Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

פשוט מדהים - אני מנסה יותר מחצי שעה לנסות באתר שלהם למצוא היכן ניתן לפתוח שאלה ולא מוצא.

תודה

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים

בשעה טובה וכמתוכנן הגעתי למתקין היום בבוקר להתקנת ה- 9833 וכמובן כבלי RCA.

הגעתי למסקנה שכמקבלים משהו חינם אז הוא שווה חינם (והכוונה לרדיו המקורי שלא היה מוזכר המעמד הרכישה אך הגיע במשלוח שלי). כזה זבל של רדיו באמת לא שמעתי מזמן.

שוב קיבלתי את הסאונד שאני כה רגיל אליו.

בינתיים לאחר שמיעה קצרה עדיין אני חושב שמשהו חסר:

- מיקום הטויטרים בדש גורם לצלילים הגבוהים לא להיות חדים מספיק. יתכן ואני צריך לשחק עם המיקרו סויצי'ים שבקרוס ע"מ להדגיש אותם יותר יחסית למידים. משהו חסר כרגע

- המידים לא בועטים עדיין כמו שהייתי רגיל (ועדיין אלו מידים במידה 5.25 שמוגבלים בתדרים הנמוכים אבל זה מה שנכנס בדלת הזו). אנו מאמינים שהאשמה נעוצה במבנה הדלת בקליאו בה למעשה הפלסטיק הפנימי יושב באויר ולא כמו ברכבים אחרים על משטח מתכתי. לכן 'תיבת התהודה' שהדלת יוצרת היא רכה בכיוון אחד ומן הסתם תורמת לחוסר הבאס והעומק של הצליל.

אני אשקול לבצע בידוד גם על הפלסטיק בתקוה שזה ישפר את בידוד הדלת ואולי יתרום לעומק הצליל.

לגבי הבעיה ברדיו:

משום מה ה- 9833 קורא דיסקים רגילים יפה אבל מתקשה ב- MP3 (שם אני מקבל לפעמים הודעת ERROR לאחר הכנסת הדיסק). אני רגיל כל השנים להאזין רק לדיסקים מקוריים כך שכרגע נחזור לפורמט זה (מעבר למשקל של המנשא של הדיסקים זה לא כל כך נורא). מה לעשות אבל אני מאוהב במכשיר הזה עם כל הפיצ'רים שבו.

סתם לדוגמא - עד היום לא ניצלתי ממש את העובדה שלמסך יש כוונון חשמלי לזוית (איפה מוצאים מכשירים כאלו היום....?).

ברנו הרדיו ממוקם קצת למטה ולכם פונקציה זו פשוט קריטית ע"מ לראות את המסך ברור. נפלא!

וכמובן כל שאר הכיוונים של TC למשל והאקולייזר המגוון. באמת שקצת קשה להפרד ממכשיר שכזה גם אם הוא קצת ישן ולא בשיא הטכנולוגיה העכשוית (Bluetooth? USB?.....).

תודה על העזרה. מבטיח לעדכן בהמשך.

רונן

פורסם

הי,

יש לי קליאו כמו שלך שחודש על הכביש.

אתה מוזמן לשמוע איך שומעים עם הרדיו המקורי.

כמו כן 6.5 נכנס מקדימה כמו גדול.

לא נראה לי לי שהרדיו היה הבעיה אצלך.

אם אתה מעוניין אני מחיפה, צור קשר בפרטי.

ליעוז

פורסם

היי

אתה מזמין אותי לשמוע את המערכת המקורית? לא קלטתי את הפואנטה - 3 חודשים שמעתי כך - זוועה!!!

בכל מקרה כנראה שהסטנדרטים שלנו קצת (???) שונים אם אתה מרמז ששומעים טוב עם הרדיו המקורי.

שום 6.5 לא נכנס שם - אפילו מורל 5.25 לא יכנס בגלל העומק המוגבל והמגנט הגדול - יש שם חתיכת מתכת שמפריעה לכניסת הרמקול.

אם רוצים לבצע הגבהה אז הגריל לא יוכל לשוב למקומו.

אני בטוח שהרדיו הוא הבעיה. החלפה שלו שינתה לגמרי את התוצאה.

פורסם

אתה טועה בגדול לגבי גודל הרמקול. אפשרי בהחלט להתקין שם 6.5 אינטש. התקנתי שם מורל הייבריד. אם חותכים שם בתבונה המכסה יסגר כמו שצריך. יש לי הרושם שאתה לא רוצה לקבל את מה שחלק מהאנשים הציעו לך. הבעיה שלך שם היא מעבר לHU. ברור שהאלפיין ישפר את התוצאה אבל זאת לא הבעיה היחידה שיש לך שם.

