Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן פרפקט 150000 ק"מ 2003

לפני כחודש עקב ריח של שמן שרוף, האוטו נכנס לבדיקה במוסך מורשה יצרן שם הוחלפו גומיות/רצועות וכו'.

לאחר שבוע התחיל לצאת עשן מהאגזוז האוטו נלקח לבדיקה במוסך ושם נאמר כי לא מוצאים כלום וכנראה הדלק במיכל מלוכלך ומזה יוצא עשן.

אחרי שבועיים נוספים נורת השמן נדלקה-בבדיקה מצאתי כי כמעט אין שמן במנוע מילאתי כמעט 3 ליטר ובנסיעה הבאה שוב יצא עשן לבן והרכב בקושי סחב.

האוטו נגרר למוסך שם "בישרו" לי כי רינג באחד הצילנדרים תפוס ויש להחליף מנוע...

1. האם יש דרך לשחרר רינג תקוע בלי עלות מטורפת?

2. האם למוסך אין אחריות למצב אליו הגיע הרכב [ מטופל שם כ-4 שנים ] ולא עלו על הבעייה שהלכה והחמירה?

תודה

פורסם

אין ספק שהמוסך דפוק אבל גם לך יש אחריות תורמת בכך שלא וידאת שיש במנוע שמן.

האם המוסך מכיר באחריותו למצב ומוכן להשתתף בהחלפת המנוע?

אם המוסך מתנער מאחריות, דבר ראשון להוציא את הרכב מידי המוסך.

אפשר להגיש תלונה באיגוד המוסכים ואפשר לתבוע תביעה אזרחית.

האם יש לך תיעוד של כל הכניסות למוסך (האם נפתח כרטיס עבודה?)

פורסם

האמת שבכלל לא חשבתי בכיוון של תביעה או השתתפות של המוסך בתיקון -

האם יש לי קייס בגלל שלא עלו על הבעייה בפעם הראשונה ונתנו לי להמשיך לנסוע עם הבעייה שהלכה והחמירה ברכב ?

האם בתחזוקה טובה של רכב [ טיפולים בזמן במוסך של היבואן ] הרכב היה צריך להגיע למצב הזה?

בכל מקרה אילו ברירות יש לי לטיפול חוץ מהחלפת/שיפוץ מנוע בעלות של 7/10K

פורסם

באיזה שמן השתמשו בטיפולים?

באיזה תדירות נערכו טיפולים?

או שהיה זילזול,או שחוסר מזל היה במשחק.

לפעמים גם אם הרכב מטופל כיאות,אי שימוש

תקופה ארוכה(העמדת הרכב לזמן ארוך מבלי להניע)

יכולה להגמר עם רינגים תפוסים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

"רינג תפוס" משום מה נשמע לי תמוה הסיפור.

חוסר רציני בשמן כמו שתיארת שהיה לך גורם לשחיקה רצינית של הרינגים ולחוסר קומפרסיה במשך הזמן.

אבל בא לי לתלות אותך.! איך לא שמת לב שאין שמן?!?!?

דבר ראשון שהרכב מעשן זה לבדוק שמן .

האם שנכנסת למוסך מורשה החליפו בדקו שמן? יכול להיות שרוקנו שמן ושכחו למלא? בדוק בקבלה של הטיפול ותוודא את זה

פורסם

הרכב שוכב כעת במוסך היבואן ממתין להוראות כיצד להתקדם [ החלפת מנוע...]

פניתי במקביל למוסך אחר שם הציעו לי לבדוק תחילה אפשרות לטיפול של פלאשינג למנוע שיכול לשחרר את הרינג

אני מבין שאין לי מה להפסיד אם במילא אני עומד בפני החלפת מנוע...

למישהו יש נסיון בטיפול הנ"ל?

פורסם

זה לא טיפול סה"כ מוזגים לפתח השמן חומר ניקוי (פלאשינג) מריצים את המנוע לעבוד בין 5-15 דק' ומחליפים שמן פילטר.

• תוכן חדש...