו כל הזמן מזגזגים בין איומי בחירות ופירוקי קואליציה, אנחנו מבזבזים תקציב על קניית מפלגות בכיבודים והבטחות. כך לא נשאר מספיק כסף לדברים שבאמת חשוב לקדם לרווחת הכלל.

אם בחורי ישיבות לא עושים צבא, שלא יקבלו מהמדינה כלום. שימשיכו עם כספי השנור מהתפוצות.

אם הדיקטטור לא צריך קואליציה, הוא יכול לנתב את הכסף ליותר בתי-חולים ויותר שירותי בריאות בחינם וביחוד לנזקקים.

חינוך חינם יהיה חינוך חינם מגן ועד אוניברסיטה, אבל אח"כ הסטודנט יתחייב גם להשתבץ בתפקיד שהמדינה תכתיב לו לפחות לתקופת זמן כלשהי.

אין דמי אבטלה ואין אבטלה. אבטלה היא עבירה. קיבוץ נדבות הוא עבירה. המדינה תמצא תעסוקה לכל כשיר ותסייע לכל מוגבל.

אין שביתות וכמו כן תוצרת עודפת תמסר חינם בהתאם להחלטת הממשל כגון בתי חולים, במקום להיזרק ע"מ לשמור על מחיר גבוה.

המדינה גם תתן מגורים חינם והיא זאת שתקבע היכן יגור מי שמבקש דיור ובהתאם לכך גם ישובץ לעבודה. אי אפשר לרטון שיקר לקנות דירה כשכל מה שמסתכלים זה כמה עולה במדינת ת"א וסביבותיה. כשאנשים ינותבו לפריפריה, גם בת"א המחירים ירדו, כי פשוט לא יהיה ביקוש אלא אם הקבלנים בונים רק על המאיון העליון. ואם כך אז ממש אין צורך לבנות כל כך הרבה בת"א.

מוצרי יוקרה יסולקו מהמדפים. מי אמר שצריך כאן BMW 7 - ישבן מנכ"ל לא יסבול אם יסע במזדה 6.

אף אחד לא ירוויח משכורות מנופחות ומידרג השכר יקבע ע"י המדינה. היות ולעמך ישראל לא תהיה בעיה של משכנתא, תשלומי גנים/חינוך, בריאות וכד', ממילא המשכורות יספיקו לכולם.

זאת גם תהיה ההזדמנות לעשות רכבת/מטרו עירוניים - המדינה תחליט איפה יעברו הקווים ואם יש בתים במקום, התושבים יפונו בעל כורחם והמדינה תשכן אותם במקום אחר (סביר שבקרבת מקום). כך יתאפשר להרוס, לחפור ולבנות כמה שיותר מהר את מע' התחבורה העירונית המתבקשת.

נכון, תהיה תקופה קשה, אולי נחזור קצת לימי הצנע, אבל זאת תהיה תקופה של חוזק בטחוני, של פיתוח הארץ וחיזוק ההתישבות, זאת תהיה תקופה קצרה (וגם אם תארך 10 שנים, היא עדיין קצרה בחיי אומה). הבעיה תהיה שאחרי אותן שנים, השילטון הדיקטטורי לא ירצה לוותר על הכיסא ולהזיזו יהיה הרבה יותר קשה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז אתה בעד דיקטטורה, אבל כזו שתעשה בדיוק את מה שאתה רוצה.

מה יקרה אם הדיקטטור שלך יחליט דווקא לנתב את הכסף לפחות בתי חולים, פחות חינוך ויותר לבניית צבא עוד יותר עוצמתי, משטרה חזקה לתפארת וכסף לחונטה השולטת? (רמז: זה בדרך כלל מה שקורה בדיקטטורות) לא לדיקטטור הזה פיללת, אבל עכשיו כמו שאמרת, נראה אותך מחליף אותו.

פורסם
דמעות של התרגשות עולות בעיני. קח איתך את ערן, אתה תחזיק את הפטיש והוא את האלה.

אה מה קורה דוד ? התחלנו להריץ דאחקות הא ? לא רע העלית לי חיוך ...

