Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מוסך להמליץ עליו באזור באר שבע אך אם זה רכב נדיר שדורש טיפול מקצועי הייתי שוקל ליסוע רחוק ולא להתנסות עם מוסך בינוני!

המוסך שאני יכול להמליץ עליו הוא בפ"ת ומתמחה ברכבים איטלקיים ואיטלקיים נדירים! "אוטו איטליה" בפ"ת

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• ספונסר פורום
פורסם

מה הבעיה ברכב?

פנה לאלי עשור, המנהל של מוסך מרכז רכב דרום, ואני בטוח שהוא יוכל לעזור.

אל תשכח לציין שהגעת מהפורום כדי לקבל שירות VIP :wink:

פורסם

תודה לתגובות 8)

טפו טפו אין בעיות ברכב, אבל צריך לעשות בקרוב טיפול ואני מתלבט בין מוסכים.

מוסך מורשה דורש הרבה כסף, לכן אני מעוניין לטפל במוסך אחר- אבל אם מוסך אחר אז רצוי באחד שמתמחה כמה שיותר ברכבי פיאט.

מדובר על פיאט פונטו ספייס 16v ELX 2005.

האם מוסך מרכז רכב דרום מתמחה ברכבי פיאט? :-)

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך רכב דרום הוא מוסך כללי אשר מטפל בכל סוגי הרכבים.

מנהל המוסך, אלי עשור, ניהל את המוסך המורשה של פיז'ו וסיטרואן בעיר הרבה שנים ולכן ניתן להגיד שהם מתמחים בדגמים האלה.

כל עוד מדובר בטיפול סטנדרטי (החלפת שמנים/פלאגים/פילטרים/ברקסים) אין שום הבדל במקצעויות בין מוסך מורשה למוסך כללי. רק כאשר יש טיפולים מסובכים אשר דורשים כלים מיוחדים (כגון טיימינג) אז מומלץ לפנות למוסך מורשה (וגם פה יש הרבה יוצאים מן הכלל).

תהיה לקוח נבון, תקח הצעות ממספר מוסכים, תברר באיזה סוג שמנים/חלפים כל מוסך משתמש ותחזור אלינו עם הממצאים כדי שנוכל לייעץ לך בצורה מקצועית יותר.

פורסם

אם אתה מחפש לחסוך אבל ברצינות לחסוך, אני יכול להשיג לך מספר של מוסך שעד כמה שהבנתי מחבר (לחבר יש פונטו 96') הוא מוסך מדרכה חאפר.

אבל החבר עשה כמה תאונות והיו לו כמה בעיות בזמן האחרון, אני כל פעם נדהמתי מהמחירים (יותר זול מהערבים!), לגבי איך העבודה לא בדקתי לעומק, אבל כן נהגתי על הפונטו שלו (ידני 1.1L שנת 96' 260KKM מנוע מקורי), והיא בסדר גמור, אחלה רכב ביחס לרכב ששווה 3K. (הבעיה שחבר שלי לא שומר עליה, הוא לא מקשיב לי ושם מים מהברז לרדיאטור, אבל חפיף, היא סוחבת לטענתו כבר כמה שנים טובות ככה.)

לא הייתי מגיע עם פונטו כמו שלך למוסך חאפר כזה, בגלל שעד כמה שאני יודע מקריאה באינטרנט, הפונטו שלך דורשת הרבה מקצועיות!, וגם ההבדלים במחירים לפעמים שווים את זה.

פורסם

לא הייתי מגיע עם פונטו כמו שלך למוסך חאפר כזה, בגלל שעד כמה שאני יודע מקריאה באינטרנט, הפונטו שלך דורשת הרבה מקצועיות!, וגם ההבדלים במחירים לפעמים שווים את זה.

תודה, אבל בהחלט אני לא רוצה להגיע עם הפונטו שלי למקום כזה :lol: אני מאוד שומר עליה 8)

אני לא מחפש לחסוך - אם ההמלצה היא לעשות טיימינג רק במורשה ולא בשום מקום אחר, אני אעשה במורשה. השאלה האם באמת יש סיבה. לפעמים לא שווה להכניס את הרכב למורשה, כי על כל מיני דברים קטנים משלמים ביוקר.

אני בהחלט מחפש מוסך אמין שיודע לטפל בפיאט, ובכלל ברכבים (יש מוסכים שאני לא יודע מי נתן להם רישיון :roll: ) אם זאת, גם לא חור בכיס. במוסך מורשה נתנו לי הצעות בעבר גבוהות בהרבה (מעל 500 שקל) וזה לטעמי מוגזם.

פורסם

יש לי מוסך שהוא מורשה אבל לא יצרן. (כל מוסך כמעט שאתה מכיר הוא מורשה מהמדינה).

גם בב"ש, אני מאוד מרוצה ממנו.

אם אתה רוצה המלצה שלח לי פרטית.

גם בפיג'ו שלי מומלצים הרבה דברים לעשות במורשה, הבעיה שלי זה המוסכניקים במורשה, אני לא יגיד בפורום הזה מה שאני חושב.

אני לא נכנס אליהם בחיים בקיצור, רק במקרה הרע קונה חלקים (כאשר זה משהו נדיר שאין אצל הספקים האחרים בעיר).

עוד פעם, יש ויש, אני לא אומר את זה כי אני דווקא לא רוצה לטפל במורשה יצרן.

אם המוסך מורשה יצרן היה כמו שאני רוצה שיהיה, הייתי הולך גם אליו.

• תוכן חדש...