Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טמפו 6.5 שמקבלים 38 וואט ובמסגרת המקסימום תועלת במינימום כסף חסר לי משהו בסאונד לא יודע בדיוק להגדיר מה אבל באופן כללי שומעים טוב מאד.

הטמפו כרגע יושבים על הסיוויק 97 ישירות בלי טבעת ובלי כלום, מה תיהיה ההשפעה של הטבעת על הסאונד?‏ ואם הטבעת תיהיה בעלת שיפוע מסויים זה ישנה משהו?‏ (שהרמקול יתלבש עליו רגיל אבל בשיפוע מסויים לכיוון מרכז הבמה?‏‏)‏

פורסם

הטבעות תורמות להפחתת וויברציות. אם תתקין את האלמנט בשיפוע מסוים (כל עוד הטבעת יושבת כולה על הדלת) אתה תקבל שיפור משמעותי בתחום המיד. זה יהיה אחד השיפורים הכי גדולים שתוכל לעשות בתקציב נמוך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כן זאת הכוונה שיישב על הדלת טוב.. יש איזה תאוריה מאחורי שיפוע נכון או שצריך לסמוך על המזל? :D נראה לי קצת בלתי אפשרי לנסות שיפועים שונים.. וד״א איזה מידות אני מביא לבנאדם שמתעסק בזה? מבחינת עובי (בחלק הדק של השיפוע) קוטר רוחב וכל מה שצריך?

פורסם

מאחרי כל דבר יש תיאוריה :)

ככל שהוא ינגן יותר לכיוון האוזניים שלך- כך תשמע את התדרים הגבוהים מהמידבאס באופן חזק יותר (ומכובן ברור ונקי יותר).

תשתדל לתת להם זווית מסוימת לכיוון הנהג ולמעלה, אתה תהיה די מוגבל והם לא באמת יגיעו באופן מלא לראש שלך, אבל גם קצת בכיוון זה יהיה טוב (ידית הילוכים, ארם-ברייקס).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

וזה ישפיע לרעה על התדרים הנמוכים? אני בלי סאב לצערי.. ועוד פעם אני צריך כיוון מינימלי לגבי הטבעת.. קוטר 6.5 ואיזה רוחב צריך להיות? ועובי מינימלי?

תודה על העזרה :)

פורסם

אני לא רואה איפה נתינת זווית לאמנט שיושב מאחרי הדיפון תתרום. נתינת זווית לאלמנט שנמצא מאחרי דיפון תפגע בתוצאה הסופית מאחר שהאלמנט ינגן יותר לתוך הדיפון. אלא אם האלמנט לא יהיה מאחרי דיפון אזיי הזווית בהחלט תתרום.

פורסם

אתם מסבכים אותי עם המושגים האלה.. אין לי מושג מזה הדיפון של הדלת :D אבל הרמקול יושב על הפלסטיק של הדלת ולא צריך לפרק את הדלת כדי לשים את הרמקול

לדוגמה (לא מהרכב שלי)78115165.jpg

תוריד את הרשת ולשם מחברים את הרמקול הוא לא יושב על הפח עצמו ישירות אלא על הפלסטיק ואז על הפח.

זה יועיל או יעשה יותר נזק להוסיף את הטבעת בזווית?

פורסם

חוץ מטבעת עץ, ממליץ על להרכיב דיקאפלר כלשהו בין האלמנט לטבעת,

אני לא אכנס לטכני, אבל רק תרוויח מזה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הנה תמונות מהרכב שלי:lzazhjtozdlj.jpg

iwywoxynjtrj.jpg

אני לא חושב שנצליח איכשהו להכניס לשם טבעת שהיא יותר גדולה מההיקף של הרמקול :\ מה עושים?

פורסם

ברכבים הללו האלמנט יושב על הדיפון והחלק האחורי של האלמנט די חסום ע"י פלסטיק. ממליץ לך לחתוך (בזהירות רבה) את הפלסטיקה ולמקם את האלמנט על טבעות עץ שמקובעות לדלת ולא לדיפון.

פורסם
הנה תמונות מהרכב שלי:lzazhjtozdlj.jpg

iwywoxynjtrj.jpg

אני לא חושב שנצליח איכשהו להכניס לשם טבעת שהיא יותר גדולה מההיקף של הרמקול :\ מה עושים?

לפי מה שנראה בתמונה גם החלוקת ברגים לא משהו , זה נראה כאילו הוא תפוס רק מהצד הימני , זה גם גורם לוויברציות ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אני לא מתכוון להתעסק עם הפלסטיקה של הרכב.. הפסד שלי :\

יש משהו אחר שאפשר לעשות בלי להתעסק בפלסטיקה? איזה ספוג אקוסטי או משהו?

ולגבי הברגים אני יסדר את העניין השבוע..

תודה רבה ושבוע טוב שיהיה :)

• תוכן חדש...