-יאללה בוא איתנו ,אותך נפקיד על בקבוקי התבערה .

אין צורך שתהיה דיקטטור. אני נגד דיקטטור , זה הדבר הכי מעפן -אם כבר אז אנרכיה אבל גם זה לא בסדר. מה שמתסכל זה שאנשים לא כועסים ,אנשים לא מתאחדים , אנשים לא נלחמים וכשאני זורק משהו כזה כמו פטישים ואלות ,אתה מעמיד פנים כאילו שאתה לא רוצה את אותו הדבר.

אין לי פתרון פלא . בזמו הקרוב אני מתכנן להתנדב ל"לתת" או "יד ביד " ולעזור לאנשים שרוצים לעזור לאנשים.

בבחירות ,כנראה שמופז ,אולי הוא שווה משהו , אם לא, אז באמת יגיע תור האלות ופטישים.

פורסם
גם ארנסטו צה' גווארה התחיל יפה במאבק לשיויון ועזרה למסכנים. הבעיה התחילה שתוך כדי מלחמה במפלצות, אי שם בשלב מסויים הוא הפך למפלצת בעצמו ולבסוף שילם בחייו על כך. עוד אירוניה שהוא עזר לקסטרו לעלות לשלטון וכל אדם ששכל בראשו יכול להבין שהחיים בקובה רחוקים מלהיות טובים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%98%D7%95_%D7%A6

%27%D7%94_%D7%92%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%94

נכון שהוא נכשל - אבל ההיסטוריה תזכור אותו בתור אדם שלחם לשנות את המעוות , ולא זה לא חשוב לי מי יזכור אותי , חשוב לי שיהיה טוב יותר ,לי ,לך , לאנשים הקטנים . אבל הוא לא הדוגמא היחידה . קח לדוגמא את נלסון מנדלה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%9F_%D7%9E%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%94

הוא כן הצליח ונכון שאפריקה עדיין חרושת עוני אבל לפחות הוא שיחרר את האנשים האלה . אני רוצה להבהיר , אני לבן אבל אני מעריך את האישיות הזאת על פעליה .

יש עוד הרבה דוגמאות , זה תלוי איך אתה בוחר לראות את העולם - ותעצור כאן ,בלי פילוסופיות . יתכן שאני טועה ,ההסבר היחיד שלי הוא שכך אני חווה את העולם .

חוץ מזה , לא צריך להיות מוזר או פסיכופט בשביל להבין שבמדינה הזאת רק אלימות הולכת - זה מכה בך כשאתה מהסס להיכנס לצומת שמלאה בכלי רכב ונהג הטנדר מאחורייך לא מפסיק לצפור וכשהוא עובר לידך הוא צועק לך : "כוס אמא שלך יא טמבל "

במחשבה אחורה הייתי צריך לרדת מהרכב וללמד אותו לקח - אבל לא עשיתי זאת , כי האמנתי שהעובדה שאני נהגתי לפי החוקים הופכת אותי לעליון . הקללה שלו עוד הדהדה לי בראש אחר כך ומאז התחלתי לשים לב לדברים - אם אתה לא נכנס לצומת כשהרמזור עדיין רק בצהוב , צופרים לך , אם אתה נוהג על 80 בנתיב הימני ביותר - צופרים לך . אני לא יודע מה אתם חווים אבל אני ספוג באלימות , אני ספוג בשנאה למערכת ואם אני מדבר על פטישים ואלות זה בגלל שלפעמים נראה שאני אתפוצץ , שאני אעשה משהו , שאני אכה את הבן **** הבא שיצפור לי , שאני צריך להכות נהגים שמקללים אותי ככה .

אני לא חולה , אני לא מורד ואני לא יודע אם השינוי שמתקרב הוא לטובה או רעה . אני רק יודע שאני תוצר של מה שאני ספגתי ואני יודע שהשינוי הבא שיגיע יהיה אלים .

פורסם
דיקטטור שפשוט יוביל את המדינה הזאת בקו כלשהו לכל כיוון שיבחר.

