Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה רואה רכבים שנוסעים באותו כיוון שלך, אבל זזים אחורה בקצב כלכך מסחרר, אתה תבין ותרגיש שאתה על 300+ קמ"ש :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רואים שהוא מחזיק את ההגה ב-2 ידיים. מה הבעיה שלך עם זה? שהוא לא החזיק בדיוק ב-3ו-9 אלא ב-4 ו-8? :roll:

ונכון, אתה צודק, בגלל אנשים כמוני (שאין לך מושג מי אני ואיך אני נוהג, רואים כמה רדודה התגובה שלך) וכמוהו הכבישים שלנו בארץ נראים כמו שהם נראים. טוב נו, הוא לפחות לא בארץ, "למזלך".

אגב, יכולת לכתוב גם "סחטיין עליכם על הסיבוב באוונטדור, אבל האחיזה שלך ברכב לא נכונה לפי דעתי, במיוחד במהירות כה גבוהה", וככל הנראה היית מקבל תגובה בהתאם מהבחור.

תלמד להתנסח, ואולי אח"כ הוא יענה לך ברצינות ולא יחשוב שדווקא זה אתה עם החוטם האדום.

אתה מהסניגוריה? הבחור קרא את ההערה והמשיך הלאה קצת יותר מודע, תרפה.

צודק, תן לי לנסח מחדש (אני עדיין לומד):

סחטיין עליך, 6,512 הודעות בפורום ועדיין אינו יודע כיצד אוחזים הגה, במיוחד כשמדובר על מהירות כה גבוהה.

תלמד לנהוג, ואולי אח"כ תוכל לענות לי ברצינות ולא תחשוב שדווקא זה אתה עם הכובע המצחיק.

ובנימה זו, סופסוף אוכל לומר: אני לימדתי את שומאכר כיצד אוחזים הגה! ;)

פורסם

כן, אתה ממש צודק, כי לאחוז בהגה ב-3ו-9 זו נהיגה, ובלי זה אף אחד לא יודע לנהוג. יודע מה? אני מרשה לעצמי להתפרע ולהגיד שאתה, "צדיק כלכך גדול", גם לא נוהג כך, וגם במהירויות גבוהות "סטית" מ-3 ו-9 אולי ל-4 ו-8, אבל כן אחזת את ההגה חזק והיית מוכן ל(כמעט) כל דבר. או שתכף תגיד לי שאתה בדיוק שם לב איפה אתה אוחז, נכון? :lol:

ומה קשור מספר ההודעות? אתה כותב שטויות, אבל תמשיך, אתה מספק לי בידור! :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דבר ראשון הלמבורגיני תוקעת את הנתיב השמאלי, צריך לחזור לימין, זה א'.

דבר שני, ranll הוא לא זה שכותב שטויות... אבל אני לא אכנס לויכוחים מיותרים :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

צודק, על 300 קמ"ש צריך לחזור לימין. אלא אם כן יש בוגאטי מאחוריך, ואז אתה באמת צודק.

דבר שני, תראה את הסרטון ומה שהבחור הגיב לו. הוא הגיב באותה צורה - צינית עוקצנית, ו-RANLL כמובן חושב שהבחור ליצן. אז לפי דעתי ההיפך הוא הנכון, כי אני בטוח ב-99.9% שהבחור אכן החזיק את ההגה כאילו (או לא כאילו) חייו תלויים בכך, למרות ש-300+ קמ"ש ברכב כזה זה לא 200 קמ"ש באיזו מאזדה3.

ZOOM-ZOOM

פורסם
החזיק את ההגה כאילו (או לא כאילו) חייו תלויים בכך

שומאכר, החוכמה היא לא להחזיק הגה כאילו חייך תלויים בכך, אלא לאחוז את ההגה נכון. הבחור בסרטון לא אוחז את ההגה נכון.

ולפותח השרשור - סחטיין, גם אני רוצה 8)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

עזוב גיא, הוא לא יודע לנהוג. לא מבין מי ה"אדיוט" שהביא לו לנהוג על רכב כזה, סכנת נפשות. ראית איך הוא מחזיק את ההגה?! :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם

servus, ב300 קמ"ש הרכב עדיין נותן תחושה שאתה שולט בו בצורה מלאה, או שמתחילים כבר להרגיש את חוסר השליטה?