פורסם

לא רק זה,

אצלי - בפרוייקט רינה (רנו מגאן 2 2008 ) מותקנים מידבאסים 5.25 של HAT ואתה לא מבין איך הם בועטים - כמו סוסים.

וזה עוד לפני בידוד או חיזוקים לדיפון.

גם ממידבאס 5.25 אפשר לקבל נפח באס מאוד מורגש אם אתה לא יורד מתחת ל 90 הרץ ויודע איך להשלים את זה עם סאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי

כרגע אין לי שום כוונה להחליף את הקומפננט שיש לי.

בהנחה שאכן ישנה בעיה, איך אתם מציעים לי להתקדם (ובהנחה שהמתקין שלי עשה את המקסימום מבחינתו למעט בידוד)?

תודה מראש

רונן

פורסם

להגיע למפגש קרוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום

עדכון אחרון - כרגע חזרתי מיוסי לאחר בדיקה.

יוסי פירק, החליף ברמקול אחר לשלול אפשות של בעיה ברמקול, שינה פאזות (דבר ששיפר במעט את המצב) ואז הגענו למסקנה שכנראה הבעיה מהאקוסטיקה של הדלת בשילוב עם אלמנטים של 5.25 יוצרים (למרות שהוא רוצה לנסות גם מגבר טוב יותר ע"מ לשלול את העובדה שנצילות המגבר לא גבוהה במיוחד 90DB).

כנראה שלא תהיה ברירה ונאלץ לבצע בידוד טוב (אפילו טוב מאד) ואפילו בניה במידת הצורך.

ע"מ להכניס אלמנט של 6.5 נאלץ לקדוח (גם בפח!) אבל הדבר אפשרי.

אני אאכל את הנושא ואגיע למסקנה אם אני רוצה להמשיך מפה.

יוסי - הרבה תודה על הסבלנות והעזרה - בטוח שניפגש בעתיד!!!

לילה טוב

רונן

פורסם

אז בסוף מתברר שמה שמציק לך זה קרקושים בדלת.

אני לא אומר לך שברנו אצלי לא צריך לבודד את הדלתות - צריך ועוד איך, רצוי גם היה להלביש את המידבאסים על חיזוקי עץ ולבנות להם גרילים קוסטום - אבל זו כרגע מבחינתי הסחפות שאני לא מעוניין להגיע אליה וסה"כ המידבאסים, אכן, בועטים כמו חיות ונשמעים היטב.

אולי כשישעמם לי :wink:

בכל מקרה אתה בידיים טובות ואני בטוח שהנושא יבוא לפתרונו.

Pioneer TS-X150

פורסם

היי

מה שמציק לי (ויוסי ראה כמה זה בולט) זה שאין באסים מהמיד - הוא פשוט לא 'דופק' (נשמע אנמי). אמנם הפיכת הפאזות שיפרה במקצת את הבעיה אבל עדיין זה לא זה.

יתכנו מספר גורמים (או שילוב קטלני של כולם):

- כנראה שהבעיה העיקרית היא במבנה הדלת - לא משווה לרכב שלך ולא יודע איך מבנה הדלתות במגאן יחסית לקליאו. כנראה שפה קבור הכלב (במאזדה 3 בו היו מותקנים נשמעו הרבה יותר טוב)

- המידים שלי הם 5.25 - בבסיס לא יכולים לתת את אותו פאנצ'יות שיש לך. מעבר ל-6.5 מחייבת ניסור (!) של הפח ואת זה אני לא מעונין לבצע

- המגבר שלך הרבה יותר טוב -שלי הוא JL הבסיסי (למרות שנראה על פניו כי נתוניו לא רעים ובכל זאת) J2 360.2

הענין הוא שע"מ לטפל בדלת יודעים היכן מתחילים ולא היכן מסיימים......

יתכן שבשלב ראשון אתרכז בבידוד ורק אם לא יהיה מוצא אחר ננסה משהו קיצוני יותר (למרות שכרגע אני ממש לא בכיוון הזה)

קצת מאכזב אבל זה מה יש (כנראה שהייתי צריך ללכת על הסקודה פאביה....:-)

פורסם
היי

- המידים שלי הם 5.25 - בבסיס לא יכולים לתת את אותו פאנצ'יות שיש לך. מעבר ל-6.5 מחייבת ניסור (!) של הפח ואת זה אני לא מעונין לבצע

מדוע ואיך המסקנה שמחייבת ניסור של פח הדלת?

• תוכן חדש...