אז אתה בעד דיקטטורה, אבל כזו שתעשה בדיוק את מה שאתה רוצה.

יוסריאן,

לא מה שאני רוצה - מה שהוא רוצה.

המתווה שכתבתי הוא רק אפשרות. מצידי שישקיע הכל בהתעצמות צבאית. מצידי שיחליט להחיות את פרוייקט הלביא (רק שהפעם זה יהיה לביא דור 4, בכל זאת התקדמנו בשנים). אולי בזכות דיקטטור שכזה נמצא עצמנו נגמלים מעטיני ארה"ב וגם יכולים להשתחרר מחיבוק הדוב שלה.

אישית אני מצדד בדיקטטורה, כך שלא בטוח שארצה להחליף דיקטטור. אולי בכלל צריך כאן מלך כפי שהיה בימי התנ"ך (ולא כמו המלכים של היום שהם יותר סמל).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בבחירות ,כנראה שמופז

בקשת הפוליטית של היום, אני לא רואה אף אחד שמתאים להיות מנהיג. אני רואה במופז כמו בכל מועמד אחר, בסה"כ עוד עסקן שרוצה להגיע לחלקת גדולי האומה.

ולגבי הנהג שמצפצף לך - אילו אני המפכ"ל, הייתי מנחה לחפש במיוחד ולתת דוחו"ת לצופרים. זאת רעה חולה שיש לעקור מן השורש. אולי ההכחדה של התופעה הזאת, בעיקיפין גם תגרום לנהגים להיות פחות אגרסיביים בנהיגה ובכך נפחית תאונות.

.

פורסם
יוסריאן,

לא מה שאני רוצה - מה שהוא רוצה.

המתווה שכתבתי הוא רק אפשרות. מצידי שישקיע הכל בהתעצמות צבאית. מצידי שיחליט להחיות את פרוייקט הלביא (רק שהפעם זה יהיה לביא דור 4, בכל זאת התקדמנו בשנים). אולי בזכות דיקטטור שכזה נמצא עצמנו נגמלים מעטיני ארה"ב וגם יכולים להשתחרר מחיבוק הדוב שלה.

אישית אני מצדד בדיקטטורה, כך שלא בטוח שארצה להחליף דיקטטור. אולי בכלל צריך כאן מלך כפי שהיה בימי התנ"ך (ולא כמו המלכים של היום שהם יותר סמל).

.

אמיר, אתה קצת מתבלבל. דיקטטור לא יעשה מה שאתה רוצה. דיקטטור עושה מה שהוא רוצה. בגלל זה הוא מכונה "דיקטטור". מחר הדיקטטור יחליט שהוא מתעצם צבאית ומחייה את ה"לביא". בסדרי העדיפויות שלך אתה מעדיף שיחיה את ה"סוסיתא" אבל נו טוב, הוא הדיקטטור והוא מחליט. אבל מה קורה מחרתיים שהוא יחליט שכל מי ששם משפחתו "שליט" צריך, במקרה הטוב, להחליף את השם כי רק הוא השליט או במקרה הרע פשוט ייזרק לכלא על שיש לו "יומרות" שליטה, גם אז תעדיף דיקטטור? לא סתם כתבתי בתגובה אחרת, שגם אני מעדיף דיקטטורה, בתנאי שאני הדיקטטור. אפילו קרוב משפחה של דיקטטור זה טוב, כל זמן שהוא מסכים, ללא עוררין, לכל מה שהדיקטטור אומר ועושה, בשנייה שהוא מביע דעה אחרת, ראשו יערף. זו מהות הדיקטטורה.

ארז רונן

פורסם
בקשת הפוליטית של היום, אני לא רואה אף אחד שמתאים להיות מנהיג. אני רואה במופז כמו בכל מועמד אחר, בסה"כ עוד עסקן שרוצה להגיע לחלקת גדולי האומה.

.

נכון לגמרי אבל מה עוד אפשר לעשות? הייתי רץ לבחירות אבל חוץ מארז מהפורום אני לא מסוגל לחשוב על אנשים שהיו בוחרים בי .

• תוכן חדש...