את מי זה בכלל מעניין איך הוא החזיק את ההגה? אתם מתעסקים בתפל!

קנאים תמיד היו תמיד יהיו. :idea:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הוא כתב:

אין לי שום מילים לתאר את הכוח שיוצא לרכב הזה מהגלגלים, וכמו שכבר אמרתי אין להוציא אותה ממסלולה.

לינק חדש:

שאלות?

מדהים! מתי רואים בארץ? פעם לשאול שאלה כזאת על פרארי היה בגדר הזיה, היום לשאול את זה על למבורגיני כבר לא נשמע הזוי כל כך.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

דבר ראשון סחטיין. ועכשיו, לצערי, ביקורת...

נהיגה מהירה בקו ישר מפספסת את הנקודה ברכב כזה לדעתי. למרות שאם המטרה היתה רק לשבור שיא מהירות אישי זה משהוא אחר. אני מקווה שלקחתם אותו גם למסלול.

בכל אופן, הדרך הנכונה להחזיק את ההגה היא ב-3 ו-9, לא משנה באיזה מהירות אתה נוסע. העובדה שהוא מחזיק את ההגה בצורה הזאת במהירות כה גבוהה היא נקודה לחומרא ולא לקולא. אמירה שבמהירות כזאת זה לא משנה כי הוא לא יספיק להגיב בכל מקרה, מעבר להיותה שגויה, מצדיקה למעשה נסיעה במהירות גבוה עם יד אחד ואף ללא ידים כגון הבבון שנסע ב-260 בארץ.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
servus, ב300 קמ"ש הרכב עדיין נותן תחושה שאתה שולט בו בצורה מלאה, או שמתחילים כבר להרגיש את חוסר השליטה?

קנאים תמיד היו תמיד יהיו. :idea:

שומאכר, החוכמה היא לא להחזיק הגה כאילו חייך תלויים בכך, אלא לאחוז את ההגה נכון. הבחור בסרטון לא אוחז את ההגה נכון.

ולפותח השרשור - סחטיין, גם אני רוצה 8)

דבר ראשון סחטיין. ועכשיו, לצערי, ביקורת...

נהיגה מהירה בקו ישר מפספסת את הנקודה ברכב כזה לדעתי. למרות שאם המטרה היתה רק לשבור שיא מהירות אישי זה משהוא אחר. אני מקווה שלקחתם אותו גם למסלול.

בכל אופן, הדרך הנכונה להחזיק את ההגה היא ב-3 ו-9, לא משנה באיזה מהירות אתה נוסע. העובדה שהוא מחזיק את ההגה בצורה הזאת במהירות כה גבוהה היא נקודה לחומרא ולא לקולא. אמירה שבמהירות כזאת זה לא משנה כי הוא לא יספיק להגיב בכל מקרה, מעבר להיותה שגויה, מצדיקה למעשה נסיעה במהירות גבוה עם יד אחד ואף ללא ידים כגון הבבון שנסע ב-260 בארץ.

אז ככה:

לא יצא לי להיות כאן כמה זמן ולא ראיתי את כל תגובות אחיזת ההגה. היו שבועיים עמוסים בעבודה.

תאמינו לי שאני יודע מה נכון בתיאוריה מבחינת אחיזת הגה - גם אני חובב רכב כמוכם. תאמינו לי אבל גם כן, ויסלחו לי כל התיאורטיקאים למיניהם, שיש לי שעתיים עם כזה רכב - זה פשוט ברח לי מהראש. לא יותר ולא פחות - התרכזתי בכביש ולא בזווית האחיזה. מה שכן הרגשתי (יחסית) בטוח בצורה הזו - וזה מה שהיה חשוב.

בלי קשר, עד 250 קמ"ש האוטו ממש לא מתרגש והרגשתי כאילו אני נוסע עם האוטו שלי 150 על אותו הכביש (ב.מ.וו 120d).

גם מעל 300 הרגשתי בטוח יחסית, הבעיה היא בתנועה שעל הכביש, שבכל זאת הייתה קיימת. וכן, הלוואי ויכלתי לקחת אותה למסלול, אבל כביש הררי אחד היה צריך להספיק.

לסיכום, היה כיף.

שיהיה חג שמייח לכולכם!

Passt scho...

• תוכן חדש...